اذهبي الى المحتوى
صاحبه القلب الطيب

صفحة تطبيقات الاخوات فى ☀ ☀دوره الطبخ العبقرية لكل انثى ذكية☀ ☀

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،اود من صاحبة القلب الطيب المشاركة فى الدورة لانى استفدت من الافكار وطبقت بعضها

 

post-33797-1293203716.gif

 

هلا حبيبتى ..اذهبى لصفحه التسجيل

وسجلى اسمك

التسجيل فى دورة الطبخ العبقرية لكل انثى ذكية

وضعى هذا الشعار بتوقعيك وان شاء الله نضم اسمك

 

post-93813-1292699849.gif

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
حياك الله أخت صاحبة القلب الطيب

الحمد لله إن التطبيق عجبك لكن للأسف لا أعرف كيف أكتب إسمي على الصور يا ريت تقوليلي كيف لأعملهم

إلتزمت بالوصفة تمام الأول نشوح الثوم بالزيت ثم نقطع الطماطم مكعبات و نضيفهم ثم الملح و الليمون و الكمون ثم الفول و نهرسهم كلهك مع بعض

بالهنا و الشفا

 

تمام حبيبتى ...تطبيق جميل ما شاء الله

بس كان قصدى على تدميس الفول هل وضعتى ارز ام عدس ؟؟ كده يعنى

 

وبالنسبه للصور ساشرحها لكى على حسب فهمى البسيط

 

عندك الصوره على الديستوب هتعملى كليك يمين وبعدين تختارى edit

وهناك الصوره ستظهر مع خيارات عده اختارى A

ومنها سيظهر مربعان اختارى التانى وخديه على الصوره بمربع اكتبى فيه اسمك ومربع اخر لاسم المنتدى واخترى اللون والخط والحجم الذى تريديه

 

فقط .....انتظر صورك ان فهمتى شئ من كلامى المبعثر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ماشى ياساره ...اشكر لكى متابعتك المستمره فى التطبيقات والدروس

 

وباذن الله مع نهايه الدوره سيكن هناك عضوات مميزات بنشاطهن فى الدوره ولهن اوسمه خاصه

فليستعد الجميع .... مع انى ارى ان نسبه المطبقات قليلات الان ولكنى متأكده من انها بالدروس القادمه ستزيد ان شاء الله

الله يكرمك معلمتى ( :

ماشى إن شاء الله

بصى انا اول مره اعرف الحاجه دى

لما انا جبت الحله عشان امى تحطلى فول على اد نصف كيلو فانا شفت ان كده حبه صغيرين

وهى عرفتنى ان الفول بيكبر لما بنقعه فى الميه

وفعلا هو كان صغير وكبر ( :

سبحان الله

يعنى مش لازم نجيبها كبيره المهم ان تكون بيضه مش سمرا ؟ لانه بيكبر

 

 

اشاء الله عليك ام زينة انا عايزة اطبق فول التدميس لكن لسه الانبوبه

إن شاء الله

ربنا ييسر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

صراحة انا قلت لازم اطبق الدرس ولوبشئ بسيط

احضرت فول جاهز وقطعت عليه طماطم قطع صغيرة

وفلفل وليمون وكمون وملح

وسخنته على النار

وبعد ذلك اضفت زيت ذرة وكان جميل

وعلى فكرة كنت انوى اجرب الفلافل ولكن لم يتتيسر لى

ان شاء الله اجرابها هى والفول قريباً( فى بيتى)

 

وفى طرق كتير للفول وبتكون لذيذه مثل الفول بالبصل بعد تقلية البصل بيكون جميل

وايضاً الفول بالسدق ولكن لم يتيسر لى عملهم هذه الايام

 

اتى وحبيبة قلبى ام حبيبة سامحينى على تقصيرى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم............. كيف حالكم اخواتي

اعتذر عن التأخر في الرد

استفدت ما يلي

ان كان الطعام مالح اضع قطعة بطاطا

لا اضع الملح والليمون ع السلطه الا عند التقديم

بالاضافه الى النصائح الاخرى .............. بارك الله فيكم

 

