ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يونيو, 2013 السلام عليكم انا شفت الطريقه فى موقع لكن كانت غير دى شويه فالمهم انا عملت شزيه زى الطريقه وشويه من نفسى صينيه بطاطس محشيه بيض وبصل انا عملت نصف الصينيه بس عشان البطاطس مكفتش بطاطس مسلوقه وحطيت عليها دقه وفردت شويه فى الصينيه وحمرت بصل وحطيت عليه باكو صلصه وكمون وفردته على البطاطس وخفقت 3 بيض حطيت شويه فوق البصل وبعدين فردت بقيت البطاطس عليهم وحطيت على الوش بقيت البيض وعملتها فى الفرن وهى طعمها جميل الحمد لله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حواء أم هالة 1895 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يونيو, 2013 جميل سارة تسلم ايدك هي تشبه كثيرا "الطورطية" لكن الفرق اننا نقلي البطاطس الصغيرة اولا ثم نضيف البيض مع البقدونس ونخلطها معالبطاطس المقلية ثم نضعها في مقلاة كي تكمل الطهو :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يونيو, 2013 الله يسلمك من كل سوء يا حواء انا مش عارفه الطورطيه : ) بس دى جميله واكن فيها لحمه مفرومه مع ان مفيهاش جزاك الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2013 ماشاء الله تسالم ايدك ساره حبيبتي بس قوليلي الطعم عامل ازاي؟؟ يعني انت بتحطي في النص بصل محمر وبيض وترجعي تحطي بطاطس تاني صح كدا ؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
♥●آية إبراهيم●♥ 253 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2013 ماشاء الله ياسارة تسلم إيديك حاساها زي البطاطس البوريه بس البوريه بيتحط فيها لحمة مفرومة ولما بتهرسي البطاطس بتحطي معاها لبن أو كريمة لباني شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2013 @~ماريا~ الله يسلمك من كل سوء يا ماريا طعمها جمييل وانا كنت عايزه كمان منها ههههه اه بصل بصلصه محمر وبيض مخفوق وبعدين طبقه بطاطس وبعدين على الوش بيض مخفوق كمان نورتى الموضوع : ) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2013 @♥●آية إبراهيم●♥ الله يكرمك ايه ايوة هى بوريه بس اللى قالت الطريقه دى مقالتش لحمه مفرومه قالت بصل وبيض مخفوق وقالت نعمل كذا طبقه بس انا عملت طبفه واحده لان البطاطس مكفتش يعنى بصى اللى معندهاش لحمه مفرومه ساعتها وعايزه تعمل البوريه ممكن تعملها عادى وطعمها جميل وأكن فيها لحمه مفرومه نورتى الموضوع : ) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
دره بنقابي 55 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 يونيو, 2013 شكلها جميل ساره تسلم ايديكي يعني في النص بصله محمره وعليها طماطم متسبكه مش كده؟ والبيض نخفقه ونحطه فوقها بس البيض اللي في النص ده بيستوي في الفرن كويس ؟ وكمان انتي بتقولي في الوصفه كذا طبقه ازاي مش فاهمه تسلم اديكي انا بحب الأكلات الجديده ان شاء الله أجربها اه نسيت اسألك هي بيتاكل معاها ايه يعني هي بتتقطع قطع كده زي المكرونه بالبشاميل صح؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 يونيو, 2013 @@دره بنقابي الله يسلمك من كل سوء مش بصله واحده كذا بصله تقطعيها قطع صغيره وتحمريها وتحطى معاها صلصه وكمون وبعدين تحطيها وتحطى عليها بيض مخفوق وبعدهاا طبقه بطاطس وبيض مخفوق بس بس اللى عملتها كانت بتقول تعملى كذا طبقه فوق بعض يعنى طبقة بطاطس وطبقه بصل وطبقة بطاطس وطبقه بصل وطبقه بطاطس اااه ههههههه ايوة البيض اللى فى النص اتعمل ايوة تقطع مربعات بصى هى امى كانت يومها طابخه لحمه وطبيخ ورز وانا عملت الصينيه دى وكلناها معاهم : ) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 سبتمبر, 2013 هلا سارة تسلم ايديك جميلتي ما دام صرنا نعمل صواني يبقى خلاص احترفنا : ) ربي يحفظك و يوفقك بصحتكم :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1040 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 سبتمبر, 2013 الله يسلمك من كل سوء اسلاميه منوره واسعدتينى بوجودك وردك الجميل ههههه لسه ادامى كتير لحد مابقى محترفه فى كتير زيكم بإذن الله جزاكِ الله خيرا <3 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك