اذهبي الى المحتوى
موده واخاء

ممكن أكلات بالمشروم يابنات

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

ممكن أكلات بالمشروم يابنات

زوجى جاب لى مشروم ومش عارفه استخدمه ازاى وفى ايه وقرأت فوائده جميلة وبيخسس

ممكن أكلات

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

امممممممممممممممممممممممممممممم

انا عندي فكره

لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران

ههههههههههههههههههههههههههههههه

 

ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا

هههههههههههههههههه

شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي

ههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

المشروم يمي يمي

 

انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء

 

بحضره في صلصلة المكرونة

 

بصي يا ستي

 

شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم

 

وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر

 

ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه

 

وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك

 

ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد

 

وبعدها ضعي عليها الصلصة

 

ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا

 

 

 

 

فيه ناس بتعمله حاجة تانية

 

شوربة المشروم

 

وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا

 

لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية

 

 

ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود

 

وأي خدمة ^_^

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

المشروم يمي يمي

 

انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء

 

بحضره في صلصلة المكرونة

 

بصي يا ستي

 

شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم

 

وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر

 

ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه

 

وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك

 

ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد

 

وبعدها ضعي عليها الصلصة

 

ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا

 

 

 

 

فيه ناس بتعمله حاجة تانية

 

شوربة المشروم

 

وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا

 

لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية

 

 

ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود

 

وأي خدمة ^_^

 

 

جزاكِ الله كل خير بعمل مكرونة الان بالصدفة:)

هجربها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا

 

 

جزاكِ الله خير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
امممممممممممممممممممممممممممممم

انا عندي فكره

لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران

ههههههههههههههههههههههههههههههه

 

ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا

هههههههههههههههههه

شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي

ههههههههههههههه

 

جدااااا ربي ما يحرمني منك :mrgreen:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

أخبار المكرونة ايه يا منون ...

 

لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :))))))))

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها

 

كيش بالمشروم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط

 

 

 

على المكرونة او شوربة بتبقى روعة

 

 

 

الشوربة طعمة اوى

 

 

 

او فوف البيتزا

 

 

 

هو معلّب ولّا طازج

 

لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس

 

وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
وبيستخدم طبعا على البيتزا

جزاكِ الله خير

 

أخبار المكرونة ايه يا منون ...

 

لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :))))))))

اه لسه في يللا قولي :biggrin:

 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها

 

كيش بالمشروم

تسلميلى يا قلبي بموت فى مواضيع أكلك رووووووعه

 

طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط

 

 

 

على المكرونة او شوربة بتبقى روعة

 

 

 

الشوربة طعمة اوى

 

 

 

او فوف البيتزا

 

 

 

هو معلّب ولّا طازج

 

لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس

 

وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار

 

 

تسلميلي حبيبتى اه هو معلب للاسف مع انى متبته عليه يجيبه طازة بس هو كسل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

المعلب حلو برضه بس انقعيه ساعة عشان ينزل المواد الضارة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

كيفك منون

مش هازيد عن الأخوات

أنا باستخدمه في المكرونة النجرسكو ومع البيتزا طبعا وممكن في الشوربة

وممكن مع الجلاش بدلا من اللحمة المفرومة

ولا أستخدمه في أكثر من هذه الحدود :))

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×