م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 نوفمبر, 2009 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ازيكم يا اخواتى ان شاء الله تكونو بخير يا جماعة زوجى جبلى امبارح حلة ضغط ومش عارفة استخدامتها ممكن كل اخت عندها الحلة دى تتدخل وتقلى اعمل فيها ايه من المؤكولات وطريقة استخدمها بعد اذنكم :cry: :rolleyes: :rolleyes: بحبكم فى الله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 نوفمبر, 2009 ايه يا جماعة هو مفيش حد عنده ولا ايه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
almohiba 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 نوفمبر, 2009 ya okhti hadi atanjara tada3in fiha jami3 anwa3 al akl wa mizatha anaha tatho bi chakhl sari3 tada3in al akl w al ma2 al kafi tomma toghli9in wa yajib 3alayki ala tafta7ihi ila ba3d an tata2akadi tamaman min 3adam wojod ay sawt yakhroj minha i7dari katiran min hadi ano9ta arjo an akona afadtoki walaw bil9alil شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
نوفا* 10 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 نوفمبر, 2009 بصى يا شهدانا بستخدمها للحمة وممكن البط بس خلى بالك لازم تقفليها كويس اوى اوى وتتأكدى انها مش بتسرب اى بخار وبعدين بتحطى الصفارة بتاعتها وهى لما تغلى بعد 7 او8 دقائق الصفارة بتلف وتعمل صوت بس خلى بالك لما تطفى النار تشيلى الصفارة اول علشان الدخان كله يطلع واحذرى من انك تفتحى الحلة وهى لسة فيها بخار علشان بعد الشر ممكن تعمل مشاكل ولو فية اى استفسار اسألى وانا فى الخدمة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
بنوته مسلمه مصريه 458 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 نوفمبر, 2009 الحقيقه ان مش هاقدر افيدك اوى لأن ماما جبتهالى وعنتها لحد ماربنا يسهل بس اعتقد بيبقى فيها كتالوج فيه كيفيه الاستعمال والمده المعينه للطعام يعنى انا عرفت الحاجات دية من الكتالوج بس لسه ماستخدمتهاش ربنا يوفقك وانتى بقى اللى تعرفينى ازاى استخدمها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 نوفمبر, 2009 الحقيقه ان مش هاقدر افيدك اوىلأن ماما جبتهالى وعنتها لحد ماربنا يسهل بس اعتقد بيبقى فيها كتالوج فيه كيفيه الاستعمال والمده المعينه للطعام يعنى انا عرفت الحاجات دية من الكتالوج بس لسه ماستخدمتهاش ربنا يوفقك وانتى بقى اللى تعرفينى ازاى استخدمها اشكرك يا بنوتة يا عسل على الرد واما اافه لهااكيد هقولك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 نوفمبر, 2009 نوفا يا حبيبتى ممكن توضحيلى بالظبط يعنى احط مياه اد ايه مثلا ومدة الاكل بتبقى محددة ولا لا يعنى خبراتك بقى مستنياكى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~~أم أسيل~~ 26 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 نوفمبر, 2009 بصي ياقمر هي بتسوي الاكل بسرعه اوي اللحمة والبط والحمام والحاجات دي ويعني بتفتحي تشوفي وتقفلي تاني كل فترة بس غالبا اقل من اي وقت في حلة تانية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
شذى الهمة 331 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 نوفمبر, 2009 حلة الضغط مفيدة جدا بس خلى بالك لازم تكونى منتبهة جدا تملى من تلتها الى نصفها فقط بالماء والطعام علشان تسيبي باقى الحلة للبخار تقفليها كويس جدا وتحطى الصفارة ولما تبدأ الصفارة تصفر معناها انها اتملت بالبخار ولازم تهدى النار وتتركيها من خمس دقائق الى تلت ساعة على حسب الاكل اللى فيها يعنى الفراخ خمس دقائق الى عشرة واللحمة لغاية نصف ساعة على حسب نوعها بعد كده تطفى النار وتسيبيها لما تهدى خالص وبعدين تشيلى الصفارة وانتى باعدة وجهك عن البخار لانه بيخرج بقوة وبيكون سخن جدا طبعا ممنوع تشيلي الغطا الا لما يخرج كل البخار من فتحة الصفارة وخلى بالك انك تنسيها على النار وتنسيها لا قدر الله وتنامى او تخرجى لانها ممكن تنفجر من كتر الضغط ربنا يحفظنا واياكى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم يوسف حبيبي 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 ديسمبر, 2009 لابد من التأكد من تخلص الحلة تماما من البخار ولكي يخرج البخار بسرغة احملى الحلة بحرص وضعيها في الحوض وافتحى عليها الحنفية وطبعا تشيلى الصفارة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 11 يناير, 2010 شكرا لردكم يا اخواتى انا نسيت الحلة خالص معملتش بيها حاجة افتكرتها دلوقتى اما دخلت الصفحة :oops: :oops: :rolleyes: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
* أم عبد الله * 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 يناير, 2010 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، مبارك أم شهد الحلة الجديدة حبيبتى حلة الضغط بتختلف حسب النوع والحجم بصفة عامة مفيدة جدا فى توفير الوقت فى الطبخ كما أنها صحية لأنها مصنوعة من الإستلس ستيل كما أنها لاتحتاج لمجهود فى تنظيفها000ممتازة فى سلق اللحوم تقريبا تستغرق نصف الوقت كما أنها تسلق أى شئ بسرعة000أستخدمها فى سلق الدجاج 00اللحمة00 البط 00الرومى مقطع (حسب حجم الحلة)00 الخضار مقطع 00الكرنبة مرة واحدة000البعض يستخدمها فى سلق الفول00 البليلة000العدس000 تستخدم أيضا فى الطهى على البخار000هذا ما أتذكره حاليا إن شاء الله أرجعلك تانى000 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
همتى صلاح امتى 13 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 13 يناير, 2010 ههههههههههه كان بودى اساعدك بس ما اعرف ربنا يسعدك يارب ويجعلك قرة عين زوجك ويجبك كمان وكمان شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
م شهد 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يناير, 2010 شكر ا لمرركم العطر انا فعلا استخدمتها هى استانلس ستيل وكبيرة بس كان حتة يوم خليت زوجى هو اللى قفلها للانها قفها صعب وبعدها حطتها على الناار وبعدين خير اللهم اجعله خير اول اما سمعت الصفارة اوعو تضحكو على غبتى اطغضيت حتة غضة ودمى اتصفى وقولت دى هتفرقع فى وحهى :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: بس هى فعلا حلوة فكرة ام عبد الله هجرب البليلة فيها للانها بتزهقنى هى والفول يمكن ميسمرش منى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك