omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أغسطس, 2007 بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، الاخوات الكريمات كيف حالكن كنت عايزة اعرف استخدام الاوانى الصاح الحلل يعني فى الطبخ هل هى ليست لها اضرار يعني اشترى طقم صاج فى الجهاز ام لا ؟؟ جزاكم الله خيرا بنتظر ردودكن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أغسطس, 2007 ????????????? شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**راضية** 1996 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أغسطس, 2007 انا لا اعلم ما معنى(صاج؟) و لكن ماذا تفعلين هنا اذهبي لتستعدي للامتحان :angry: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أغسطس, 2007 مهو لسة منزلش :- معرفش فى ايه :wub: الواحد خايف ينسى المعلومتين اللى حفظهم :wink: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 سبتمبر, 2007 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، حبيبتي zad1983 بصراحة انا اللي اعرفه عن الحلل الصاج انها مش عملي انا كنت جايبة في جهازي بس فعلا مش هاتفيديك اوي واللي اعرفه ان الطبخ في الاستانلس افضل وصحي عن الالومنيوم يعنى بدل ما تجيبي طقم صاج وطقم الومنيوم هاتي طقم واحد استالنس من نوع كويس ده هايكون عملي وصحي كمان لان سمعت عن اضرار الطبخ في الالومنيوم بعد فترة من الاستعمال ده اللي اعرفه ويارب اكون افادتك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام اويس المصرية 8 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 سبتمبر, 2007 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، شوفى يا اختى انصحك ان تستبدليه بلاستنلس لانه لايوجد له اى فائدة بل بيحرق الاكل والميزة الوحيدة له هى سهولة نظافته ohmy: :ohmy: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أنين أمّة 19 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 سبتمبر, 2007 بارك الله في الحبيبة مروة :) وأسأل الله أن يتم زفافك على خير حبيبتي :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 سبتمبر, 2007 بارك الله في الحبيبة مروة :) وأسأل الله أن يتم زفافك على خير حبيبتي :) السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، اضحك الله سنك حبيبتي :sad: انا بتكلم عن جهازي اللي كنت جايباه من عشر سنين :cry: ربنا يبارك فيكِ يا قمر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 سبتمبر, 2007 جزاكم الله خيرا بس انا عندي طقم استانلس 12 قطعة كنت عايزة جنبه طقم تاني فصاحبتى مجوزة وقالتلى هاتى معاه طقم صاج بالنسبة للرز يتعمل فى المونيوم عشان ميلذقش فى الاستانلس او الصاج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
"جنة" 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 13 سبتمبر, 2007 انا رايى من راى اخواتى السابقات الصاج مش عملى يعنى اما بتقلى فيه شىء بيتحرق وحتى فى الطبخ العادى بيبقع وباضطر احط كلور علشا يزيل بقعه الاسنالس افضل شىء شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امال عبد العزيز 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 سبتمبر, 2007 مع احترامى لكل الاخوات وارائهم انا عن نفسى عندى طقم صاج بس بصراحه انا بحبه جدا ، لانه تحفه فى الشوربة يعنى لما اجى اسلق فيه لحمه او فرخة ... الخ .. بحس انه بيخلى الشوربة نقيه اوى وبرده لما بسلق فيه المكرونه او الفاصوليا ... عموما اى نوع من انواع السليق بس مامينفعشى فيه اى حاجه تانيه .. يعنى مثلا لو هتعملى بصلة عشان تعملو الخضار وكده ،، او مثلا الارز .. او اى نوع من انواع الطبخ مش بينفع عشان بيتحرق و بيلزق فيه الاكل فلازم يكون معاه طقم تانى ... انا عن نفسى جيبت جنبه طقمين حلل تيفال ... و الله المستعان شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
وفاء سالم 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 سبتمبر, 2007 مع احترامى لكل الاخوات وارائهم انا عن نفسى عندى طقم صاج بس بصراحه انا بحبه جدا ، لانه تحفه فى الشوربة يعنى لما اجى اسلق فيه لحمه او فرخة ... الخ .. بحس انه بيخلى الشوربة نقيه اوى وبرده لما بسلق فيه المكرونه او الفاصوليا ... عموما اى نوع من انواع السليق اضافة منصفة طقم الصاج عندى اتهرى من كتر عاميلى الاكل فيه وعندى الاستلس بوفره وبخاف عليه لكن اللى عملى بجد قوى قوى الصاج بس تحذيرأوعى يتقشر من الداخل ويبان المعدن الداخلى وتستعمليه ده خطر جدا المهم تحافظى عليه وتنظفيه باستمرار وخلاص وبخصوص البصلة او اللسان عصفور والله بحمر فيه لكن وانا جنبه مبعدش ثانية لأنه عاوز تقلبى على طول عشان ميتلسعش منك وبطبخ فيه كل انواع الطبيخ والله جميييييييييييل جدا لكن الارز والمحشى لالالالالالالالالالالا والمكرونة اللى بالصلصة برضه جميل فيها مع التقليب . هيوفر وقتك وعملى جدا . شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
المستبشرة خيراً 18 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 30 سبتمبر, 2007 الصاج جميل وعملى بس نصيحة لازم النار ما تكونش مباشرة علية او شديدة علية لازم يكون فى صاج او عازل يقلل من الحرارة المباشرة لانة بيتحرق بسرعة جدا ويفضل طبعا فى الاكلات الخفيفة ..اما باقى الاكلات فى الصاج وان شاء الله نقول مبارك على الزواج قريباا وعقبالى يارب :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك