omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 أغسطس, 2007 بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ازيكم يا اخوات كنت عايزة منكم طريقة تتبيل الفراخ وبعدين تتسوي في الفرن انا جربت طريقة قبل كده مية بصل بصلصة علب وزعتر ووملح وفلفل اسود وخل وتركتها حوالي 24 ساعة في التلاجة بس لما طلعتها وسويتها وجيت اكلها لاقيتها مشربتش الخليط :closedeyes: يعني طعمها من جوه عادي خالص مش متبل اللي عندها طريقة حلوة وجميلة ولذيذة :cry: وهي مجربها تقولي جزاكن الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام حلا 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 3 أغسطس, 2007 اختي العزيزة عليك ان تدخلي الحشو بين الجلد و ان تعملي شقوق رفيعة بالسكين و تدخلي الحشو بها ايضا و تتبيلها من جوا كويس و اكيد رح تطلع روعة لاني مجرباها و طلعت مظبوطة و كمان في الموقع وصفات كتيرة للتتبيلات و ان شاء الله تنجح معك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 أغسطس, 2007 ???? شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 11 أغسطس, 2007 ???????????? شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم دارية 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 أغسطس, 2007 أختي الحبيبة .. عن نفسي أستعمل عصير البصل و الفلفل الأسود للتتبيل .. أقوم بغسل الدجاجة بعصير البصل و الفلفل الأسود .. ثم أضعها في الثلاجة لمدة ثلاث ساعات و هي ملفوفة بنايلون التغليف.. هذه طريقتي :) و هناك طريقة أخرى أحبها ايضا .. و هي طريقة استعمل الثوم المفروم مع الزعتر الأخضر المفروم .. و هي طريقة حلوة .. :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 15 أغسطس, 2007 جزيتي خيرا ام دارية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم أنس السلفية 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 15 أغسطس, 2007 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، انا عن نفسى باتيل الفراخ جميلة والكل بتعجبة جدا طبعا عصير البصل وطماطمة صغيرة معاه علشان تعطى لون جميل والملح والفلفل الاسلود واليكى السر باضيف الكارى وتوابل الكباب على الخلطة يا نهار عليها تحفة وطبعا لا زم الحشو يكون تحت الجلد وعليها هى نفسها وتسيبها شوية وبعدين تسويها فى الفرن وبالهنا والشفا توابل الكباب انا باجبها من عند العطار جاهزة وبيقى فيها حبه هان مطحون اللى هو الهيل وقرفة وتوابل كتير متخيلة انت الطعم بقى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omjana 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أغسطس, 2007 تسلمى يام انس شوقتيناااااااااااااااااا بألف هنا وشفا بس كنتى بتسبيها اد ايه تقريبا جزاكِ الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
noona298 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 15 سبتمبر, 2007 (معدل) انا بتبل الفرخه بالخليط دة تخلطى 5 ليمونة + سماق +ملح+فلفل+بهارات خفيفة + زيت خفيف و تدخليها الفرن خطييييييييييييييييييييييرة نسيت اقولك انا مع كل المكونات دى تقطعى بصلة ترنشات و تدعكيها بالمكونات دى و تحشى الفرخة من جوة و كمان تحت الجلد و بالهنا و الشفا تم تعديل 15 سبتمبر, 2007 بواسطة noona298 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك