اذهبي الى المحتوى
omjana

مين اللي تعرف تتبل الفراخ؟

المشاركات التي تم ترشيحها

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

 

ازيكم يا اخوات

 

كنت عايزة منكم طريقة تتبيل الفراخ وبعدين تتسوي في الفرن

 

 

انا جربت طريقة قبل كده

 

مية بصل بصلصة علب وزعتر ووملح وفلفل اسود

وخل

 

وتركتها حوالي 24 ساعة في التلاجة بس لما طلعتها وسويتها وجيت اكلها

 

لاقيتها مشربتش الخليط :closedeyes: يعني طعمها من جوه عادي خالص مش متبل

 

اللي عندها طريقة حلوة وجميلة ولذيذة :cry: وهي مجربها تقولي

جزاكن الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اختي العزيزة عليك ان تدخلي الحشو بين الجلد و ان تعملي شقوق رفيعة بالسكين و تدخلي الحشو بها ايضا و تتبيلها من جوا كويس و اكيد رح تطلع روعة لاني مجرباها و طلعت مظبوطة

و كمان في الموقع وصفات كتيرة للتتبيلات و ان شاء الله تنجح معك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

????

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

????????????

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

أختي الحبيبة .. عن نفسي أستعمل عصير البصل و الفلفل الأسود للتتبيل ..

أقوم بغسل الدجاجة بعصير البصل و الفلفل الأسود ..

ثم أضعها في الثلاجة لمدة ثلاث ساعات و هي ملفوفة بنايلون التغليف..

هذه طريقتي :)

و هناك طريقة أخرى أحبها ايضا ..

و هي طريقة استعمل الثوم المفروم مع الزعتر الأخضر المفروم .. و هي طريقة حلوة ..

:)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جزيتي خيرا ام دارية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

انا عن نفسى باتيل الفراخ جميلة والكل بتعجبة جدا

 

طبعا عصير البصل وطماطمة صغيرة معاه علشان تعطى لون جميل والملح والفلفل الاسلود

واليكى السر باضيف الكارى وتوابل الكباب على الخلطة يا نهار عليها تحفة وطبعا لا زم الحشو يكون تحت الجلد وعليها هى نفسها وتسيبها شوية وبعدين تسويها فى الفرن

وبالهنا والشفا

 

توابل الكباب انا باجبها من عند العطار جاهزة

وبيقى فيها حبه هان مطحون اللى هو الهيل وقرفة وتوابل كتير متخيلة انت الطعم بقى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلمى يام انس

 

شوقتيناااااااااااااااااا

 

بألف هنا وشفا

 

بس كنتى بتسبيها اد ايه تقريبا

 

 

جزاكِ الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا بتبل الفرخه بالخليط دة

 

تخلطى 5 ليمونة + سماق +ملح+فلفل+بهارات خفيفة + زيت خفيف و تدخليها الفرن

 

خطييييييييييييييييييييييرة

نسيت اقولك انا مع كل المكونات دى تقطعى بصلة ترنشات و تدعكيها بالمكونات دى و تحشى الفرخة من جوة و كمان تحت الجلد و بالهنا و الشفا

تم تعديل بواسطة noona298

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×