*ايه* 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 يونيو, 2008 (معدل) بسم الله الرحمن الرحيم انا اول مرة اضع حاجة فى قسم المطبخ انا عملاها بنفسى :smile: علشان بصراحة انا مش بعرف اعمل حاجة خالص فى المطبخ ، لكن لما اتعلمت طريقة التورتة دى لقيتها سهلة جدااا وعملتها فى البيت وطلعت تحفة :biggrin: وقلت اقولها لحبيباتى فى المنتدى :laugh: نبدأ بأسم الله المقادير : 6بيضات 2 كيس فانيليا 1,5 كوب دقيق 1,25 كوب سكر كريمة كاكاو مربى ( اى نوع تفضليه ) شوكولاتة فارمسيل طريقة العمل : 1: تضرب ال 6 بيضات جيدا مع اضافة كيسين الفانيليا 2: نضيف اليهم السكر مع استمرار الضرب حتى نصل لمرحلة الشريط ( تصبح العجينة عالية وثقيلة بحيث اذا عملنا علامة لا تختفى بسرعة ) 3: نضع الخليط فى الصينية وتكون مدهونة بسمنة وقليل من الدقيق 4: نضعها فى الفرن من 20 : 30 ولا نفتح الفرن قبل 20 دقيقة 5: توضع لتبرد فى الثلاجة لمدة نصف يوم 6: نقوم بالتزيين بحيث نقطع الكيكة نصفين وندهن داخل كل نصف بالمربى ( قطعة مربى فى بعض الماء ) 7: قومى بالتزيين عن طريق الكريمة او الكاكاو حسب ذوقك :tongue: واعذروا من فضلكم طريقة تعبيرى البسيطة لانى بصراحة اول مرة اعمل حاجة فى المطبخ :smile: تم تعديل 28 يونيو, 2008 بواسطة *ايه* شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
haneen nofal 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 جزاك الله كل خير شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حنــــ القلوب ــــان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، تسلم ايدك اختي الحبيبة ايه جوزيتي الفردوس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(زهرة من ارض الفل) 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، شكرا لك( ايو) ان شاء الله اجربها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(زهرة من ارض الفل) 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، شكرا لك( ايو) ان شاء الله اجربها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*ايه* 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 جزاك الله كل خير تسلمى حبيبتى ، سعدت بمرورك :blush: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، تسلم ايدك اختي الحبيبة ايه جوزيتي الفردوس وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته تسلمى يا قلبى ، وجزاك الله كل خير حبى السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، شكرا لك( ايو) ان شاء الله اجربها سعيدة لمرورك زهورة ، واما تجربيها ابقى قوليلى ايه رايك ;-) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omou mossab 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2008 تسلم ايدك اختي الحبيبة ايه جوزيتي الفردوس في انتضار المزيد من وصفات الشيف اية ^ـــــــ^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
OM TASNEEM 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 يوليو, 2008 جزاكى الله خيرا حبيبتى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام(عمير) 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 يوليو, 2008 جزاكى الله خيرا بس ان جربت اعمل كذا مرة كيكه التورتة وكل مرة تخرب مش عرفة اعمل اية مع انى بستخدم نفس المقادير بالضبط. بس بلاحظ انى مهما ضربت البيض والسكر مش بتكون زى ما قولتى ان الشريط لا يختفى بسرعة. وكمان بعد الانتهاء منها الاحظ انها سائله نوعا ما عن الكيكة العادية . مش عارفة اعمل ايه مع انى نفسى اعمل مرة تورتة ناجحة الى عندوا خبرة يا ريت يفدنى .لانها كل مرة بعد ما تنفش فى الفرن بتهبط وبتبقى زى العجينة مع انى مش بفتح عليها ابدا فى الاول . يا ريت تساعدونى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام حلا 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 يوليو, 2008 تسلم ايديك ايه العسوله ان شاء الله بكره تصيري شيف حقيقي و تعملي اكل يخلينا ناكل اصابعنا وراه ننتظر منك المزيد شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
SHOSHA 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يوليو, 2008 بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،، بارك الله فيك حبيبتى منتظرين المزييييييييييييييد حبيبتى من وصفاتك بس هل الكيكة اللى انت عملتيها هى كيكة اسفنجية !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*ايه* 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يوليو, 2008 (معدل) انا اسفة جدااااااااااااا على التأخر فى الرد شكرا لكن حبيباتى :blush: ام(عمير) ممكن حبيبتى تكونى مش بتضربى المدة اللازمة لتكوين الشريط ، والمفروض حبى انك تلفى المضرب فى جهة واحدة لان ده اساس الكيكة الاسفنجية ، علشان تعلى :grin: SHOSHA حبيبتى ايوه هى دى الكيكة الاسفنجية شكرا لكل حبيباتى اللى شرفوا ونوروا الصفحة :wub: تسلموا تم تعديل 24 يوليو, 2008 بواسطة *ايه* شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
الولاء والبراء 35 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يوليو, 2008 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته،، أول شيء بوركتي يا غالية :) ثاني شيء فكرتيني بالعملة المنيلة اللي عملتها من كام إسبوع عملت تورتة :( وإنا لله وإنا إليه راجعون رغيف العيش البلدي أحلى منها :( الله ييسر وأجرب تاني شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام عمر 2003 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 يوليو, 2008 اولا جزاكي الله خيرا يا قمر ثانيا تسلم ايديكي يا عسل :) ثالثا هو احنا مش حنط الدقيق يا عسل ولا ديه من غير دقيق مش لاقيه الخطوة اللي نحط فيها الدقيق شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سمو** 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 أغسطس, 2008 تسلم ايد يك جزاك الله كل خير :icon15: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
نهى المصريه 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 أغسطس, 2008 فيييييييييييييييييين الدقيق يا قمرررررررررررررر؟ انا بيتهيالى يا يويو ان الدقيق هيتحط بعد ما نضرب البيض والسكر صح شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
النور المضيء 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 12 أغسطس, 2008 طريقة حلوة فكرتيني بأول كيكة سويتها كانت الخميرة مو كتيرة في العلبة وعلى بالي إنها حتكفي طلعت خبيص المهم ماحد أكلها غيري :wink: :smile: مشكورة لام أجربها تسلم يدك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
' أم آية' 667 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 أغسطس, 2008 بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،، اختي ايه لقد جربت كيك التورتة وكانت كل المراحل جيدة لكن بعد أن خرجتها من الفرن نزلت شوي بالوسط ما هو السبب شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك