إنتقال للمحتوى







بحث عن:



أرجو المساعدة :( كيس بجانب عيني بواسطة: صـمـتُ الأمــل           هل استمتعتِ كما استمتع عمر بن عبد العزيز؟ بواسطة: ميرفت ابو القاسم           " مُتنفسي " بواسطة: صـمـتُ الأمــل           الله عز و جل خيرٌ مما يلتفتُ قلبكِ إليه! بواسطة: صـمـتُ الأمــل           مْسَمَّن ْعلى شكل وردة من مطبخي بواسطة: خيوط ذهبية           صفحتي"راماس" مسابقة ||♥ ابتسامات طفولية... وكوارث منزلية X~ || بواسطة: راماس           صفحة مواضيع وَكنوز نصائحكنّ ♥ | قلبي مِلك ربي ()~ بواسطة: افتخر           صفحة تسميع الأخت " عروس القرآن " - حفص بواسطة: صـمـتُ الأمــل           ✿صَفْحَة تَسْمِيعِ الأُخْتِ الحبيبة: الصالحات التامات/ حفص/ ✿彡.. بواسطة: *إشراقة فجر*           استفسار بواسطة: سدرة المُنتهى 87          
- - - - -

ممكن أكلات بالمشروم يابنات


  • لا تستطيع إضافة موضوع جديد
  • من فضلك قم بتسجيل الدخول للرد
13 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 موده واخاء

موده واخاء

    عضوة متألقة

  • فريق سرايا الدعوة
  • 17476 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 403


تاريخ المشاركة 07 October 2011 - 10:11 PM

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

ممكن أكلات بالمشروم يابنات
زوجى جاب لى مشروم ومش عارفه استخدمه ازاى وفى ايه وقرأت فوائده جميلة وبيخسس
ممكن أكلات



﴿ ضاقت فلما استحكمت حلقاتها -- فرجت وكنت أظنها لا تفرج


#2 ~ماريا~

~ماريا~

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 18297 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 1335


تاريخ المشاركة 07 October 2011 - 10:16 PM

امممممممممممممممممممممممممممممم
انا عندي فكره
لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران
ههههههههههههههههههههههههههههههه

ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا
هههههههههههههههههه
شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي
ههههههههههههههه



صورة


جزاك الله خيرا مودي :)) ( مودة ورحمة)

الله يسعد قلبك يا غالي



صورة



شاركونا يا غاليات


#3 (سجى الليل)

(سجى الليل)

    مسؤولة ورشة التفريغ

  • المشرفات
  • 8508 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 65


تاريخ المشاركة 07 October 2011 - 10:59 PM

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

المشروم يمي يمي

انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء

بحضره في صلصلة المكرونة

بصي يا ستي

شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم

وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر

ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه

وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك

ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد

وبعدها ضعي عليها الصلصة

ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا




فيه ناس بتعمله حاجة تانية

شوربة المشروم

وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا

لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية


ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود

وأي خدمة ^_^




#4 ** أم يحيى **

** أم يحيى **

    عضوة مجتهدة

  • العضوات
  • 1944 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 104


تاريخ المشاركة 07 October 2011 - 11:38 PM

انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة  مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا



اللهم إني أسالك إيمانا دائما وأسألك قلبا خاشعا وأسألك علما ‏نافعا وأسألك يقينا صادقا
وأسألك‏ دينا قيما وأسألك العافية من كل ‏بلية '‏اللهم أغفر للمؤمنين والمؤمنات و المسلمين و المسلمات الأحياء ‏منهم و الأموات

☜كيف تتعامل مع الله؟ : )☞


صورة


#5 موده واخاء

موده واخاء

    عضوة متألقة

  • فريق سرايا الدعوة
  • 17476 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 403


تاريخ المشاركة 08 October 2011 - 03:23 PM

عرض المشاركة(سجى الليل), في Oct 7 2011, 09:59 PM, كتب:

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

المشروم يمي يمي

انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء

بحضره في صلصلة المكرونة

بصي يا ستي

شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم

وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر

ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه

وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك

ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد

وبعدها ضعي عليها الصلصة

ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا




فيه ناس بتعمله حاجة تانية

شوربة المشروم

وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا

لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية


ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود

وأي خدمة ^_^


جزاكِ الله كل خير بعمل مكرونة الان بالصدفة:)
هجربها



﴿ ضاقت فلما استحكمت حلقاتها -- فرجت وكنت أظنها لا تفرج


#6 موده واخاء

موده واخاء

    عضوة متألقة

  • فريق سرايا الدعوة
  • 17476 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 403


تاريخ المشاركة 08 October 2011 - 03:25 PM

عرض المشاركةأم مريم ويحيى, في Oct 7 2011, 10:38 PM, كتب:

انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا


جزاكِ الله خير



﴿ ضاقت فلما استحكمت حلقاتها -- فرجت وكنت أظنها لا تفرج


#7 موده واخاء

موده واخاء

    عضوة متألقة

  • فريق سرايا الدعوة
  • 17476 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 403


تاريخ المشاركة 08 October 2011 - 03:33 PM

عرض المشاركةمـــاريـــا, في Oct 7 2011, 09:16 PM, كتب:

امممممممممممممممممممممممممممممم
انا عندي فكره
لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران
ههههههههههههههههههههههههههههههه

ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا
هههههههههههههههههه
شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي
ههههههههههههههه

جدااااا ربي ما يحرمني منك :mrgreen:



﴿ ضاقت فلما استحكمت حلقاتها -- فرجت وكنت أظنها لا تفرج


#8 ~ أم البطلين ~

~ أم البطلين ~

    عضوة نشطة

  • العضوات
  • 596 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 26


تاريخ المشاركة 08 October 2011 - 04:10 PM

وبيستخدم طبعا على البيتزا



اللهم وفقـنى إلى ما تحب وترضي


#9 حياة إسلامية

حياة إسلامية

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 3614 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 135


تاريخ المشاركة 08 October 2011 - 11:28 PM

أخبار المكرونة ايه يا منون ...

لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :))))))))



صورة

.. روحي في مكة و قلبـ♥ـي في طيبة ..

طهور .. علمتيني معنى الوفاء


أختي الحبيبة

شمعة ...

أحبك في الله


#10 هـــدى

هـــدى

    :: مشرفة سابقة ::

  • العضوات
  • 7348 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 147


تاريخ المشاركة 09 October 2011 - 01:22 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها

كيش بالمشروم




صورة

باااارك الله فيك غاليتي أشروقة وأسعدك المولى كما أسعدتني :)

صورة

أسعدك ربي كما أسعدتني حبيبتي أمولة وجزاك ربي خير الجزاء ^_^


#11 محبة لربها، ادعوا لي بالثبات

محبة لربها، ادعوا لي بالثبات

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7058 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 72


تاريخ المشاركة 09 October 2011 - 07:23 AM

طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط



على المكرونة او شوربة بتبقى روعة



الشوربة طعمة اوى



او فوف البيتزا



هو معلّب ولّا طازج

لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس

وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار



اللهم فراق فى الدنيا ولا فراق فى الاخرة




صورة


#12 موده واخاء

موده واخاء

    عضوة متألقة

  • فريق سرايا الدعوة
  • 17476 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 403


تاريخ المشاركة 09 October 2011 - 03:13 PM

عرض المشاركة~ أم البطلين ~, في Oct 8 2011, 03:10 PM, كتب:

وبيستخدم طبعا على البيتزا
جزاكِ الله خير

عرض المشاركةإسـلامية, في Oct 8 2011, 10:28 PM, كتب:

أخبار المكرونة ايه يا منون ...

لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :))))))))
اه لسه في يللا قولي :biggrin:

عرض المشاركةهـــدى, في Oct 9 2011, 12:22 AM, كتب:

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها

كيش بالمشروم
تسلميلى يا قلبي بموت فى مواضيع أكلك رووووووعه

عرض المشاركةمحبة لربها، ادعوا لي بالثبات, في Oct 9 2011, 06:23 AM, كتب:

طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط



على المكرونة او شوربة بتبقى روعة



الشوربة طعمة اوى



او فوف البيتزا



هو معلّب ولّا طازج

لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس

وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار


تسلميلي حبيبتى اه هو معلب للاسف مع انى متبته عليه يجيبه طازة بس هو كسل



﴿ ضاقت فلما استحكمت حلقاتها -- فرجت وكنت أظنها لا تفرج


#13 محبة لربها، ادعوا لي بالثبات

محبة لربها، ادعوا لي بالثبات

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 7058 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 72


تاريخ المشاركة 22 October 2011 - 10:09 PM

المعلب حلو برضه بس انقعيه ساعة عشان ينزل المواد الضارة



اللهم فراق فى الدنيا ولا فراق فى الاخرة




صورة


#14 فدوى المسلمي

فدوى المسلمي

    عضوة متألقة

  • العضوات
  • 11958 مشاركة
  • الحالة المزاجية:

غير متواجدة

نقاط الإعجاب: 523


تاريخ المشاركة 23 October 2011 - 12:47 AM

كيفك منون
مش هازيد عن الأخوات
أنا باستخدمه في المكرونة النجرسكو ومع البيتزا طبعا وممكن في الشوربة
وممكن مع الجلاش بدلا من اللحمة المفرومة
ولا أستخدمه في أكثر من هذه الحدود :))



صورة