إنتقال للمحتوى



بعض النصائح ( المجربة ) لكل من تأخر حملها بواسطة: يحبهم ويحبونه           نكتب "ملء" أم "ملئ"؟! بواسطة: نبضة عز           الفرق بين العلم والفكر صالح بن عبدالعزيز آل الشيخ بواسطة: نبضة عز           صفحة تسميع الأربعين النووية للأخت الحبيبة: خيوط ذهبية بواسطة: خيوط ذهبية           صفحة تسميع أحاديث رياض الصالحين للحبيبة:نبضة عز بواسطة: نبضة عز           صفحة المقاطعة للشهر شوال فهل ستقاطعون معي ! بواسطة: نبضة عز           صفحة تسميع الأربعين النووية للأخت الحبيبة:نبضة عز بواسطة: نبضة عز           صفحة تسميع أحاديث رياض الصالحين للحبيبة دعاء الكروان3294 بواسطة: دعاء الكروان3294           طلبات تغيير الأسماء توضع هنا بواسطة: أم لبابة طويلبة علم           فضل العشر الأواخر وليلة القدر بواسطة: Sama Alsham          
- - - - -

(6) ملف عن معظم صوانى الفرن ☀ ☀لدورة الطبخ العبقرية لكل انثى ذكية☀ ☀


  • لا تستطيع إضافة موضوع جديد
  • من فضلك قم بتسجيل الدخول للرد
80 رد (ردود) على هذا الموضوع

#41 بُشرة خير

بُشرة خير

    عضوة نشطة

  • العضوات
  • 487 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 2


تاريخ المشاركة 06 May 2011 - 05:47 AM

السلام عليكم ورحمة الله

جزاكى الله خيراً يا صحوبة

عندى أسئلة معلش
ايه البديل اللى يخلى وش الجلاش واليشاميل أصفر من غير ما أحط بيض ؟

كمان هى الفرخة اللى بتتحط زى ما هى دى بتستوى كويس من جوا ؟
كمان هى بتتنضف ازاى اذا كانت محطوطة كاملة كدة ؟
والحقيقة أنا كنت عايزاكى ترجعى معايا خطوتين تلاتة أربعة للخلف وتعرفينى بالتفصيلللللللللللللل ازاى أنضف اللحمة والفراخ ( وبالذات الفراخ )
لان للأسف أنا من ساعة ما اتجوزت أكاد أكون مش بأكل منهم كويس بسبب انى قرفانة
مع انى بنضفهم كويس بس برضه قرفانة لمجرد انى نضفتها بإيدى
بصى الحمد لله بطلت أجيب الفراخ البيضا المجمدة أو المبردة
وبقيت بجيب فراخ بلدى بتبقى كاملة مش متقطعة وجواها قلب وحاجات كدة تشبه الفاصوليا البيضا ودم أحمر زاهى :(
معلش قوليلى بالتفصيل أو بالصور ازاى أنضفها كويس أوى أوى

كمان الفرخة البلدى أصلاً بتبقى صغيرة وبعد ما بعملها بتصغر أكتر وأكتر ومش بنلاقى حاجة فيها تتأكل هههههه
مع انى عند ماما كنت بلاقى حاجة تتأكل عادى هههههه
فتفتكرى أنا بعمل إيه غلط يصغرها ولا هى صغيرة لوحدها فى السعودية ولا إيه ؟  :roll:

#42 omsagda

omsagda

    عضوة فعّالة

  • العضوات
  • 1194 مشاركة

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 4


تاريخ المشاركة 06 May 2011 - 05:02 PM

تسلم ايدك يا صحوب
بس انا عندى طلب ....................
عرفينا نشترى ازاى الخضاروالفراخ ولحمة
اى هى المواصفات الصحية ليهم ؟
اة ومتنسيش السمك كمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

#43 ~ماريا~

~ماريا~

    مساعدة مشرفة ساحة الطيّبات

  • مساعدات المشرفات
  • 18294 مشاركة
  • المكان: مـــــصـــــــر
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 1320








أوسمتي

تاريخ المشاركة 06 May 2011 - 06:29 PM

انجي حبيبتي
انا اقصد الكريمه الي بتتحط علي الاكلات وليس الحلويات

ومشكووووره يا غاليه



صورة


جزاك الله خيرا مودي :)) ( مودة ورحمة)

الله يسعد قلبك يا غالي



صورة



شاركونا يا غاليات


#44 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 06 May 2011 - 06:56 PM

اقتباس

تسلم ايدك يا صحوب
بس انا عندى طلب ....................
عرفينا نشترى ازاى الخضاروالفراخ ولحمة
اى هى المواصفات الصحية ليهم ؟
اة ومتنسيش السمك كمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ام سجدة اعدك بهذا قريبا ان شاء الله
فعلا ملف هيكون مفيد جداااااااااا
بس هخليه قبل ملف المخللات والحلويات

اعدك ان اقوم بتجمعيه وعمله باقرب وقت سيفيدنا جميعا عند شراء الخضار والفكهه واللحمه والدجاج
وليكن اسمة (كيف تشترى الخضار والفاكهه واللحمه والدجاج الصحى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



بشرة خير

حاضر حبيبتى فى اقرب وقت رد سارد عليكى ادخل الان على عجله
بس المشكله انى ماليش فى المجمد بس هسأل واقولك

ماريا

بصراحة ما عملت كريمة الاكلات قبل ذلك ..سابحث عنها وارد عليكى

لكن خالص حبى

غدا الجزء الثانى من الدرس بنفس الصفحة





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#45 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:35 PM



الجزء الثانى من ملف الصوانى


1-صينيه الرز المعمر بالدجاج


يمممممممممم

المقاديــر

2 كوب رز
4 كوب لبن ( حليب ) "يمكن اضافة 3كوب لبن + كوب ماء + مكعب مرقة
زيت و سمنه
ملح وفلفل
مستكه
حبهان ( هيل )
ورق لورا ( غار )
فراخ ( دجاج )


صورة

الطريقه

نضع زيت نباتي + السمنه + مستكه وورق لورا ( غار ) وحبهان ( هيل ) ومعاهم الفراخ وملح وفلفل طبعا .
تكون مقسمه اربعه ومنزوعة الجلد ( انا عملته بصدور الفراخ ) ونتركها اتتحمر وتشرب السائل الموجود بها .

صورة

نضع الرز في الصينيه مع الزيت والسمنه ونشوحه شويه لحد ما يفلفل .

صورة

نضع اللبن مع الملح والفلفل ومكعب المرقة علي النار حتي الغليان .
صورة

نشعل الفرن علي 180 .


صورة

****ملحوظة : كل الخطوات السابقة تتم في نفس الوقت .


صورة

ده طبعا شكل الفراخ لما اتحمرت .

صورة

نضع الفراخ على الرز
صورة

ونغطيها بالرز ثم نضيف باقي الزيت اللي تبقي من الفراخ

صورة

صورة

نضع اللبن عليهم .
ليكن بهذا الشكل
صورة


صورة

ندخله الفرن لحد ما يتحمر الوش ويبقا كده اتفضلواا
[img]http://http://forum.hawahome.com/nupload/300254_1274611576.jpg[/img]

بصراحه يمممممممممممممممم

صورة


صورة






صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#46 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:38 PM




صينية اللحمه بالبصل



المقادير

ك شرائح لحم " عرق فليتو "
بصل شرائح وملح وفلفل

صورة
الطريقه

نفردها بأيد الهون علشان تبقي رقيقه وماتخدش وقت في السوي
صورة


صورة
نقطع بصل حلقات ونتبله بالملح والفلفل والزعتر وورق اللورا " الغار " ونحط اللحمه ونوزع البصل من فوقها وتحتها .
صورة

صورة
ونسيبها علي النار بس كل شويه نقلبها علشان ما تقوسش لحد ما تنزل ميتها وتشربها ونبتدي نزود لها شوية ماء بشوية ماء .
صورة

المهم تسيبي فيها شويه من السائل الموجود فيها " لزوم التغميس بالعيش " وبعدين علي شواية الفرن لحد ما تتحمر


صورة



صينية اللحم بالمشروم ( الفطر)
(مشاركه ام سهيله )

المقادير :
كيلو لحم شرائح أو ستيك
بصلة كبيرة مقطعة
علبة فطر أو فطر طازج و مقطع شرائح

صورة


الطريقة:

يتم تقليب البصلة المقطعة في ملعقة زيت إلى أن يتغير لونها قليلاً
صورة


صورة


ثم نضيف شرائح اللحم و يتم تحميرها جيدًا على كلا الجانبين
صورة

ثم نضيف الفطر و نضيف الماء من حين لأخر إلى أن ينضج اللحم
صورة

لتقدم هكذا
صورة
صورة






صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#47 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:39 PM



صنيه الكوسه بالباشاميل

المقادير

- اك كوسه مقطعه بالطول ومشوحه بملعقه سمن.
-نصف ك لحمة مفرومة عصاج
مقدار من الباشميل -
ملح فلفل بهارات -
معلقة زبد -
بيضة مخفوقة .


صورة


الطريقه

ادهنى الصينية بالزبد ثم غطيها بملعقة كبيرة من معجون الباشميل وضعى نصف الكوسة فى الصينية بعد دهنها
ببعض الباشميل ثم ضعى فوقها العصاج وضعى باقى الكوسة ورشى عليها الملح والفلفل والبهارات وضيفى باقى
الباشميل على الوجه وادهنى وجه الصينية بالبيضة المخفوقة ببعض الملح والفلفل وضعيها بالفرن حتى تنضج ويحمر الوجه وبالهناء

صورة

صورة

صورة

صورة







صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#48 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:43 PM

طاجن الخضار باللحم  (التورلى)

المقادير:

كيلو لحم - 1/4 كيلو فاصوليا خضرا -
1/4 كيلو بسلة- 1/4 كيلو جزر- 1/4 كيلو بطاطس -
2 بصلة كبيرة مفرومة- ملعقة صغيرة بهارات- فلفل اسمر - ملح- رشة زعتر-
رشة قرفة - كوب عصير طماطم - ورق فويل - طاجن فخار(لو معندكيش ممكن بايركس)


صورة

الطريقة :

اول حاجة اسلقي اللحمة نص تسوية- حطي كل التوابل علي البصل وقلبيهم كويس
وبعد اللحمة ما تدخل في السوا طلعيها في طبق وتبليها بنص كمية البصل -
هاتي بقي الخضار واخلطيه علي بعض وتبليه بالنص التاني من كمية البصل
وبعدين هاتي الطاجن وحطي نص كمية الخضار تحت وبعدين فوقه اللحمة

وغطيه بباقي الخضار
وحطي عليه عصير الطماطم ( وممكن تعمليه من غير الطماطم بيبقي روعة برضه)
وغطيه بالفويل وحطيه في الفرن علي درجة حرارة 250 لمدة ساعة او ساعة ونص
وبالهنا والشفا واوعي ترمي الشوربة اعملي بيها لسان عصفور او قدميها كده -
ويقدم الطبق ده مع رز ابيض او رز بشعرية

صورة

صورة






صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#49 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:45 PM





الحواوشى المصرى

الحواوشى أكله مصريه ميه المية و صاحب فكرتها رجل مصرى يهوى الطبخ و ابتكار الاكلات فمن حوالى 80 عام ابتكر رغيف اللحمه بالخلطة الخاصه التى لا يعرفها أحد غيره و أطلق على الاكله أسم عائلته حواوشى

صورة
المقادير:


- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )


صورة


الطريقة:



- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها
- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا
- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة ومتكتريش عشان يستوى

صورة

صورة

- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين
صورة

وبالهناء

صورة





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#50 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:50 PM

الحواوشى الاسكندرانى

اهم شئ به العجينه وهى كالاتى

مكونات العجينه ( الخبز ):

كيلو دقيق فاخر - ذرة ملح - سمسم - اربع ملاعق لبن بودرة - كوب لبن رايب - معلقتين خميرة مذوبه بمعلقتين سكر - كيس بيكنج بودر -
كوب ماء دافىء للعجن - كوب ونصف سمن على زيت


صورة

الطريقه

نقوم بخلط المكونات ببعضها ونعجنها جيد جدا ثم نضعها تخمر لمدة ساعتان.

ثم بعد الخمر نقوم بتكويرها وندهنها زيت من الخارج حتى لا تجف ونبدأ

بفرد العجينه ونضع بداخلها الخلطه"كما سبق " ونغلق عليها ثم نقوم بدهن الوجه

بيضه مربوبه و نرش السمسم ونضعها فى الفرن

صورة

صورة

صورة

صورة


والف هنا


صورة

انتظرونا مع ملف اخر ان شاء الله







صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#51 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 12:53 PM

الواجب العملى

اختارى لنا صنف او اثنين ممما سبق وقومى بتطبيقه اما بتقرير كتابى او مصور
وننتظرك بصفحة التطبيقات اختى الغالية





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#52 ~ماريا~

~ماريا~

    مساعدة مشرفة ساحة الطيّبات

  • مساعدات المشرفات
  • 18294 مشاركة
  • المكان: مـــــصـــــــر
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 1320








أوسمتي

تاريخ المشاركة 07 May 2011 - 09:22 PM

ما شاء الله عليك انجي
كتير طيبه ها الاشياء
يلا يا بنات شدو حيلكم ورونا الهمه
هههههههههه



صورة


جزاك الله خيرا مودي :)) ( مودة ورحمة)

الله يسعد قلبك يا غالي



صورة



شاركونا يا غاليات


#53 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 08 May 2011 - 11:59 AM

تسلمين ياماريا

وواضح ان الاخوات لسه نايمين شوية

اين التفاعل ياغاليات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#54 شهرزاد الجزائرية

شهرزاد الجزائرية

    عضوة فعّالة

  • العضوات
  • 1160 مشاركة
  • المكان: الجزائر
  • الاهتمامات: المطالعة والاشغال اليدوية
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 46






أوسمتي

تاريخ المشاركة 08 May 2011 - 12:03 PM

ماشاء الله
بارك الله فيكن وجزاكن كل خير
ممكن أكون مشاركة معكن
والله غيرتوني



صورة



صورة


#55 سَارّه مُحَمّد

سَارّه مُحَمّد

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 13012 مشاركة
  • المكان: ღ مـصـــر ღ
  • الاهتمامات: احب الرسم والنت
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 551










أوسمتي

تاريخ المشاركة 08 May 2011 - 04:26 PM

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
جزاك الله خيرا جعله الله فى ميزان حسناتك
كنت بكتبهم الاول ( :

اقتباس

علبة فطر أو فطر طازج و مقطع شرائح
هو ايه الفطر ده ؟ فى الصورة ش واضح هو ايه ده انا شايفه لحم ومبه فيها بنفسجى باين

وايه هو ستيك

ايه هو ورق فويل

الحواوشى الاسكندارنى ده شكله جميل بسبب العيش اللى هو فيه
هو الحواوشى ده هوا هواه اللى اسمه عيش بلحمه ؟



صورة

صورة

صورة

مُختصر النصيحة فى الأذكار والأدعية الصحيحة

http://akhawat.islam...h...=105381&hl=

موقع عن الرسول " صلى الله عليه وسلم " http://www.rasoulallah.net/

~ سامحونى اخواتى بارك الله فيكم ~


#56 سَارّه مُحَمّد

سَارّه مُحَمّد

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 13012 مشاركة
  • المكان: ღ مـصـــر ღ
  • الاهتمامات: احب الرسم والنت
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 551










أوسمتي

تاريخ المشاركة 08 May 2011 - 04:29 PM

انا معالييش واجب الايام دى ( :
عشان الانابيب حتى بتاعت البوتاجاز قربت تخلص ربنا يستر

بس انا امبارح ساعدت امى فى عمل محشى كوسه وباذنجان
اورته وحشتيه

لكن انا هاعمل محشى البصل إن شاء الله بس الانابيب ربنا ييسر



صورة

صورة

صورة

مُختصر النصيحة فى الأذكار والأدعية الصحيحة

http://akhawat.islam...h...=105381&hl=

موقع عن الرسول " صلى الله عليه وسلم " http://www.rasoulallah.net/

~ سامحونى اخواتى بارك الله فيكم ~


#57 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 09 May 2011 - 10:04 PM

عرض المشاركةشهرزاد الجزائرية, في May 8 2011, 12:03 PM, كتب:

ماشاء الله
بارك الله فيكن وجزاكن كل خير
ممكن أكون مشاركة معكن
والله غيرتوني

بارك الله فيكى اخية

بالطبع هذا يسعدنا جداااااااااا :mrgreen:

ولكن ما قلتى كيف تغيرتى ؟؟





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#58 صاحبه القلب الطيب

صاحبه القلب الطيب

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7528 مشاركة
  • المكان: ظل عرش الرحمن ان شاء الله
  • الاهتمامات: حب مصـــــــــــــــر
    والنت
    &زوجى وابنتى واهلى محور اهتماماتى
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 10


تاريخ المشاركة 09 May 2011 - 10:26 PM

سارة محمد

اقتباس

هو ايه الفطر ده ؟ فى الصورة ش واضح هو ايه ده انا شايفه لحم ومبه فيها بنفسجى باين

وايه هو ستيك

ايه هو ورق فويل

الحواوشى الاسكندارنى ده شكله جميل بسبب العيش اللى هو فيه
هو الحواوشى ده هوا هواه اللى اسمه عيش بلحمه ؟

الفطر ياغاليه هو عيش الغراب
واسألى ام سهيله عليه هههههه

والحواوشى اه فعلا هو اسمة العيش ابو لحمة
وفعلا يممممم

اقتباس

انا معالييش واجب الايام دى ( :
عشان الانابيب حتى بتاعت البوتاجاز قربت تخلص ربنا يستر

بس انا امبارح ساعدت امى فى عمل محشى كوسه وباذنجان
اورته وحشتيه

لكن انا هاعمل محشى البصل إن شاء الله بس الانابيب ربنا ييسر

ههه ماشى ياسارة .بالانتظار
لكى مفاجأه جميله بالقريب





صورة
صورة

إلهي أنت تعلم كيف حالي فهل يا سيدي فرج قريب

فيا ديان يوم الدين فرج هموما في الفؤاد لها دبيب

وصل حبلي بحبل رضاك وانظر إلي وتب علي عسى أتوب


#59 سَارّه مُحَمّد

سَارّه مُحَمّد

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 13012 مشاركة
  • المكان: ღ مـصـــر ღ
  • الاهتمامات: احب الرسم والنت
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 551










أوسمتي

تاريخ المشاركة 09 May 2011 - 11:12 PM

اقتباس

الفطر ياغاليه هو عيش الغراب
واسألى ام سهيله عليه هههههه

والحواوشى اه فعلا هو اسمة العيش ابو لحمة
وفعلا يممممم
اااه
نعم ( :
طيب معلش ممكن تجاوبينى على دول
وايه هو ستيك

ايه هو ورق فويل

اقتباس

ههه ماشى ياسارة .بالانتظار
لكى مفاجأه جميله بالقريب
بجد امى الحمد لله مش عارفه تطبخ لنا فراخ ولا لحمه ولا ، لان الانابيب خلصت
ماقدمناش إلا البوتاجازات الصغيره اللى بنعمل عليها شاى ( :
بجد ؟؟ فرحتينى D:
جزاك الله خيرا



صورة

صورة

صورة

مُختصر النصيحة فى الأذكار والأدعية الصحيحة

http://akhawat.islam...h...=105381&hl=

موقع عن الرسول " صلى الله عليه وسلم " http://www.rasoulallah.net/

~ سامحونى اخواتى بارك الله فيكم ~


#60 ام جومانا وجنى

ام جومانا وجنى

    مشرفة ساحة القرآن الكريم & الصوتيات والمرئيات

  • المشرفات
  • 7308 مشاركة
  • المكان: مصر
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 305










أوسمتي

تاريخ المشاركة 09 May 2011 - 11:22 PM



السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،


تسلم ايديك يا صاحبة القلب الطيب وربنا يجعل هذه الدورة فى ميزان حساناتك
انا متبعاكى من اول الدوره ولكن كنت فاكرة ان المشتركين فقط لهم حق التعليق

:biggrin:



صورة



|| مجَــالس شذيّـــة للزّهــرة النديّــة ||


صورة


http://akhawat.islam...p?showforum=215







صورة


أسعد الله قلبكِ ملاذ الفرح الحبيبة



صورة





اللهم إني أسألك حفظ القرآن الكريم


اللهم احسن ختامي


اللهم توفني وأنت راض عني


اللهم اجعل بناتي مؤمنات صالحات حافظات للقرآن الكريم


واجعلهن سببا في دخولي الجنة





1 عضوة (عضوات) يشاهدون هذا الموضوع

0 العضوات, 1 الزائرات, 0مجهولات