اضيف ما يلي

عدم شراء الخضار المعلبه

عدم تجميد البقدونس والنعنع

عدم اذابة الخضار المجمدة بل طهيها فورا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايدك يا رحيل القمر

 

 

ووممكن ترفعى هنا عالمنتدى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

انا عاوزه اشترك معاكم

لانى متزوجه بقالى سنتين و :unsure: هما كام اكله اللى بعرف اعملهم

ينوبكو ثواب تعلمونى ههههههه

وجزاكم الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشى ياساره ...اشكر لكى متابعتك المستمره فى التطبيقات والدروس

 

وباذن الله مع نهايه الدوره سيكن هناك عضوات مميزات بنشاطهن فى الدوره ولهن اوسمه خاصه

فليستعد الجميع .... مع انى ارى ان نسبه المطبقات قليلات الان ولكنى متأكده من انها بالدروس القادمه ستزيد ان شاء الله

الله يكرمك معلمتى ( :

ماشى إن شاء الله

بصى انا اول مره اعرف الحاجه دى

لما انا جبت الحله عشان امى تحطلى فول على اد نصف كيلو فانا شفت ان كده حبه صغيرين

وهى عرفتنى ان الفول بيكبر لما بنقعه فى الميه

وفعلا هو كان صغير وكبر ( :

سبحان الله

يعنى مش لازم نجيبها كبيره المهم ان تكون بيضه مش سمرا ؟ لانه بيكبر

 

تمام حبيبتى ..معلومه جيدة :wink:

اشاء الله عليك ام زينة انا عايزة اطبق فول التدميس لكن لسه الانبوبه

إن شاء الله

ربنا ييسر

 

ان شاء الله ياسارة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

صراحة انا قلت لازم اطبق الدرس ولوبشئ بسيط

احضرت فول جاهز وقطعت عليه طماطم قطع صغيرة

وفلفل وليمون وكمون وملح

وسخنته على النار

وبعد ذلك اضفت زيت ذرة وكان جميل

 

جميل يانهووووله تسلم الايادى وواضح ان كلنا بنحب الفول بالصلصة زى بعض

وعلى فكرة كنت انوى اجرب الفلافل ولكن لم يتتيسر لى

ان شاء الله اجرابها هى والفول قريباً( فى بيتى)

 

ان شاء الله حبيبتى .ربنا يرجع زوجك بالسلامه بس حينها اوعى تنسينا

وفى طرق كتير للفول وبتكون لذيذه مثل الفول بالبصل بعد تقلية البصل بيكون جميل

وايضاً الفول بالسدق ولكن لم يتيسر لى عملهم هذه الايام

 

تمام حبيبتى ولكن ما هو السدق قصدك السجق ؟؟؟ قولى الطريقه بالظبط :wink: (اسكندرنيه تمام مش كده !)

اتى وحبيبة قلبى ام حبيبة سامحينى على تقصيرى

 

لا ياغاليه افرح بتواجدك كثيرا واقدر انشغالك هل تدرسين يانهله ؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بدون كلام يم يم يم لذيذه وشهيه

150246971.jpg

 

 

يممممممممم شكلة لذيذ يا فاطمة جدااا بس ليه بدون كلام اعتقد ده فول بالطحينه وغرقان فى الزيت :P

 

ما قلتى تدميسك ام جاهز ؟عارفه انك شاطره اللهم بارك :wink:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وده الفول بطعم الماجي

847113954.jpg

 

شكله جميل صراحة ..بس ياريت تكتبى على الصور بخط غير الاسود يكون ابيض مثلا عشان الخط يبان انتظرك لارفاقهم بملف الدورة فهى دورتكم انتم )

 

بس ما قلتى كيف الطريقة بالظبط ؟؟؟؟؟؟؟

 

وحبات الفول كاللؤلؤ :wink: :lol: :P وحلو تزيينك :laugh:

تم تعديل بواسطة صاحبه القلب الطيب

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم............. كيف حالكم اخواتي

اعتذر عن التأخر في الرد

 

ولا يهمك ياغالية

استفدت ما يلي

ان كان الطعام مالح اضع قطعة بطاطا

لا اضع الملح والليمون ع السلطه الا عند التقديم

 

تمام :wink:

 

بالاضافه الى النصائح الاخرى .............. بارك الله فيكم

 

اضيف ما يلي

عدم شراء الخضار المعلبه

عدم تجميد البقدونس والنعنع

عدم اذابة الخضار المجمدة بل طهيها فورا

بارك الله فيكى نصايح تمام وفعلا هناك ناس تجمد البقدونس من اجل الاحتفاظ به لمده اطول ولكن هذا يقلل من قيمته الغذائية

 

انتظر تطبيقك الثانى لدرس الفول والفلافل (مشاركه 84و85و86 بصفحة الدروس )

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

انا عاوزه اشترك معاكم

لانى متزوجه بقالى سنتين و :wink: هما كام اكله اللى بعرف اعملهم

ينوبكو ثواب تعلمونى ههههههه

وجزاكم الله خيرا

 

 

ماشى حبيبتى اذهبى لصفحه التسجيل واكتبى اسمك وضيفى الشعار

 

وان شاء الله تنضمى لنا التسجيل فى دورة الطبخ العبقرية لكل انثى ذكية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ام زينة وميسان

 

تفضلى كتبت لكى اسمك واسم المنتدى على الصوره وان شاء الله ارفقهم بملف الدورة ..شكرا على التميز

جزاكى الله خيرااا

 

P2L54818.jpg

 

ljE54818.jpg

 

nSo54818.jpg

 

B0654818.jpg

 

بارك الله فيكى ...انتظر ددوما تطبيقاتك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بسم الله الرحمن الرحيم

 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

الاخوات الغاليات

 

اليكم ما كنت اقوم بتطبيقه

 

الفول بالطماطم

 

 

 

 

انا بعمله طماطم صغيرة نقطعها بعد ما بشوح تومه وبضيف ملح كمون وشطة ولمون ثم لما تتسبك ويتبخر الماء بضيف الفول

 

 

الفول بالسمنة البلدى

 

 

انا بعمله سمن ثم فول وملح وكمون ان شاء الله اضع بداله فلفل اسود بس لما اروح بيتى بالسلامة عشان انا عند والدتى

 

الفول بالبيض

 

 

بعمله اسخن الفول الاول ثم اكسر عليه البيض مع ملح وفلفل اسود

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكن

حبيبتي صاحبة القلب الطيب

ليست من عادتنا تناول الفول في الافطار

فنحن صباحا نشرب حليبا مع القهوة مع بعض الحلويات او المخبوزات لا اكثر

حتى انه استغرب كيف يمكن اكل الفول صباحا

يعني بعد الاستيقاظ من النوم مباشرة؟

و لكن ادرك و احترم كثيرا اختلاف العادات و التقاليد فهو امر مشوق و يدعو الى الفضول احيانا

عن نفسي لا اكل شيئا صباحا لا حليب و لا اي حاجة

اذهب للعمل مباشرة و لا اكل حتى الغداء ححوالي منتصف اليوم (هي عادة يعني)

و كانت امي كثيرا ما توبخني و لكن لم استطع التعود على الاكل صباحا

المهم

هذا لم يمنعني من تجربة بعض الوصفات التي قدمتها فجربت الفول بالليمون و كان مذاقه خفيفا

نحن هنا نفور الفول ثم نضيف له الملح و الزبدة

جربت الليمون و كذلك الفول بالبيض و كذلك اعجبني طعمه

في هذا الاسبوع عملت الفول مرتين كما قلت و اكلناها في وقت الغداء

لم ارد ان اترك الاسبوع يمر بدون تطبيق و لكن عدلت فقط في توقيت اكله

ارجو فقط ان تكون الاكلات الجاية متنوعة و في متناول الجميع و من كل انحاء القطر العربي

