**أم مختار** 10 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، كل اما اعمل بسبوسة تطلع ناشفة ليه معرفش ((ملحوظة)) انا بشتري الكيس الجاهز واضع عليه علبة زبادى ونصف كوب لبن وكوب ونصف سمنة اعمل ايه يا اخواتى انا فقدت الامل :unsure: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام رميساء و جنى 16 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 كيفك يا مانجا اخبارك ايه وحشاني جدااااا يا بنتي اعملي البسبوسة كاملة بايدك بلاش الكيس الجاهز الي الله اعلم مصنوع من ايه وحاولي بعد ما تخرجيها تسقيها كويس وحشاني جدااااااااا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 انتي بتسقيها الشربات بعد ما تطلع ؟؟ لازم يكون بارد وما تعليش عليها الفرن كتير حبيبتي انا برضو بعملها بالكيس الجاهز وبتبقي حلوه ام رميساء شو هي طريقتها ؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**أم مختار** 10 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 جارتى قالتى لازم الشربات يكون سخن والبسبوسة سخنة وعملت كده نشفت ما هو الصواب شكرا ماريا على المداخله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 لالالا حبيبتي العكس لازم واحده فيهم تكون بارده جداااا يا البسبوسه يا الشربات وانا افضل يكون الشربات بارد ممكن يكون دا سبب نشفنها منك ان الاتنين سخنين للعلم حبيبتي اي شيء في الفرن او الزين وهيتسقي شربات لازم يكون الشربات بارد زي الكنافه القطايف البقلاوه البسبوسه كدا يعني شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
فدوى المسلمي 531 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، كيفك يا أحلى بسبوسة لا بجد مالهاش حق البسبوسة :closedeyes: ازيك يا بسمة يا حبيبتي؟ شوفي يا قمر هذه بعض الملاحظات أثناء عمل البسبوسة أولا في طريقة العمل وقبل اضافة الزبادي او اللبن لازم تبسيها كويس جداااااا بالسمن تضعي عليها مقدار السمن وتبسيها بايديك كويس جدا ما تسيبي حبة سميد الا ومحاطة جيدا بالسمن وبعدها تعجنيها انا بافضل استخدام اللبن عن الزبادي حتى تصبح الي حد ما لينة تقدري تفرديها بالمعلقة ولا تكون صلبة تماما ولا تزودي اللبن حتى ينفصل الجاهزة تقريبا بتاخد 140 مل لبن وتفرد في صينية مقاسها مش اكتر من 28 الفرن بيكون متسخن قبلها بتستوى على درجة هادية 180 او 200 ومش بتاخد وقت كتير واول ما تطلع تتسقي بشربات بارد جدا انا لما باحطها في الفرن باحط الشربات في الفريزر حتى تستوي بيكون هو سقع كويس وتتسقى بيه فور خروجها الشربات يكون تقيل شوية مش خفيف خالص يعني تسيبيه يغلي ييجي 5 دقائق اثناء عمله وده عامة لكل الحلويات واتمنى اكون افدتك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام رميساء و جنى 16 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 كيفك يا مانجا اخبارك ايه وحشاني جدااااا يا بنتي اعملي البسبوسة كاملة بايدك بلاش الكيس الجاهز الي الله اعلم مصنوع من ايه وحاولي بعد ما تخرجيها تسقيها كويس وحشاني جدااااااااا :cry: :unsure: :sad: :oops: :oops: :oops: :oops: باءا كدة تطنشيني اخس عليك ليها حق البسبوسة تطلع ناشفة :closedeyes: اختي ماريا انا بحط فيها ثلاتث بيضات وكاس سكر وكاس بين الزيت والزبدة وكاس برتقال وكاس حليب وكاس دقيق وكاسان سميد وملعقتين صغيرة خميرة ولما تطبخ استناها تبرد قليلا ثم اسقيها جيدا يالليمون المغلي مع السكر ومذاقها يا سلام جميل جداا :blink: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سندس محمود 42 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 سبحان الله انا لسة دلوقتى عاملة بسبوسة طلعت الحمد لله روعة 1 وضعت الكيس ووضعت بة ملعقة ونصف بيكينج بودر وقلبتها 2 ووضعت سمن اوسمن بلدى ودعكتها جيدآ ثم وضعت علبة زبادى ووضعت العبة فيها ماء بعد ذلك وسكبتها على المقدار وقلبت ودهنت الصينية سمن ثم وضعت البسبوسة فيها وادخلتها فى الفرن وعند خروجها من الفرن تسقى بشربات بارد ويكون خفيف شوى اكرررررررررر شربات خفيف ثم تغطيها بالصينية حتى تعرق وبعدها ترشى عليها جوز هند وبالهنا والشفا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 يونيو, 2011 ككوب ونصف سمن كثير جدااااا ليه كل ده كفايةملعقتان سمن وملعقتا قشدة على كيس واحد كفاية جداااا عموما انا نفسى تطلع ناشفة ومش عارفة اعمل ايه حاولى يكون سمكها 2 سنتم حتى تكون طرية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ههههههههههه والله يا محبه انت حكايه الناس كلها عايزاها طريه وانت الي عايزاها نشفه ام رميساء خلاص ان شاء الله اعملها زي ما قلتي واجربها من البدايه واقولك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 يا ماريا يا زيزى يا حبيبتى يا بتاعة الجمبرى والراجل اختفى خلاص :biggrin: الناشفة احلى لان الناس كلها بتبحث عن الحروف بتاعة الصينية وتخلصها بعد ما تقرقشها يميم شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ههههههههههههههههههه ماشي يا بتاعت الحروف انت انا اصلا مش باكلها خالص مالي تقل عليها لا نشفه ولا طريه ههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 فاكرة الراجل اللى اختفى :oops: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 هههههههههههههههههههه فاكره يا بنت فاكره اسكتي بدل ما نطرد من هنا هههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك