اذهبي الى المحتوى
أم ريتاج

الفراخ المقرمشة كما تعملها محلات كنتاكي

المشاركات التي تم ترشيحها

انت هايله يا ام ريتاج وواضح انالاخت ناهد ابو النور بتحبك اوي بس انا عايزه اسال عن دقيق الذره الصفر اجيبه منين لان هي الاختلاف الوحيد عن طريقتي انا بحط الشوفان وهو بيتباع في علبه عند السوبر ماركت لكن احب اجرب اللي بالذره الاصفر و جزاك الله خيرا يا عسل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

داانتى مش بس حلوانى ممتازة داانتى طباخة ماهرة تحيا جمهورية مصرالعربية.

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 

ده انتى اللى جميله يا قمره

 

انا بحبك جدا

 

و انا بقول وراكى تحيا جمهورية مصر العربية

 

يالا بقا نحى العلم

 

و نطلع الفصل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انت هايله يا ام ريتاج وواضح انالاخت ناهد ابو النور بتحبك اوي بس انا عايزه اسال عن دقيق الذره الصفر اجيبه منين لان هي الاختلاف الوحيد عن طريقتي انا بحط الشوفان وهو بيتباع في علبه عند السوبر ماركت لكن احب اجرب اللي بالذره الاصفر و جزاك الله خيرا يا عسل

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 

انتى اللى هايلة يا سوسو بارك الله فيكى يا اختى

 

و انا كمان بحبها و بحبكم جدا جدا

 

بالنسبة للذرة الصفراء انا بجيبها من عند العطار

 

لو مش فى مطحونه بجيبها صحيحة او مدشوشة و بطحنها في الكبه فى البيت

 

بس مش تنسي تحطى الدقيق الابيض لحسن دقيق الذرة الكتير هينشفها قوى

 

و يارب تطلع حلوة معاكى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزاكِ الله خيراً

 

انا كمان سمعت ان احنا نحطها ربع ساعه فى الفريزر قبل القلى بس لسه الحقيقه مش جربتها

 

 

 

بارك الله فيكِ يا حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

سلمت يداكي ساجربها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزاكِ الله خيراً

 

انا كمان سمعت ان احنا نحطها ربع ساعه فى الفريزر قبل القلى بس لسه الحقيقه مش جربتها

 

 

 

بارك الله فيكِ يا حبيبتى

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 

هو فعلا ممكن نسيبها شويه بعد ما بنحطها فى البيض و الدقيق و دقيق الذرة يعنى قبل ما نقليها بس مش لازم فى الفريزر هى الفكره اننا نسيبها شويه عشان الحاجات دى تمسك فيها كويس

 

و جربيها و ان شاء الله تطلع حلوة

 

الاخت ramas

ابقى طمنينى طلعت ازاى معاكى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم

ان شاء الله اجربها واخبرك بالنتيجه

بس قوليلي هو السوماء ده من عند العطار؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اولا شكرا ليك ام ريتاج بارك الله فيك ورزقك الاخلاص والثبات وحسن الخاتمه

 

ثانيا يمكن الاستعاضه عن السماق بالكركديه او منقوعه لان له نفس الطعم تقريبا

 

ثالثا انا كنت بسلقه نصف سلق لان الطريقه دى هتخلينى احافظ على لونه الدهبى وما اضطرش انى اغمقه مخافة الا ينضج تمام النضج

 

رابعا الجلد بتاع الفرخه بتخزن فيه السموم دا كلام طبى سمعته من طبيب_فضلا عن دوره الذى لا يخفى عليكن فى التسمين_

 

خامسا انا خايفة تكون زعلت منى ومن خروجى عن الاداب العامه فضلا عن انحشارى ف موضوعك بالنقد الهدام

 

سادسا تحيا جممهورية مصرالعربيه ويحيا الاسلام شامخا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

جزاك الله خيرا أختي.

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×