حتى ناخذ فكرة اوسع عن الطبخ العربي

هذا ما لدي لحد الان

في انتظار درس الغد

سلام

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
بسم الله الرحمن الرحيم

 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

الاخوات الغاليات

 

اليكم ما كنت اقوم بتطبيقه

 

الفول بالطماطم

 

 

 

 

انا بعمله طماطم صغيرة نقطعها بعد ما بشوح تومه وبضيف ملح كمون وشطة ولمون ثم لما تتسبك ويتبخر الماء بضيف الفول

 

 

الفول بالسمنة البلدى

 

 

انا بعمله سمن ثم فول وملح وكمون ان شاء الله اضع بداله فلفل اسود بس لما اروح بيتى بالسلامة عشان انا عند والدتى

 

الفول بالبيض

 

 

بعمله اسخن الفول الاول ثم اكسر عليه البيض مع ملح وفلفل اسود

 

تسلم ايدك حبيبتى ام جنا ....و3 اطباق من الفول هايلين جداا ويمكن عمل الفول بالطماطم بالصلصه ايضا

ربنا يرجعك بيتك بالسلامة ياغاليه ..تقرير جميل

انتظرك فى التطبيقات القادمة :tongue:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكن

حبيبتي صاحبة القلب الطيب

ليست من عادتنا تناول الفول في الافطار

من أى البلاد انتى ياغالية ؟؟

 

فعندنا الفول اساسى للكثيرين

 

فنحن صباحا نشرب حليبا مع القهوة مع بعض الحلويات او المخبوزات لا اكثر

حتى انه استغرب كيف يمكن اكل الفول صباحا

يعني بعد الاستيقاظ من النوم مباشرة؟

 

هنعمل ايه بطون المصريين تفوت فى الحديد هههههههههههههه ..عادات مختلفه فى بلدان كثيرة

وياسلام على الفطار الرقيق :biggrin:

 

 

و لكن ادرك و احترم كثيرا اختلاف العادات و التقاليد فهو امر مشوق و يدعو الى الفضول احيانا

عن نفسي لا اكل شيئا صباحا لا حليب و لا اي حاجة

اذهب للعمل مباشرة و لا اكل حتى الغداء ححوالي منتصف اليوم (هي عادة يعني)

و كانت امي كثيرا ما توبخني و لكن لم استطع التعود على الاكل صباحا

 

بالطبع خطأ فمن أهم الوجبات هى وجبة الإفطار حبيبتى :tongue:

 

المهم

هذا لم يمنعني من تجربة بعض الوصفات التي قدمتها فجربت الفول بالليمون و كان مذاقه خفيفا

نحن هنا نفور الفول ثم نضيف له الملح و الزبدة

جربت الليمون و كذلك الفول بالبيض و كذلك اعجبني طعمه

في هذا الاسبوع عملت الفول مرتين كما قلت و اكلناها في وقت الغداء

لم ارد ان اترك الاسبوع يمر بدون تطبيق و لكن عدلت فقط في توقيت اكله

 

تمام حبيبتى المهم انك طبقتى ولعلمك فى ناس يحبوا اكله كوجبه افطار فى ايام رمضان :icon15:

ارجو فقط ان تكون الاكلات الجاية متنوعة و في متناول الجميع و من كل انحاء القطر العربي

حتى ناخذ فكرة اوسع عن الطبخ العربي

هذا ما لدي لحد الان

في انتظار درس الغد

سلام

ان شاء الله ياغالية ...

فى حفظ الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــه،،

 

تطبيق ان شاء الرحمان معلمتي الغالية

 

 

الفول

 

 

 

 

 

 

 

الطعمية

 

post-153839-1302882160_thumb.jpg

post-153839-1302882332_thumb.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزاك الله خيرا يا أم حبيبة ..أسعدتيني سبحان الله أنا كنت داخلة أقولك إن الصور مسحتها بعد تنزيلها و ليس لدي نسخة ثانية لقيتك عملتيها شكرا يا حبيبة

متابعة معك بإذن الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الواجب الاول

 

اختارى لنا نصيحه او نصيحتين على الاقل ولو اكثر لامانع فهميتها وطبقيتها بالفعل وظهرت لكى نتيجه لتكن الافاده اعم واشمل

مع عمل اقتباس لتلك النصائح حتى تسهلى علينا معرفه عما تتحدثين :icon15:

 

أولا انا أسفة للتأخير ولكن معذرة

الحمد لله أغلب الاشياء عندى خلفية عندى من التجربة وكذلك من الاستشارات المختلفة مع اخواتى فى الله

فى مشكلة لم أتمكن من الاقتباس

لكن أنا لاحظت أنه فى اشياء فى النصائح مكررة لذا لطفا ليس أمرا مراجعتها ثانية

حتى تكون بأفضل صورة

 

بالنسبة لتحمير الفراخ أو اللحوم أفضل تحميرها فى الفرن وهذا يكون للضيوف أما عن نفسى وزوجى وأبنى أفضل اكلها مسلووقة أصح بكثير

إن شاء الله احاول اعمل خلطة الثلاجة

كنت قرأت عنها منذ فترة ولكن لم اجربها ولكن هحاول تن شاء الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
post-69031-1292350770.gif

 

post-33797-1293203716.gif

 

ان شاء الله نبدأ فى اول ملف لاكلاتنا الجميله والتى لا يستغنى عنها اى بيت

 

اخواتى نبدأ باذن الله مع طبق الفول والطعميه يممممممم "فطور المصريين الشهير "

ولكن لاننا ربات بيوت شاطرين راح ندمس الفول بالبيت ونتعرف على طرق تقديمه وايضا هنعمل عجينه الطعميه اللذيذه النظفيه

وتكون مضمونه ببيتك :mrgreen:

 

كتير مننا بيشترى الفول من بره لكن ايه المانع ندمس الفول فى البيت بطريقه سهله ونطيفه ؟؟؟؟

 

((تدميس الفول ببيتك من غير ما يسود ))

 

المقادير

 

1\2 ك فول تدميس ------ونختار وأحنا بنشتريه الفول يكون كبير ولونه فاتح ويكون فول مكمور

2 ملعقة كبيره عدس أصفر

2 ملعقة كبيره فول مدشوش ----- أو أرز

2 ليمونه

 

 

post-69031-1292358520.gif

 

الطريقه

 

ننقى الفول من اى شوائب اولا والحبيه السوده نرميها

ننقع الفول لمده لا تقل عن 4 ساعات وذلك لنزول المواد الضاره الموجوده به

64092469723725562.jpg

نغسل الفول ونضعه على النار فى الدماسه واللى معندهاش مفيش مشكله تضعه فى حله عادى بس تكون عميقه وغطاها محكم حتى يغلى ثم نضيف العدس بعد غسله والفول المدشوش أو الارز كمان بعد غسله...

 

وده شكل الدماسه للى متعرفهاش

1919065090697733084.jpg

 

 

post-69031-1292358520.gif

 

ونتركه حتى يغلى ثم نعصر الليمون وكمان نضع القشره بتاعت الليمون أيضا فى الفول..

ثم ننقله على أصغر عين فى البوتاجاز ونضع تحته الشياطه بتاعت الارز ونتركه حوالى من 4 الى 5 ساعات وطبعا نتابعه على النار عشان لو الميه قلت نغلى ميه ونضعها عليه وأوعى تحطيها ساقعه من غير تسخين أحسن الفول بيغيب فى السوى وكمان يسود...

9377866271118338392.jpg

 

P2L54818.jpg

وعلى فكره الليمون هو اللى ما بيخليش الفول يسود وبعد ما يستوى الفول أطفى النار وأطلع منه قشر الليمون على فكرة بتكون سليمه زى ما هى ما تتقطعش ولا حاجه..ممكن إضافة ملعقة كبيرة من العدس الأصفر معه, وإذا إستخدمتي العدس يفضل ألا تضعيه من البدايه بل في منتصف مدة إستواء الفول لأن ذلك يساعد على إضافة لون جذاب للفول أكثر مما لو وضع من البداية

وأتركى الفول يبرد وان كان عليه مياه كثيره أصفيها بالراحه وأضعه فى أكياس نايلون بكميه مناسبه لعدد أفراد الاسره...

 

وبكده تضمنى نظافة الفول وكمان عدم غمقانه ويكون أحمر وجميل..

 

10942.imgcache.gif

 

 

 

post-69031-1292365937.gif

 

 

والان مع الطعميه

 

المقادير

 

كوب فول مدشوش اللى هو منزوع القشره ومقطوع نصفين نكون نقعينه فى ماء من بالليل

نص حزمه كزبره خضراء

نص حزمه بقدونس اخضر

بصله

حوالى اربع فصوص توم

كزبره ناشفه كمون ملح

ملعقه بيكربونات الصوديوم او ممكن بيكنج باودر

سمسم

 

 

post-69031-1292358520.gif

 

 

الطريقه

 

فى طبق نقطع البصل و نخلط البقدونس والكزبره والتوم بعد تقطيعهم

 

 

نضع الخليط فى الكبه ونفرمه

 

و بعد فرمه اول مره بيكون خشن نوعا ما

 

 

نعيده للكبه مره اخرى وهنا نضيف ملعقه الكمون وملعقه الكزبره الناشفه وملح وحوالى ملعقتين او تلاته ماء ليس اكتر ونفرم حتى يصبح شكل الخليط هكذا

3371.jpg

 

بعد ذلك نضعه فى الفريزر فى اكياس وعند القلى نجهز الكميه اللى احنا عوزنها ونضيف عليها ربع ملعقه صغيره بيكنج باودر او بيكربونات الصوديوم وبعض الملح والبهارات ونقلب ونشكل العجينه ونضع على الوجه سمسم للتزيين ونقليها فى الزيت الحامى وتقدم هكذا

3372.jpg

 

طبعا مع مخلل وسلطه وعيش بلدى وبالف هنا

 

3373.jpg

 

 

post-69031-1292365937.gif

 

 

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــه،،

 

بالنسبة لتطبيق الفول

 

أحبه جدا وزوجى أيضا حتى اخواتى يحبون طبق الفول المخصوص

 

وجبة اساسية على الفطور وفى السندوتشات

 

أولا : قرأت من قبل أنه يجب علينا أن ننقع الفول لا يقل عن 24 ساعة

مع تغيير مستمر للماء للتخلص من السموم" وهذا مفيد أنه لا يستهلك وقت طويل فى طهيه

 

ثانيا : بعد ذلك أفصل بين الفول المفتح والاخر المفتح اعمل به " فول نابت ويكون أكثر من رائع"

 

والاخر أضعه فى حله عميقة لانى ماعنديش فوالة

 

ساعات كنت أضع معه ليمونة وبعض فصوص ثوم وطمطمة صغيرة

 

واحيانا لا اتركه لوحده فقط

 

بعد كده أهرسه كله

 

ثم أكيسه

 

أول مرة وهو طازج أضع عليع كمون وزيت زيتون وقليل من الملح وأقطع حبة طماطم واحدة قطع صغيرة ويكون أكثر من رائع الحمد لله

 

ولكن عندما يوضع فى الفريزر أحضر فلفل أخضر وأقطعه قطع صغيرة مع طماطم وممكن أضع شطة خضراء او حمراء طازجة حارة

 

وقليل من الزيت وأتركة فى أنا عميق على نار هادية لمدة قليلة يادوب يتبله تتبيل خفيف وأضع عليهم كيس الفول مع البهارات الموجودة

من فلفل اسمر و كمون و كسبرة كركم قرفة زنجبيل واتركهم على نار هادية لحد الاستواء وبالهناء والشفاء

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×