اذهبي الى المحتوى
راضية وحامدة الله

متميز**احلى طريقه كشرى روووووووعه ومعاه صوره

المشاركات التي تم ترشيحها

post-16501-1270711974.gif

 

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

عملتلكم اليوم كشرى انما ايه تاكلو صوابعكم وراه من الجمال

 

المقادير

نصف كيلو ارز

ربع كيلو عدس بجبه

نصف كيس مكرونه

سباكتى

نصف كيس مكرونه مرمريه اللى هى صغيره جدا بتاعة الكشرى

بصل

مقدار من الصلصه

مقدار من الشعريه

كوب حمص مسلوق

الطريقه

اولا :نسلق المكرونه بالطريقه العاديه ونصفيها

ثانيا : نحضر حله ونضع بها كثير من الزيت ثم نبشر البصل ونضعه عليها ونقلبها حتى الاحمرار نشيل حبه من البصل عشان نحطه على وش الطبق ونصفى حبه من الزيت في حله تانيه صغيره علشان نحمر فيه الشعريه وباقى البصل اللى كان فى الحله نحط عليه 2 كوب ميه ولما تغلى نكون غسلين العدس ومصفينه ونحطه على الميه ونغطيها لحد ماتقرب تستوى وكل لما الميه تنقص نزوده لغاية مايقرب يستوى ويكون شرب الميه بتاعته وبعدها نحط الرز ونحط 2 ونصف كوب ميه والملح العادى وشوية كمون وشوية كسبره ناشفه ولما يتشرب الرز نوطى عليه جدا لغاية ما يستوى ولما تيجى تطفى عليه حطى حبة كمون وحبة كسبره على الوش يديلوا ريحه وطعم جنان وبعدين نكون ناقعين الحمص قبلها بيوم عشان يستوى بسرعه

وبعدين نيجى للصلصه اولا نجيب توم كتير ونفرمه وبعدين نحطه مع الزيت ولما يصفر نحط الخل يكون كتير عشان بيديلوا طعم حلو جدا ولما الخل يغلى نشيل حبه منهم على جنب عشان الدقه نحط الطماطم ولما تتسبك بس مش قوى يعنى تكون خفيفه شويه نحط حبه صغيره جدا من البصل اللى هنحطه على الوش وبعدين تغلى غلوه ونطفى عليها وبعدين نحمر الشعريه فى الزيت ولما تتحمر نحطلها شوية ميه وملح ونسويها زى الرز وبعدين نيجى للدقه بعد ماشلنا حبه من التوم والخل نحطهم فى طبق ونحط عليهم ليمونه وملح وفلفل وكمون وكزبره ناشفه ونخففهم بميه ونحط لحسة طماطم بيوريه او بشر طمطمايه عشان يديلوا لون

وبعدين نرص الطبق

نحط العدس مع الزر وبعدين المكرونه وبعدين الصلصه وبعدين الشعريه وبعدين الحمص

 

وده شكله

nBJ75344.jpg

طعمه تحفه جربوه ولا تنسونى من الدعاء

تم تعديل بواسطة ام حلا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميل أوى تسلم إيدك

 

أنا بعمله بيكون حلو أوى برضوا

 

بس بعمل الرز بالشعرية لوحده

 

و بعمل العدس لوحدة بصلصة بالبصل بيكون لوحده طعمه رائع

 

و كمان بحط من الزيت بتاع البصل (الورد ) على المكرونة

 

بيبقى طعمها حلو أوى أحلى من إندومى

 

تسلم إيدك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله لله جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييل

 

تسلم ايدك يا شجونة هااااااااااااااااايل وتزيينه يجنن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايدك ياشوشو

راح احكيلك سر :

بصراحة جربت اعمل كشري قبل هيك بس طلع اختراع تاني مالوش علاقة بالكشري نهاااااااائي

وطبعا ابو محمد اكل لانه كان جاي من الشغل و أثنى على الاكل

لكن انا حسيت انه كاتم في قلبه هههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميييييييييييييييل جميييييييييييييييل جدااااااااااااااااااااااااااا

ما شاء الله لا قوة الا بالله

تسلم ايدك يا حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم الايادي يا شجونة انا باموت في الكشري و شكله تحفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم إديك يا غالية

 

شكله رائع

 

 

تسلمى ياغاليه

 

الاروع هو مرورك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
جميل أوى تسلم إيدك

 

أنا بعمله بيكون حلو أوى برضوا

 

بس بعمل الرز بالشعرية لوحده

 

و بعمل العدس لوحدة بصلصة بالبصل بيكون لوحده طعمه رائع

 

و كمان بحط من الزيت بتاع البصل (الورد ) على المكرونة

 

بيبقى طعمها حلو أوى أحلى من إندومى

 

تسلم إيدك

 

تسلمى يا ايمى ياقمر

 

اكيد بيكون حلو مادام من ايديك ياجميل

 

شرفتينى بمرورك حبيبة قلبى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
الله لله جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييل

 

تسلم ايدك يا شجونة هااااااااااااااااايل وتزيينه يجنن

 

 

ربى يعزك منمونه

 

تسلمى يارب انتى الاروع والاحسن يا غاليه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم ايدك ياشوشو

راح احكيلك سر :

بصراحة جربت اعمل كشري قبل هيك بس طلع اختراع تاني مالوش علاقة بالكشري نهاااااااائي

وطبعا ابو محمد اكل لانه كان جاي من الشغل و أثنى على الاكل

لكن انا حسيت انه كاتم في قلبه هههههههههههههههه

 

تسلمى يا روح قلبى

 

ههههههههههههههههههههه

 

جربيه تانى بالطريقه دى ان شاء الله راح تعجبك انتى وابو محمد والولاد

 

اسعدنى مرورك جدا يا حبيبه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
بصراحة انا عمري ما اكلت كشري بس باين عليه جميل تسلم ايدك

 

 

تسلمى يا سهومه

 

الاجمل هو مرورك

 

جربيه هيعجبك ان شاء الله بس خلى بالك يوم الفرى لحسن يبوظلك الريجيم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
جميييييييييييييييل جميييييييييييييييل جدااااااااااااااااااااااااااا

ما شاء الله لا قوة الا بالله

تسلم ايدك يا حبيبتى

 

 

انتى اللى جميله يا جيجى يا روح قلبى

 

تسلمى وربى يسعدك زى ما اسعدتينى بمرورك الجميل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم الايادي يا شجونة انا باموت في الكشري و شكله تحفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففه

 

 

تسلمى يا بسبس

 

انتى اللى عينك حلوه يا روح قلبى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله شكله رائئئئئئع

تسلم يدك

الكشري نسمع في فقط هو اكله مصرية ان شاء الله اطبقها لان الصراحة شكله يشهي وانا احب تطبيق الاكلت من دول اخرى من باب التغير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
جميييييييييييييييل جميييييييييييييييل جدااااااااااااااااااااااااااا

ما شاء الله لا قوة الا بالله

تسلم ايدك يا حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم ايدك ياشوشو

راح احكيلك سر :

بصراحة جربت اعمل كشري قبل هيك بس طلع اختراع تاني مالوش علاقة بالكشري نهاااااااائي

وطبعا ابو محمد اكل لانه كان جاي من الشغل و أثنى على الاكل

لكن انا حسيت انه كاتم في قلبه هههههههههههههههه

 

تسلمى يا روح قلبى

 

ههههههههههههههههههههه

 

جربيه تانى بالطريقه دى ان شاء الله راح تعجبك انتى وابو محمد والولاد

 

اسعدنى مرورك جدا يا حبيبه

 

ماشي

راح اجربه وانتي تتحملي النتائج ...هههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله يا حبيبة

شكله مميز جدا وأكيد أنه لذيذ

سوف أحتفظ به كي أجربه لاني ولا مرة ذقته

سلمت يداك ياغالية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ما شاء الله شكله رائئئئئئع

تسلم يدك

الكشري نسمع في فقط هو اكله مصرية ان شاء الله اطبقها لان الصراحة شكله يشهي وانا احب تطبيق الاكلت من دول اخرى من باب التغير

 

 

مرورك هو الاروع بغدوده تسللمى يارب من كل شر

 

جربيه هيعجبك ان شاء الله

 

انتظر التطبيق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
جميييييييييييييييل جميييييييييييييييل جدااااااااااااااااااااااااااا

ما شاء الله لا قوة الا بالله

تسلم ايدك يا حبيبتى

 

 

 

الاجمل مرورك فادو

 

تسلمى حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم ايدك ياشوشو

راح احكيلك سر :

بصراحة جربت اعمل كشري قبل هيك بس طلع اختراع تاني مالوش علاقة بالكشري نهاااااااائي

وطبعا ابو محمد اكل لانه كان جاي من الشغل و أثنى على الاكل

لكن انا حسيت انه كاتم في قلبه هههههههههههههههه

 

تسلمى يا روح قلبى

 

ههههههههههههههههههههه

 

جربيه تانى بالطريقه دى ان شاء الله راح تعجبك انتى وابو محمد والولاد

 

اسعدنى مرورك جدا يا حبيبه

 

ماشي

راح اجربه وانتي تتحملي النتائج ...هههههههههه

 

 

ههههههه اتحملها ياقمر بس جربي ان شاء الله مش هتندمى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله يا حبيبة

شكله مميز جدا وأكيد أنه لذيذ

سوف أحتفظ به كي أجربه لاني ولا مرة ذقته

سلمت يداك ياغالية

 

ربى يعزك ويسعدك مشرفتى زى ما بتسعدينى

 

تسلمى يارب جربيه وقوليلى النتيجه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

ما شاء الله جميل أوى أوى يا شجونه

 

تسلم إيديكى أنا بموووت فى الكشري

 

وطريقتك دي جمييييلة هجربها إن شاء الله .

 

صحتين وعافية على قلبك يا روحى .

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايديك يا شاجو شكله حلو يا اشجان هتخلينى اعمله نفسي راحتله....... وحشتينى اوى اوى انت فين بقى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×