اذهبي الى المحتوى
أم عمر السلفية المصرية

عمل الكوبيبة بطريقة جديدة و جميلة أوي

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 

الاول المقادير المطلوبة

1 -نصف كيلو لحمة مفرومة

2- -بصلة كبيرة أوي او بصلتين متوستطين

3 - و طبعا متنسيش الملح و الفلفل

4 - مقدار من البشاميل (و هاقولك بيتعمل إزاااااي )

5فيجيتار أو بقسماط

نيجي بقى لطريقة العمل

 

 

أولا تبشري البصل و تحطيه على اللحمة و الملح و الفلفل و تضعيه على النار حوالي ربع ساعة

2- بعد كدة تكوني محضرة البشاميل

 

 

(معلقة سمنة و معلقتين دقيق و كوب من اللبن ( تقدحي السمنة و تحمري الدقيق و بع لونه ما يصفر تضعي علية اللبن و شوية ملح و تقلبي كويس خالص إلي أن يصبح سميكا )

3- نقلب البشاميل على اللحمة المفرومة و نتركها تبرد لمدة نصف ساعة

4- نقسم المقدار حوالي 12 قسم و نأخذ كل قطعة و نعملها كورة و نقلبه في الفيجيتار و نتركها في الثلاجة لمدة نصف ساعة

 

5- بعد كدة تأخذي كل قطعة و تحمريها في الزيت

 

و ممكن تؤكل مع مكرونة بالصلصة أو رز بالخلطة

 

 

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 

سبحانك الله و بحمدك أشهد أن لا إله لإلا أنت استغفرك و أتوب إليك

تم تعديل بواسطة أم عمر السلفية المصرية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزاك الله خيرا على الطريقة الجميلة دي..وإن شاء الله أعملها بس عندي سؤال..

اللحم المفروم لما يوضع مع البصل يكون كله ني في ني ولا أحمر البصلة الأول ثم أضيف اللحم..

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزاك الله خيرا على الطريقة الجميلة دي..وإن شاء الله أعملها بس عندي سؤال..

اللحم المفروم لما يوضع مع البصل يكون كله ني في ني ولا أحمر البصلة الأول ثم أضيف اللحم..

 

 

 

 

 

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

أختي في الله تتضعي اللحم و البصل ني في ني و حاولي ان لا يتبقى فيها ماء من البصل ( أي تصبح جافة )

و البشاميل ايضا يكون متماسك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

[

بلاش الصور يا رورو علشان فيها مخالفات شرعية و جزاكم الله خيرا

تم تعديل بواسطة أم الفداء

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

جُزيتِ خيراً أختي أم الفداء..

 

بارك الله فيكِ على هذه الطريقة..

 

سأجرّبها بإذن الله..

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله

 

تسلم ايدك يا ام الفداء

 

ان شاء الله احاول اجربها واقولك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

تسلم الايادي على الوصفات والطرق الجديدة :)

 

ماشاء الله شكلها لذيذ

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

جزاكِ الله خيرا أختي أم الفداء

بس الكبيبة لما بتحطيها في الفيجيتار بتحطيها قبلها في بيض واللا بتحطيها في الفيجيتار على طول؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

حياك الله أختي الغالية

لا تضعي الكوبيبة في بيض أو لبن لأنها بتكون لينة لوحدها و الفيجيتار هيمسك فيها إن شاء الله

تم تعديل بواسطة أم عمر السلفية المصرية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

جُزيتِ خيراً أختي أم الفداء..

 

بارك الله فيكِ على هذه الطريقة..

 

سأجرّبها بإذن الله..

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اممممممممممممم انا جوعت بصراحة شكلها طعمها لذيذ اوى ان شاء اجربها وجزاكى الله خيرا وسلمت يداكى :-

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
جزاكِ الله خيرا أختي

بس عندي استفسار شو هو الفيجيتار

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،اختى الفجيتار عبارة عن بقسماط جاهز يباع فى الاسواق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فين الصور وعاشت ايديكِ دامش بس الاكل اللى لذيذ دانتِ اللى الذ ودمك عسل وسكر وشربات اوعى تنسي طريقة الرز

 

قبلاتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×