~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 (معدل) السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كيف الحال اليوم عملت بطاطس باللحمة المفرومة بصراحة مش عارفه الاسم العلمي بتاعها ايه او الناس الهاي بيقولو عليها ايه ^ـــــــــ^ المهم المقادير كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة نص كيلو لحمة مفرومة ملح فلفل ايود بهارات لحمة زعتر بابريكا جنزبيل بيضه نص كوب بقسمات نص كوب حليب جبنة موتزاريلا الطريقه نقوم بتعصيج اللحمة نفرم البصل ونقطع عليه الفلف الاخضر ونضع عليهم الحمة المفرومة ونضيف البهارات بتاعتنا ونتركها لتستوي ناتي بالبطاطس المهروسة ونضيف عليها قليل من الملح والكمون والفلفل الاسود والبيضه والبقسمات ونقلبها جيدااا ناتي بصينيه وندهنها زيت ونرشها بكميه بقصمات وبعدين نقسم البطاطس جزئين نضع اول جزء في الصينيه ونساويها بايدينا وعلشان ما تلزف في ايدك وتكون سهله امسحي ايدك بشويه زيت ثم نضع اللحمة المعصجة ثم نضع الطبقه الاخيرة من البطاطس ثم ناتي باللبن ونضيف اليه قليل من الملح والفلفل ونقلبه ونتقطع الصينيه ونضيف اليها اللبن ثم نضع الجبنة علي الوجه وندخلها الفرن علي درجة حرارة معتدله ودا الشكل النهائي بس تتاكل وهي سخنه بتكون خطيييييييييييييييرة تبقي عندي لحمة وبطاطس فعملت بيها دا كورة البطاطس وحشتها لحمة وحمرتها في الزيت اتمني تنال اعجابكو ^ــــــــــــــــ^ تم تعديل 4 نوفمبر, 2012 بواسطة مـــاريـــا 10 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
< إيمان > 289 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مآ شآء الله جميـــــــــــــــــــــــــــلة جدا يا زيزي تسلم الايـادي : ) و الله شهيتيـني اعمل فيـكـ ايــه ؟؟ :P شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم زيــــاد 881 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 شهيتيني يا بت تبارك الله عليك الوصفة سهلة و انا نعشق البطاطا بزااف ذوقيني يا مرمر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مآ شآء الله جميـــــــــــــــــــــــــــلة جدا يا زيزي تسلم الايـادي : ) و الله شهيتيـني اعمل فيـكـ ايــه ؟؟ هههههههههههههههههههههه هتعملي ايه يعني شمري وادخلي المطبخ وطبقي هههههههههههههههههههه انت الاجمل يا ايمو والله تسلمي حبيبتي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 شهيتيني يا بت تبارك الله عليك الوصفة سهلة و انا نعشق البطاطا بزااف ذوقيني يا مرمر تسلملي يا حلو اي الوصفه سهله جدااا وبتخن جداا جدااا ههههههههههههههههههههه ويلا زي الشاطرة جربيها هههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مممممممممممممم .. يا قلبي رح يوقفففففف يا سلام ع الخطوووووورة ... ما شاء الله تبارك الله روووعة ماري ربي يحفظك يا غالية .. جميلة و تشهي منظرها رهيب .. و اكيد طعمها ماهو باين .. فعلا يعطيك الصحة و العافية .. بالصحة و الهنا عليك و ع العيال و ع ابوهم .. انتبهي عليهم بس من السمنة :))) .. ربي يحفظكم جميع و اكييييد الطبخة تستاهل شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مممممممممممممم .. يا قلبي رح يوقفففففف يا سلام ع الخطوووووورة ... ما شاء الله تبارك الله روووعة ماري ربي يحفظك يا غالية .. جميلة و تشهي منظرها رهيب .. و اكيد طعمها ماهو باين .. فعلا يعطيك الصحة و العافية .. بالصحة و الهنا عليك و ع العيال و ع ابوهم .. انتبهي عليهم بس من السمنة :))) .. ربي يحفظكم جميع و اكييييد الطبخة تستاهل سلامة قلبك يا سمسمه هههههههههههههههههههههههه ابعتيلي تذكرة علي الجزائر وانا اجبهالك لعندك هههههههههههههههههههههههههه ربنا يكرمك يا سمسمة وصفه مميزة مرة واحده متحرمش يالغلا يهني قلبك يا رب هي فعلا جميله جداااا هههههههههههههههههههههه منتبه متخفيش هههههههههههههههههههههههههههه محدش بيتخن غيري شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حواء أم هالة 1895 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مرة ثانية جيت متأخرة لكن لحقت طبق الحمد لله ههههههههههه الله يسلم يدك ياشيف ماريا دي باينة عليها لذيذة جدا وسهلة التطبيق إن شاء الله أجربها فأنا سبق لي وأن عملت نفس المقادير لكن لم أضعها في صينية بل بسطت البطاطس المفرومة وحشوتها بالكفتة وممرتها في البيض والبقسماط ثم قليتها في الزيت وطلعت حلوة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حواء أم هالة 1895 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 نسيت أن أقول لك مبارك التميز يا جميل تستاهلي والله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 مرة ثانية جيت متأخرة لكن لحقت طبق الحمد لله ههههههههههه الله يسلم يدك ياشيف ماريا دي باينة عليها لذيذة جدا وسهلة التطبيق إن شاء الله أجربها فأنا سبق لي وأن عملت نفس المقادير لكن لم أضعها في صينية بل بسطت البطاطس المفرومة وحشوتها بالكفتة وممرتها في البيض والبقسماط ثم قليتها في الزيت وطلعت حلوة مجتيش متاخر قوي لسه شوي هههههههههههههههههه تسلمي يا صديقتي الغاليه اي سهله كتير جربيها هتعجبك ايوا انا عملت الي انتي قولتي عليها دي وحلوةبس حمرتها بالبيض بس من غير بقسمات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 نسيت أن أقول لك مبارك التميز يا جميل تستاهلي والله يبارك في عمرك يا جميله دا من زوووقك والله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يم يم يم جميييييييييييييلة يا زيزي وتستحق التميز دي إسمها صينية (بطاطس بوريه ) بعملها في رمضان دائما في العزومات لكن بطريقه مختلفه عنك تسلم إيدك حبيبتى قريبا أجرب طريقتك بعد ما سمعت إن البطاطس مش بتطخن ههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يم يم يم جميييييييييييييلة يا زيزي وتستحق التميز دي إسمها صينية (بطاطس بوريه ) بعملها في رمضان دائما في العزومات لكن بطريقه مختلفه عنك تسلم إيدك حبيبتى قريبا أجرب طريقتك بعد ما سمعت إن البطاطس مش بتطخن ههههههههه انت الاجمل يا حلو والله بطاطس بوريه ماشي ههههههههههههههههههههههه مين الي ضحك عليك وقالك ان البطاطس مش بتخن يا بنتي ههههههههههههههههههههههههههه مش بتخن لو سلقتيها من غير ملح واكلتيها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يم يم يم جميييييييييييييلة يا زيزي وتستحق التميز دي إسمها صينية (بطاطس بوريه ) بعملها في رمضان دائما في العزومات لكن بطريقه مختلفه عنك تسلم إيدك حبيبتى قريبا أجرب طريقتك بعد ما سمعت إن البطاطس مش بتطخن ههههههههه انت الاجمل يا حلو والله بطاطس بوريه ماشي ههههههههههههههههههههههه مين الي ضحك عليك وقالك ان البطاطس مش بتخن يا بنتي ههههههههههههههههههههههههههه مش بتخن لو سلقتيها من غير ملح واكلتيها ههههههههههههههههههههههه أيوه بطاطس بورية قولي لسمسمة تغيرلك العنوان أيوه بتطخن لو أضفتي لها القشطة أو السكر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
هبة نور 2043 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يا مشرفانا يا زيزي يا رافعة راسنا في السما يازيزي يا مأكلانا الحلو كله يا غالية ربنا يباركلك في مطبخك وحللك وكبشاتك تسلم ايدك يا قمر حلوة البطاطس دي وطريقتها سهلة ياضنايا تسلمي وتعيشي 1 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يم يم يم جميييييييييييييلة يا زيزي وتستحق التميز دي إسمها صينية (بطاطس بوريه ) بعملها في رمضان دائما في العزومات لكن بطريقه مختلفه عنك تسلم إيدك حبيبتى قريبا أجرب طريقتك بعد ما سمعت إن البطاطس مش بتطخن ههههههههه انت الاجمل يا حلو والله بطاطس بوريه ماشي ههههههههههههههههههههههه مين الي ضحك عليك وقالك ان البطاطس مش بتخن يا بنتي ههههههههههههههههههههههههههه مش بتخن لو سلقتيها من غير ملح واكلتيها ههههههههههههههههههههههه أيوه بطاطس بورية قولي لسمسمة تغيرلك العنوان أيوه بتطخن لو أضفتي لها القشطة أو السكر مش مهم هههههههههههههههههههه خلاص ناكلها من غير قشطه ولا سكر لانها بصراحة بتسد في وقت الجوع هههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 يا مشرفانا يا زيزي يا رافعة راسنا في السما يازيزي يا مأكلانا الحلو كله يا غالية ربنا يباركلك