miro74 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 (معدل) أقــــــــــــدم لكم وصفة من والدتى وأخرى من حماتى الوصـــــــــــفة الأولـــى : فراخ الطـــــوارئ وبنسميها كده علشان بتنفع قوى فى الزنقة... سريعة وسهلة وتطلعى صدور الفراخ من الفريزر على الطاسة على طول موش محتاجة تفكيها المكونات: صدور فراخ... قطعة زبدة.... مسطردة ( يمكن الإستغناء عنها بالكارى والخل) .... ملح وفلفل وبهارات ... توم.... طماطم وفلفل أخضر وبصل بس خلاص خلصت :) أسيبكم مع الصور هتفهموا منها ... تحطى الفراخ على الزبدة وتقلبيها كويس لغاية لما لونها يبقى أبيض تماااام على فكرة الفراخ تتقطع مكعبات... مستطيلات.. شرايح... مسدسات زى ما بتحبى وكده هنا بنحط عليها البهارات والملح والفلفل وأنا أضفت كزبرة ناشفة والمسطردة ونقلب كويس وهنا نضيف فصين توم مهروسين وبعدين الطماطم الكعبات وشرائح الفلفل وماما بتحط بصل لكن أنا بأكتفى بالتوم وبالهنا والشفا من ربع لتلت ساعة بالكتيييييير وتكون جاهزة ... ممكن تتعمل ساندوتشات يا سلاااام مع البطاطس المحمرة وسلطة الطحينة تم تعديل 10 أبريل, 2008 بواسطة miro74 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omou mossab 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، مممممممممم جزاك الله خيرا وبارط لك في والدتك وحماتك ^ــ^ شكلها كتير طيبة^ــ^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
miro74 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 فــــــــــــــــراخ البسطرمة لعيون القمر المضيئ وكل اللى بيحبوا البسطرمة دى بقى وصفة حماتى فراخ محشية بالبسطرمة والحبنة النستو أولا محتاجين صدور فراخ شرائح رفيعة ( البانية) شرائح بسطرمة جبنة نستو زبدة للتحمير الخطـــــــــــــــــــوات بقى يا جميل نجيب شريحة الفراخ وندق عليها علشان نرققها وبعدين نجيب قطعة الجبنة النستو أنا هنا أخدت نصها بس علشان هنا الجبنة النستو متضخمة شوية موش زى بتاعة مصر وتعمليها شكل إسطوانى وتحطيها فى نص الصدر كده وممكن تحطى تحتها شريحة بسطرمة للى بيحبوا طعم البسطرمة أكتر وبعدين تحطى قوقيها شريحة تانية وتتلف كده ونشبكها بالخلة بتاعة الأسنان وبعدين نخلص الكمية كلها اللى عندنا ونجيب طاسة وعلى النار نحط فيها قطعة زبدة ولما تسيح نحط الصدور نقلبها على الوش التانى ونهدى النار عليها بقى ونغطيها لغاية لما تستوى وتتقدم بالهنا والعافية طعمهــــــــــــــــــــا راااااااااااائع فعلا بس لازم تكونى بتحبى البسطرمة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
almohiba 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 baraka alho fiki 3alwasfa machkora saraha ladida bas mahowa almistirda لمسطردة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
miro74 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 فــــــــــــــــراخ البسطرمة لعيون القمر المضيئ وكل اللى بيحبوا البسطرمة دى بقى وصفة حماتى فراخ محشية بالبسطرمة والحبنة النستو أولا محتاجين صدور فراخ شرائح رفيعة ( البانية) شرائح بسطرمة جبنة نستو زبدة للتحمير الخطـــــــــــــــــــوات بقى يا جميل نجيب شريحة الفراخ وندق عليها علشان نرققها وبعدين نجيب قطعة الجبنة النستو أنا هنا أخدت نصها بس علشان هنا الجبنة النستو متضخمة شوية موش زى بتاعة مصر وتعمليها شكل إسطوانى وتحطيها فى نص الصدر كده وممكن تحطى تحتها شريحة بسطرمة للى بيحبوا طعم البسطرمة أكتر وبعدين تحطى قوقيها شريحة تانية وتتلف كده ونشبكها بالخلة بتاعة الأسنان وبعدين نخلص الكمية كلها اللى عندنا ونجيب طاسة وعلى النار نحط فيها قطعة زبدة ولما تسيح نحط الصدور نقلبها على الوش التانى ونهدى النار عليها بقى ونغطيها لغاية لما تستوى وتتقدم بالهنا والعافية طعمهــــــــــــــــــــا راااااااااااائع فعلا بس لازم تكونى بتحبى البسطرمة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
almohiba 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 10 أبريل, 2008 ya naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas maaaaahiya البسطرمة jawbi ya okhti miro rabbi yarda 3aliki wa sa2ir al moslimin شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*زهرة الصبار* 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 أبريل, 2008 ما شاء الله سلمت الايادى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 13 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ماشاء الله روووووعة يا ميرو وتسلم الايادي ونورتي ساحة الاطباق الرئيسية ^_^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
القمر المضئ 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 15 أبريل, 2008 شكرا ليكى حبيبتى ميرو على الاهتمام بطلباتى جزاكى الله خير وشفى زوجك وفك كربك وربنا يبارك لكى فى اولادك ياقمر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
miro74 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 أبريل, 2008 ya naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas maaaaahiya البسطرمة jawbi ya okhti miro rabbi yarda 3aliki wa sa2ir al moslimin السلام عليكم حبيبتى آآآآآسفة ومليون آسفة على التاخير حبيبتى البسطرمة هى نوع من أنواع اللحوم المصنعة... أين أنت؟ هى موجودة فى مصر ووجدتها هنا فى المحل العربى... هى لحمة بتكون مغلفة بكميات كبيرة من الملح مع الثوم مع الحلبة على ما أعتقد وبأشوفهم فى محلات البقالة عندنا فى مصر بيكونوا معلقين قطع اللحمة فى الهواء الطلق كده ... هى طريقة حفظها بتعتمد على الملح الكتير... وبتشتريها بالوزن من البقال وهو اللى بيقطعها لك شرايح.... يا رب أكون أفدتك بالنسبة للمسطردة حبيبتى اللى بتكون شكلها كده يا ريت أكون أفدتك ومرة أخرى أسفة على التأخير شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
طيف إبتسامة 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته ماشاء الله شكلها رووووووعة بارك الله فيكي غاليتي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(:بسمة تفاؤل:) 4 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 22 أبريل, 2008 بجد رووووووووووووووووعه ما شاء الله تسلم ايدك يا قمر وربنا يخليلك حماتك ومامتك جزاكِ الله خيرا وبارك الله فيكِ هو ينفع اعملها من غير البسطرمه طيب؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
مدام د محمود 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 أبريل, 2008 مشكووووووووووووووووووورة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أمل الأمّة 1093 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، امممممم فعلاً طيبة الوصفة شكلها..وبإذن الله أجربها.. سلمتِ وسلمت الأيــادي..وشكلي راح آكل أصابع ـي وراها ^ ^ .. ربي يبارك فيكِ ولايحرمك الأجــر.. {أختكِ} شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك