اذهبي الى المحتوى
ساره أم حمزه

صينيه بطاطس بالبيض والبصل

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم

انا شفت الطريقه فى موقع لكن كانت غير دى شويه

فالمهم انا عملت شزيه زى الطريقه وشويه من نفسى

 

صينيه بطاطس محشيه بيض وبصل

 

1370698959991.jpg

 

1370699261551.jpg

 

 

انا عملت نصف الصينيه بس عشان البطاطس مكفتش

بطاطس مسلوقه وحطيت عليها دقه وفردت شويه فى الصينيه

وحمرت بصل وحطيت عليه باكو صلصه وكمون

وفردته على البطاطس وخفقت 3 بيض حطيت شويه فوق البصل

وبعدين فردت بقيت البطاطس عليهم وحطيت على الوش بقيت البيض

وعملتها فى الفرن

وهى طعمها جميل الحمد لله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميل سارة تسلم ايدك

 

هي تشبه كثيرا "الطورطية" لكن الفرق اننا نقلي البطاطس الصغيرة اولا ثم نضيف البيض مع البقدونس ونخلطها معالبطاطس المقلية ثم نضعها في مقلاة كي تكمل الطهو :)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله يسلمك من كل سوء يا حواء

انا مش عارفه الطورطيه : )

بس دى جميله واكن فيها لحمه مفرومه مع ان مفيهاش

جزاك الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله

تسالم ايدك ساره حبيبتي

بس قوليلي الطعم عامل ازاي؟؟

يعني انت بتحطي في النص بصل محمر وبيض

وترجعي تحطي بطاطس تاني صح كدا

؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله ياسارة تسلم إيديك

حاساها زي البطاطس البوريه بس البوريه بيتحط فيها لحمة مفرومة ولما بتهرسي البطاطس بتحطي معاها لبن أو كريمة لباني

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

@~ماريا~

الله يسلمك من كل سوء يا ماريا

طعمها جمييل وانا كنت عايزه كمان منها ههههه

اه بصل بصلصه محمر وبيض مخفوق وبعدين طبقه بطاطس وبعدين على الوش بيض مخفوق كمان

نورتى الموضوع : )

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

@♥●آية إبراهيم●♥

الله يكرمك ايه

ايوة هى بوريه بس اللى قالت الطريقه دى مقالتش لحمه مفرومه قالت بصل وبيض مخفوق وقالت نعمل كذا طبقه

بس انا عملت طبفه واحده لان البطاطس مكفتش

يعنى بصى اللى معندهاش لحمه مفرومه ساعتها وعايزه تعمل البوريه ممكن تعملها عادى وطعمها جميل وأكن فيها لحمه مفرومه

نورتى الموضوع : )

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

شكلها جميل ساره تسلم ايديكي

 

 

يعني في النص بصله محمره وعليها طماطم متسبكه مش كده؟ والبيض نخفقه ونحطه فوقها

 

بس البيض اللي في النص ده بيستوي في الفرن كويس ؟

 

وكمان انتي بتقولي في الوصفه كذا طبقه ازاي مش فاهمه

 

تسلم اديكي انا بحب الأكلات الجديده ان شاء الله أجربها

اه نسيت اسألك هي بيتاكل معاها ايه يعني هي بتتقطع قطع كده زي المكرونه بالبشاميل صح؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

@@دره بنقابي

الله يسلمك من كل سوء

مش بصله واحده كذا بصله تقطعيها قطع صغيره وتحمريها وتحطى معاها صلصه وكمون وبعدين تحطيها وتحطى عليها بيض مخفوق

وبعدهاا طبقه بطاطس وبيض مخفوق بس

بس اللى عملتها كانت بتقول تعملى كذا طبقه فوق بعض

يعنى طبقة بطاطس وطبقه بصل وطبقة بطاطس وطبقه بصل وطبقه بطاطس اااه ههههههه

ايوة البيض اللى فى النص اتعمل

ايوة تقطع مربعات

بصى هى امى كانت يومها طابخه لحمه وطبيخ ورز وانا عملت الصينيه دى وكلناها معاهم : )

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

هلا سارة

تسلم ايديك جميلتي

ما دام صرنا نعمل صواني يبقى خلاص احترفنا : ) ربي يحفظك و يوفقك

بصحتكم :)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله يسلمك من كل سوء اسلاميه

منوره واسعدتينى بوجودك وردك الجميل

ههههه لسه ادامى كتير لحد مابقى محترفه فى كتير زيكم بإذن الله

جزاكِ الله خيرا <3

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×