اذهبي الى المحتوى
راضية وحامدة الله

متميز**ارز معمر من مطبخى بالصوووووووووور

المشاركات التي تم ترشيحها

post-16501-1266825755.gif

 

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

ازيكم يا بنات ياقمرا

 

النهارده عملت از معمر طعمه حلو اوى وسهل جدا

 

المقادير

كيلو لبن

ربع كيلو ارز

4 ملاعق زبده فلاحى

كوب ونصف سكر

Rsd83669.jpg

 

 

الطريقه

اول حاجه نغسل الارز ونتركه بالماء

لحد ما نغلى اللبن واول مايغلى نضع عليه السكر

 

ونقلبه كويس وفى صنيه متوسطه الحجم نضع الارز ونساويه كويس بحيث ما يكونش جنب عالى وجنب منخفض

 

وبعدين نضع اللبن بالراحه عشان الارز يفضل ثابت

 

وبعد الانتهاء من صب كمية اللبن نقطع الزبده الفلاحى قطع صغيره ونوزعها على وجه الصنيه

Hf683669.jpg

ونشعل الفرن ونضعها فى الرف الاوسط ونار متوسطه الحراره ونتركها حوالى نصف ساعه

 

لحد ما تستوى ولو الوجه لم يتحمر ممكن نشغل الشوايه ونحمره شويه

 

انا الوجه عندى اتحمر من غير ما اشغل الشوايه

 

واترككم مع الصور

CeF84415.jpg

qzR84416.jpg

SOF83670.jpg

تم تعديل بواسطة ام حلا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

ازيكم يا بنات ياقمرا

 

النهارده عملت از معمر طعمه حلو اوى وسهل جدا

 

المقادير

كيلو لبن

ربع كيلو ارز

4 ملاعق زبده فلاحى

كوب ونصف سكر

Rsd83669.jpg

 

 

الطريقه

اول حاجه نغسل الارز ونتركه بالماء

لحد ما نغلى اللبن واول مايغلى نضع عليه السكر

 

ونقلبه كويس وفى صنيه متوسطه الحجم نضع الارز ونساويه كويس بحيث ما يكونش جنب عالى وجنب منخفض

 

وبعدين نضع اللبن بالراحه عشان الارز يفضل ثابت

 

وبعد الانتهاء من صب كمية اللبن نقطع الزبده الفلاحى قطع صغيره ونوزعها على وجه الصنيه

Hf683669.jpg

ونشعل الفرن ونضعها فى الرف الاوسط ونار متوسطه الحراره ونتركها حوالى نصف ساعه

 

لحد ما تستوى ولو الوجه لم يتحمر ممكن نشغل الشوايه ونحمره شويه

 

انا الوجه عندى اتحمر من غير ما اشغل الشوايه

 

واترككم مع الصور

CeF84415.jpg

qzR84416.jpg

SOF83670.jpg

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،ان شاء الله اجربة بس مش المفروض الرز المعمر بالملح انا حجربة بالسكر المرة دة مشكورة على الطبق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله

شكله كثيررر طيب ولذيذ

صراحة ولا مرة جربته

الله يسهل لي الامور وأجربه

سلمت يداك يا احلى أخت

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

ازيكم يا بنات ياقمرا

 

النهارده عملت از معمر طعمه حلو اوى وسهل جدا

 

المقادير

كيلو لبن

ربع كيلو ارز

4 ملاعق زبده فلاحى

كوب ونصف سكر

Rsd83669.jpg

 

 

الطريقه

اول حاجه نغسل الارز ونتركه بالماء

لحد ما نغلى اللبن واول مايغلى نضع عليه السكر

 

ونقلبه كويس وفى صنيه متوسطه الحجم نضع الارز ونساويه كويس بحيث ما يكونش جنب عالى وجنب منخفض

 

وبعدين نضع اللبن بالراحه عشان الارز يفضل ثابت

 

وبعد الانتهاء من صب كمية اللبن نقطع الزبده الفلاحى قطع صغيره ونوزعها على وجه الصنيه

Hf683669.jpg

ونشعل الفرن ونضعها فى الرف الاوسط ونار متوسطه الحراره ونتركها حوالى نصف ساعه

 

لحد ما تستوى ولو الوجه لم يتحمر ممكن نشغل الشوايه ونحمره شويه

 

انا الوجه عندى اتحمر من غير ما اشغل الشوايه

 

واترككم مع الصور

CeF84415.jpg

qzR84416.jpg

SOF83670.jpg

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،ان شاء الله اجربة بس مش المفروض الرز المعمر بالملح انا حجربة بالسكر المرة دة مشكورة على الطبق

 

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

جربيه بالسكر امممممممممم جميل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته،،

تسلم الايادي

شكله لذيذ اوي

 

 

تسلمى يا بغدوده

 

ربنا يكرمك يارب

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله عليكى ياشجومة نحففففففففففففففة كنت عاوزة الطريقة والله اول مخلص الكيك اللى عندى هعملو فورا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم ايدك ياحبيبتى

 

شكله جميل كفايه منظره بالهنا والشفا

 

 

تسلمى يا انوسه

 

الجميل هو مرورك العطر يا روح قلبى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ماشاء الله

شكله كثيررر طيب ولذيذ

صراحة ولا مرة جربته

الله يسهل لي الامور وأجربه

سلمت يداك يا احلى أخت

 

 

تسلمى الاطيب هو مرورك

 

وكل هذا بفضل الله وبفضل تشجيعك يا حبيبة قلبى

 

جربيه جميل جدا وان شاء الله يعجبك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
انا بعمله زى كدا بالظبط يا شجنجن بس انا بعمله بالملح

 

مش بالسكر تسلم ايدك ياغاليه

 

 

تسلمى يا لولى

 

جربيه بالسكر هيعجبك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
حلو اوووووووووووووووى انا بعمله زيك

دائما متميزة حبيبتى

 

انا بفكر اجربة بالملح هو حلو وبيكون بنفس الطريقة؟؟؟

 

 

ربنا يعزك يا جيجى انتى الاميز طبعا

 

وانا كمان الاخوات شجعونى اجربه بالملح

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
الله عليكى ياشجومة نحففففففففففففففة كنت عاوزة الطريقة والله اول مخلص الكيك اللى عندى هعملو فورا

 

 

ربنا يكرمك يارب يا منمن

 

اسعدتينى انك عرفتى الطريقه منى وهتجربيه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ماشاء الله تسلم الايادي ايه الحلاوة ده

 

 

تسلمى يا بسبوسه

 

الاحلى والاجمل هو مرورك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ايه الروعه ده يا اشجان طبعا انا ما صبرتش و عملته بالليل و اكلته الساعه 2 بالليل طلع احفه و عجب زوجي و حماتي تسلم ايديكي بجد رائع

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

جمييييييييييييييييييل يا قمر

 

العيال كان ليهم حق يجننو وإنتى زلاهم علشان تصوريه ههههههههههههههههه الاول

 

وبعدين نسيتى تقول إن كان فيه منبه لسلامة هذا الرز هههههههههههه :mrgreen: :oops: نسيتى .

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ايه الروعه ده يا اشجان طبعا انا ما صبرتش و عملته بالليل و اكلته الساعه 2 بالليل طلع احفه و عجب زوجي و حماتي تسلم ايديكي بجد رائع

 

 

تسلمى يا بسبوسه

 

الحمدلله انه عجبكم

 

بالف هنا ياقمر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

جمييييييييييييييييييل يا قمر

 

العيال كان ليهم حق يجننو وإنتى زلاهم علشان تصوريه ههههههههههههههههه الاول

 

وبعدين نسيتى تقول إن كان فيه منبه لسلامة هذا الرز هههههههههههه :icon15: :wub: نسيتى .

 

 

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ياعم ده احنا طلعنا ولا حاجه جنبك وجنب ذوقك العالى

 

اه والله يوسف كان هيتجنن ههههههههههههه كل اكله زلاهم اوعو تمدو ايدكم لحد ما اصور ههههههههههههه

 

بطختى دى مش عارفه اعمل فيها ايه

اعلان رسمى

يابنات زيزى كانت منبهى وكل دقيقتين تفكرنى اقوم اشوف الارز استوى ولا لا

 

وفعلا كانت احسن منبه فى الدنيا

 

ربنا يعزك يا زيزى يارب بموت فيكى يا روح قلبى يا قمممممممممممممممممممر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ماشاء الله عليكى ياشوشو تسلم ايدك

بس انا بعمله بالملح مش بالسكر

بس بجد شكله روعه

 

الاروع مروك يا لوءه ياقمر

 

ان شاء الل اجبه بالملح

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله يا شوشو انا كمان بعمله بالملح وكان نفسي فى ابو سكر وما كنتش عارفه المقادير بس عرفتها _تسلم ايديك وداخلة اعمله حالاهقوللك على النتيجة

 

شكرا لسجوده ان عغرفتنى انك عاملة رز بالسكر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

قوليلى لو هو مسكر اوى ويجزع لحسن مش بنحب الحلو الزياده...يعنى لو هو كده اقلل السكر شويه؟؟ ولا سكره مضبوط؟؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×