في مطبخك وحللك وكبشاتك تسلم ايدك يا قمر حلوة البطاطس دي وطريقتها سهلة ياضنايا تسلمي وتعيشي هههههههههههههههههههههههههههههههههههه عشان تعرفي بس ههههههههههههههههه تسلميلي يا قمر انت ويسلملي لسانك العسل جربيها يا بنت هتعجبك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 ما شاء الله ماشاء الله تسلم الايادى يا ست ماريا هى دى هديه التميز بس فعلا تستاهل يا جميل مبرووووووووووووووووووووووووووووووك التميز يا زيزى تستاهليها بجد باين كده المذاكره جابت نتيجه هههههههههههههه احجزيلى طبق يسرا قالت انها مش بتخن ومن خلال الفراشه اللى بتكلمك ممكن تحجزى طبقين ههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 ما شاء الله ماشاء الله تسلم الايادى يا ست ماريا هى دى هديه التميز بس فعلا تستاهل يا جميل مبرووووووووووووووووووووووووووووووك التميز يا زيزى تستاهليها بجد باين كده المذاكره جابت نتيجه هههههههههههههه احجزيلى طبق يسرا قالت انها مش بتخن ومن خلال الفراشه اللى بتكلمك ممكن تحجزى طبقين ههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههه اهلين بفراشة المنتدي هههههههههههههههههههه انتي ما بتصدقي تسمعي كلمة ما بتخنش ولا ايه هههههههههههههههههههه دي بتخن يا بنتي عليها جبنه ولبن هههههههههههههههههههههه ايوا شفتي الانجليزي عمل ايه والله مبسوطة انا بالدرس دا ربنا يبارك فيها هبه ويرزقها بالزريه الصالحة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 هو انتى فاكره بعد الاكل اللى يجنن بتاعك ده هيبقى فى فراشات انتى بكره هتلاقى قدامك ديناصورات المنتدى واى حد هيخاف يسجل عندنا هههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 مايو, 2012 هو انتى فاكره بعد الاكل اللى يجنن بتاعك ده هيبقى فى فراشات انتى بكره هتلاقى قدامك ديناصورات المنتدى واى حد هيخاف يسجل عندنا هههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ربنا يكرمك يا غالي انت شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ريحانة زوجي 63 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 مايو, 2012 جميلة زيزي تسلم الأيادي أول ماشفت بطاطس بالحمة المفرومة إتخضيت إفتكرتها كفتة لأني كنت هنزل وصفة كفتة النهاردة وأغامر وقلت ماريا سبقتني أنا أصلا مترددة كل ماجي أنزل واصفة أتراجع وقول هنيجي أيه جمب دينصورات المنتدي هههههههههههههههه أنا أقصد دينصورات في الإبداع لاكن الوزن طبعا فرشات ههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
دره بنقابي 55 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 مايو, 2012 جميله جدا يا ماري وهطبقها بكره ان شاء الله والله جيتي في وقتك عندي لحمه مفرومه كتير ومش عرفه أعمل بيها ايه ان شاء الله هجربها بكره شكلها جميله بس انتي ليه حطه في الصوره جبنه شيدر ؟ انتي حطيتي مودزاريلا بس ولا مودزاريلا وشيدر ؟؟؟؟؟؟؟ وثانيا الكوبايتين دول فيهم ايه واحده لبن والتانيه ايه؟؟؟؟؟؟ وبنرش علا الصينيه نص كوب لبن؟؟؟؟؟؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
دره بنقابي 55 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 مايو, 2012 كنت عيزه أسألك سؤال تاني هي الأكله دي يتعمل ايه جنبها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ أصل زوجي بيحب جنب أي أكله بطاطس محمره ههههههههههه فمش معقول هاعمله بطاطس بوريه وجنبها بطاطس محمره هههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
وأشرقت السماء 1565 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 مايو, 2012 رووووووووووووووعة يا مرمر تسلم إيدك والله ما شاء الله اللهم بارك بألف هنا وشفا حبيبتي وقبل ما تنزلي موضوع بعد كدة إديني خبر الأول علشان أقف على الباب قبل الهجوم المسلح بالملاعق ده البنات بيخلصوا كل حاجة قبل ما أدخل .....ينفع كده ههههههههههه أنا بعمل صينية البيوريه بالباشاميل تشبه طريقتك في كل حاجة إلا إني أحط على وشها باشاميل وطريقتها اتعلمتها من أم صديقة لي اسكندرانية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك