اذهبي الى المحتوى
.~زينب محمد~.

طريقة عمل عجينة الطعميه (تلبية لطلب الاخوات)على طرية امى حفظها الله^^

المشاركات التي تم ترشيحها

نص كيلو فول مدشوش

1ربطة كسبره او ممكن استبدالها ببقدونس

1ربطة كرات

5فصوص ثوم كبيره

ملح حسب الرغبه

كمون +فلفل اسود

نخلط الجميع فى الكبه وبعدين نقسمه على اكياس للاحتفاظ بها فى الفريزر

وعند الحاجه تخرجيها قبلها للتحمير

قبل التحمير تضعى نصف ملعقه صغيره من البيكينج بودر او نصف ملعقه صغيره من بيكربونات الصوديوم

ثم تقلى فى الزيت

وبالهناء والشفاء^^

يارب تعجبكم الطريقه:)

  • معجبة 2

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميلة يا زينب

تسلم ايد الوالدة

أعتقد ممكن استبدال الكرات ببصل أخضر

مش كده؟

لأن في محافظتي لا يتوفر الكرات وعايزة أعملها :)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سهله جداا والله

تسلم ايد مامتك يا زينب

بس ليه بتحط الكربوناتو او البيك بودر وقت التحمير فقط؟؟؟

مرمر

كيف يعني لا تعرفي هذه المعلومة

بتشتري الطعمية جاهزة شكلك كده :ph34r:

شوفي حبيبتي اذا اضيفت الكربوناتو من الأول بتسود الجينة كلها

علشان كده وقت تعمليها تضعي كربوناتو على الكمية اللي راح تستخدميها فقط

أنا لما بتزيد معي العجينة باضطر أرمي الباقي لأنها مش هتنفع فيما بعد

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سهله جداا والله

تسلم ايد مامتك يا زينب

بس ليه بتحط الكربوناتو او البيك بودر وقت التحمير فقط؟؟؟

مرمر

كيف يعني لا تعرفي هذه المعلومة

بتشتري الطعمية جاهزة شكلك كده :ph34r:

شوفي حبيبتي اذا اضيفت الكربوناتو من الأول بتسود الجينة كلها

علشان كده وقت تعمليها تضعي كربوناتو على الكمية اللي راح تستخدميها فقط

أنا لما بتزيد معي العجينة باضطر أرمي الباقي لأنها مش هتنفع فيما بعد

 

ايوة بشتريها جاهزة او بجبها عجينه من المحل احمر الي عايزاه واعين الباقي في الفريز

بس مش بتسود

هي يمكن بس ما بتبقاش منفوشه زى اول يوم

تسلمى فدوتي علي المعلومة :)

 

 

بالنسبه للكرات ابعتلك يا عيونى والله

بس ممكن تستعملي البصل الاخضر مكانها هتكوون حلوة اهى اي حاجه خضرا وخلاص

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سهله جداا والله

تسلم ايد مامتك يا زينب

بس ليه بتحط الكربوناتو او البيك بودر وقت التحمير فقط؟؟؟

اه هى سهله جدا امى على طول بتعلمها بس بكميه اكبر وتحطها فى الفريزر لانها مبتحبش بتاعة الشارع

عشان بيعمل فيها مواد سامه وهى فى الفريزر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميلة يا زينب

تسلم ايد الوالدة

أعتقد ممكن استبدال الكرات ببصل أخضر

مش كده؟

لأن في محافظتي لا يتوفر الكرات وعايزة أعملها :)

الله يسلمك من كل سوء يا جميل

لا انا سألتها قالتلى مينفعش بس ممكن تسألى عليه وتلاقيه بأسامى تانيه والله اعلم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا مرمر()

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

في أسوان حبيبتي

نادرا اذا وصل عندنا

نادر جدا :D

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يسلمو ايدين مامتك زنوبه

انا بحبها بالحمص مش بالفول بحس انها احلي وبفرم معاها بصل عادي وكزبره خضرا ولما اعوز احمرها احط بهارات كمون وكزبره وملح وسمسم وباكنج بودر وبيضه صغيره

طريقه مختلفه تماما مش كده???

 

اه نسيت وبفرم معاها ثوم كمان

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فين البصل يا زنوبة

 

انتوا مش بتحطو بصل ولا انا اللي نظري ضعف

 

تسلم الوصفة وصاحبة الوصفة وبنت صاحبة الوصفة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سهله جداا والله

تسلم ايد مامتك يا زينب

بس ليه بتحط الكربوناتو او البيك بودر وقت التحمير فقط؟؟؟

 

عشان لازم حاجة تنفشها يا رافعة راسنا

 

لانها لما بتتحط في الفريزر بتبقى مكبوسة كبسة سودة ولازم يتحط بيكنج بودر وتقلبيها كتير كتير عشان تكون هشة

 

وبرضو حتى لو مش هتحطيها في الفريز وهتقليها في ساعتها لازم يتحط بيكنج بودر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سهله جداا والله

تسلم ايد مامتك يا زينب

بس ليه بتحط الكربوناتو او البيك بودر وقت التحمير فقط؟؟؟

 

عشان لازم حاجة تنفشها يا رافعة راسنا

 

لانها لما بتتحط في الفريزر بتبقى مكبوسة كبسة سودة ولازم يتحط بيكنج بودر وتقلبيها كتير كتير عشان تكون هشة

 

وبرضو حتى لو مش هتحطيها في الفريز وهتقليها في ساعتها لازم يتحط بيكنج بودر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا مرمر()

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

في أسوان حبيبتي

نادرا اذا وصل عندنا

نادر جدا :D

 

 

ماشاء الله طلعتي من اسوان يا فدوى

 

بالجودة يابت عمي هههههههههههههههههههههههههه

 

احنا اصولنا من ادفو جنبكو على طول

 

وانا متجوزة في المنيا

 

قبليكو بتمن ساعات بالقطر

 

القطر ماركة ودع اهلك بتاع الصعيد

  • معجبة 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

أهلين يا هبه

ما شاء الله حبيبتي

يا مرحب يا مرحب

بس حلوة ودع اهلك دي هلكتني ضحك :))

اعرف ناس كتير من ادفو

ولي جارة عزيزة علي جدا أصلها ادفاوي برضو

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلمي زينب الحبيبة

بإذن الله أجربها قريبا لأنه خلص اشتريت الفول المدشوش

أنا كنت بعملها بالحمص مثل أم عبد الله

تسلم الأيادي وربي يبارك لك في الوالدة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا مرمر()

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

في أسوان حبيبتي

نادرا اذا وصل عندنا

نادر جدا :D

اه اهلا بأهل السودان

طيب اول ما يجى هاتيه:)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فين البصل يا زنوبة

 

انتوا مش بتحطو بصل ولا انا اللي نظري ضعف

 

تسلم الوصفة وصاحبة الوصفة وبنت صاحبة الوصفة

 

اه والله كتباه فى ورقه من ماما ونسيت احطه انا الى طلع نظرى ضعيف :D

الله يسلمك من كل سوء

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلمي زينب الحبيبة

بإذن الله أجربها قريبا لأنه خلص اشتريت الفول المدشوش

أنا كنت بعملها بالحمص مثل أم عبد الله

تسلم الأيادي وربي يبارك لك في الوالدة

طيب اعملها وقوليلى رأيك هو الحمص فوايده كتير بس دى الطعميه بتاعة الشوام اما بتاعتنا بالفول وجميله برضوه

اللهم امين

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا مرمر()

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

في أسوان حبيبتي

نادرا اذا وصل عندنا

نادر جدا :D

اه اهلا بأهل السودان

طيب اول ما يجى هاتيه :)

 

هي مصريه من أسوان وليس من السودان ولو اننا نتشرف بها كثيرا

همسه: سلامة النظر (ابتسامه)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا مرمر()

طيب ممكن تقوليلى ان ساكنه فى اى محافظه عشان اسأل ماما يمكن تعرف اسمه عندكم ايه

في أسوان حبيبتي

نادرا اذا وصل عندنا

نادر جدا :D

اه اهلا بأهل السودان

طيب اول ما يجى هاتيه :)

 

هي مصريه من أسوان وليس من السودان ولو اننا نتشرف بها كثيرا

همسه: سلامة النظر (ابتسامه)

هههههههههههه

الله المستعان

اه اهلا بأهل اسوان

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الحمد لله جربتها وطلعت حلوة

عملت كمية ووضعتها في الفريزر وكل ما اشتهيتها طلعت منها وبس

بحط عليها قبل ما أقليها بكن باودر وملح وكمون وفلفل أسود وبيضة

 

akhawat_islamway_1361481607__20022013521.jpg

 

 

 

akhawat_islamway_1361481686__20022013524.jpg

 

جزاك الله خيرا ياغالية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×