~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 أبريل, 2014 اسعد الله اوقاتكم اخوات طريق الاسلام اليوم راح اقدملكم طريقه تشيز كيك من اروع ما يكون بجد :)) كتير روووووعه المقادير الطبقه الاولى 5:6 علب بسكويت شاي مطحون 2م ك سمن الطبقه الثانيه 2 كيس دريم ويب كريمة خفق علبه جبن مثلثات اي نوع بتحبيه علبه قشطة 1/2 كيس جلي مشمش مذاب في ربع كوب ماء مغلي الطبقه الثالثه 2 كيس جيلي فراوله او اي نوع بتحبيه الطريقه نخلط البسكويت والسمن كويس جداا ونضعها في الصينيه وندخلها الفريزر لحين الانتهاء من الطبقه الثانيه الطبقه الثانيه نذوب النص كيس جيلي في ربع كوب ماء ونتركه جانبا يبرد نخفق ال2 كيس دريم ويب جيدااا وبعدين نضيق مثلثات الجبن وبعدين القشطه والجلي المذاب ونخفق جيدااا ونقوم بوضعها على الطبقه الاولى وندخلها التلاجه لمده 6 ساعات انا بريح نفسي وبدخلها الفريزر :)) الطبقه الثالثه طبعا بنكون محضرين الجلي نضيفه على الطبقه الثانيه بعد ما تتجمد وندخله التلاجه لمده 3 ساعات اخرى 3 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 أبريل, 2014 رائع رائع يامرمر تسلم ايديك ياقمر هحاول اطبق بس ايه الفرق بينه وبين اللى بيتعمل فى الفرن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
بنوته مسلمه مصريه 458 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 أبريل, 2014 سيدى يا سيدى على الناس الرايقة :) ماشاء الله شكله جميل تسلم ايدك يازوزه سؤالين بقى كده على الماشى الجبنة بتبقى واضحه أوى فى الطعم ينفع اقلل منها علبة القشطة دى ايه بتبقا خاصة بالحلويات يعنى ولا قشطة بلدى ولا ايه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
راجية ظل الرحمن 887 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 أبريل, 2014 رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووعة ماشاء الله ..جميل جدا لكن للاسف لم افهم اشياء كثيرة في المقادير هل السمن هو الزبدة عندنا القشطة؟؟ جلي مشمش و الفراولة؟؟ الظاهر اني حسافر عندكم لمصر عشان اتسوق مشكورة حبيبتي على الوصفة الرائعة 1 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أريج الريحان 9 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 أبريل, 2014 السلام عليكن و رحمة الله @~ماريا~ ما شاء الله عليك؛ الكيك يشهي كثيرا؛ تسلم يديك @@راجية ظل الرحمن القشطة: القشدة الطرية (Créme fraîche) السمن: الزبدة الجلي: "الفلان" (Flan) 3 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
راجية ظل الرحمن 887 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 أبريل, 2014 السلام عليكن و رحمة الله @~ماريا~ ما شاء الله عليك؛ الكيك يشهي كثيرا؛ تسلم يديك @@راجية ظل الرحمن القشطة: القشدة الطرية (Créme fraîche) السمن: الزبدة الجلي: "الفلان" (Flan) بارك الله فيك يا حلوة نورتيني الله ينورك مشكورة :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 رائع رائع يامرمر تسلم ايديك ياقمر هحاول اطبق بس ايه الفرق بينه وبين اللى بيتعمل فى الفرن انت الاروع يا صفصف :) مافي فرق كتير بس الي في التلاجه اسهل لسه هنشغل الفرن ولسه هيسخن والغاز ههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 سيدى يا سيدى على الناس الرايقة :) ماشاء الله شكله جميل تسلم ايدك يازوزه سؤالين بقى كده على الماشى الجبنة بتبقى واضحه أوى فى الطعم ينفع اقلل منها علبة القشطة دى ايه بتبقا خاصة بالحلويات يعنى ولا قشطة بلدى ولا ايه تسلملي يا غالي انت لا مش واضحه واصلا يا ولاء الجبنه بتخلي طعمها حلو كتير وبراحتك ممكن تقللي الكميه عادي القشطه العاديه يا بنتي الي بتشترريها من المحلات لا مش مخصصه للحلويات بصي هي مش قشطه بلدي بلدي دي قشطه صناعي :)) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووعة ماشاء الله ..جميل جدا لكن للاسف لم افهم اشياء كثيرة في المقادير هل السمن هو الزبدة عندنا القشطة؟؟ جلي مشمش و الفراولة؟؟ الظاهر اني حسافر عندكم لمصر عشان اتسوق مشكورة حبيبتي على الوصفة الرائعة يا اهلين براجيه الغاليه انت شكلك من المغرب صح :) يا بنتي تشرفينا والله فغلا بلاقي فيه مشكله في تواجد الجيلي في المغرب والجزائر وفعلا زي ما الاخت ردت عليك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 السلام عليكن و رحمة الله @~ماريا~ ما شاء الله عليك؛ الكيك يشهي كثيرا؛ تسلم يديك @@راجية ظل الرحمن القشطة: القشدة الطرية (Créme fraîche) السمن: الزبدة الجلي: "الفلان" (Flan) تسلميلي يا غالي بس هو انت اسمك ايه؟؟ :)) ومشكورة على ردك على راجيه :) ونورتي المنتدى والساحه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم محمد وعائشة 11 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 جميل ان شاء الله اطبقها بس ممكن استبدل البسكوت بالكيك المهروس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 ياعينى على التوفير يامرمر هانم ست بيت مدبره :) بالنسبه للقشطه انا عندى لما بغلى اللبن بيدينى قشطه حلوه اوى وبشيلها فى الفريزر ممكن استخدمها بدل اللى بتتباع يعنى تنفع ولا ايه؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ما شاء الله اللهم بارك جميل ^^ بالهنا والشفا جزاك الله خيرا ماريا ( : شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أريج الريحان 9 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 بارك الله فيك، المنتدى منور بكن كلكن :). أنا أختك في الله هند. شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم زيــــاد 881 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 يم يم يم يسلموو يا مرمر شهيتيني جربتها مرة بس التيجة كانت نص نص والسبب اني بدل ما اختار قشدة للحلويات اخترت قشدة للملحات فساحت القشدة ان شاء الله بجرب دي تقريبا كل حاجة متوفرة حاليا بالبيت دعواتك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم زيــــاد 881 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووعة ماشاء الله ..جميل جدا لكن للاسف لم افهم اشياء كثيرة في المقادير هل السمن هو الزبدة عندنا القشطة؟؟ جلي مشمش و الفراولة؟؟ الظاهر اني حسافر عندكم لمصر عشان اتسوق مشكورة حبيبتي على الوصفة الرائعة راجية السمن هي الزبدة الجيلي تلقايه موجود بمرجان انا قلبت عليه واخيرا لقيتو بمرجان موجود تاع البرتقال والفريز والحامض و و روخيص تقريبا 120 ريال او 100 ريال القشطة هي الكريم فريش اي خدمة ؟ (: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم زيــــاد 881 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 أبريل, 2014 السلام عليكن و رحمة الله @~ماريا~ ما شاء الله عليك؛ الكيك يشهي كثيرا؛ تسلم يديك @@راجية ظل الرحمن القشطة: القشدة الطرية (Créme fraîche) السمن: الزبدة الجلي: "الفلان" (Flan) حبيبة الفلان مش هو الجيلي حتى انا من قبل كنت أظن ذلك لكن الجيلي غييير شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أريج الريحان 9 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 السلام عليكن و رحمة الله @~ماريا~ ما شاء الله عليك؛ الكيك يشهي كثيرا؛ تسلم يديك @@راجية ظل الرحمن القشطة: القشدة الطرية (Créme fraîche) السمن: الزبدة الجلي: "الفلان" (Flan) حبيبة الفلان مش هو الجيلي حتى انا من قبل كنت أظن ذلك لكن الجيلي غييير شكرا عزيزتي على التوضيح، فعلا كنت أظن أنه نوع من "فلان" و عوض استعمال الحليب يستعمل الماء. بارك الله فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
هبة عبد العظيم نور 2043 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 يا سلاام , لو الاقي حد يجيبلي بسكوت شاي عشان اطحنه يا ولاد ! عندي كل المكونات ماعدا البسكوت والجيلي المشمش , عندي اربع علبات جيلي فراولة شيلاهم لوقت عوزة ربنا يكرمني بعلبة جيلي مشمش وباكو بسكوت بقى حلووووووووووووو يا حلو انت يا حلو هطبق واجيبلك النتيجة من الكنترول هههههههه تسلم ايدك يا وزة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 جميل ان شاء الله اطبقها بس ممكن استبدل البسكوت بالكيك المهروس اهليم ام محمد كيفك وكيفها بنوتك طمنيني ايوة ممكن بس ليه هتهرسي الكيك انت ممكن بعد ما تعملي الكيك تقسميها نصين وتحطي نص الكيك سليم فهماني هيبقى تحفه انا اصلا عايزة اجربها بالكيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 ياعينى على التوفير يامرمر هانم ست بيت مدبره :) بالنسبه للقشطه انا عندى لما بغلى اللبن بيدينى قشطه حلوه اوى وبشيلها فى الفريزر ممكن استخدمها بدل اللى بتتباع يعنى تنفع ولا ايه؟؟؟ :)) يا بنتي مفيش احسن من التوفير والتفكير :)) لا لا بلاش دي عارفاها انا برضو ببقى اشلها بس بعملبها الرز المعمر اشتريها احسن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ما شاء الله اللهم بارك جميل ^^ بالهنا والشفا جزاك الله خيرا ماريا ( : وعليكم السلام ورحمة الله تسلمي يا سوسو انت الاجمل يا سوسو بارك الله فيك، المنتدى منور بكن كلكن :). أنا أختك في الله هند. تسلمي حبيبتي هند :) ومنور بيك يا غالي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم براءة المسلمة 64 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 جـلي - حلوى الجيلاتين حلوى الجيلاتين لذيذة الطعم وسريعة التماسك متوفر بثمانية نكهات: فراولة- كرز - توت - برتقال - ليمون - مانجو- أناناس- لايم http://www.riyadhfoo...jpg&w=140&h=180 http://www.ahlalhdee...ead.php?t=92562 http://fatwa.islamwe...twaId&Id=117865 https://alfrasha.mak.../thread1172998/ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 @أم براءة المسلمة اهلين ام براء حبيت ارد عليك الاول فعلا كلامك صح ولكن عندنا في مصر مضمون الحمد لله بعيد عن دهون الخنازير وغيرة ومكتوب مصدرة ولكن المشكه في بلاد الغرب فعلا وجزاك الله خيرا يا غاليه على الايضاح شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 أبريل, 2014 حلو حلو ياحلو انت جميله الوصفه دى ياوزه تسلم اديكى بس هى طويله حبيتين انا دلوقتى نظرا لضيق الوقت اخرى رز بلبن اوووو كيكة الشيكولاته وعليكى انتى تبعتيلى حتتين تلاته بعد ماتبعتى لهبه كيسين بسكوت ههههههههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك