اذهبي الى المحتوى
حــــنان

==>سجل حضورك بأخر شي اكلته<==

المشاركات التي تم ترشيحها

انجي

ليه دا بيبقي اطعم من الحلو

انا ما احب الحلو خالص

 

 

حوااااااااااااااء

انا بحثتلك وعرفت ان اسمه

الترمس بالمغربي يسمى :

 

(الفيلية المرة)

 

أسمه بألانجليزي : lupin

 

وأسمه بالفرنسي : lupine

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

أنا اليوم أكلت برياني على الفطور لأني صايمة

 

ماريا قوللي كيف بتعملي الكشري المصري ؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

مسلمه حبيبتي كيفك

كل سنه وانت بالف خير

من عنيا حاضر

 

اولا

مكوناته

رز وعدس اسود وبصل وطماطم ومكرونه

 

اولا

نسلق المكرونه اي نوع انت عايزاه تسلقيه وبعدين تصفيه وتغسليه وتتركيه علي جمب

ناتي للتسبيكه بتاعته

تاتي بوعاء وتضعي فيه معلقتين زيت وبعدين تحطي الطماطم المفرومه عليها وتتركيها لما تتسبك خالص ثم تزوديها مايه مش كتير

وتقومي جايبه طاسه وتحطي فيها 3 م ك زيت وتجيبي ثوم مفروم وتحطي عليها م ص صغيره كمون وكسيره ناشفه وتحطيهم في الزيت لما يحمرو تقومي حطاهم علي تسبيكه الطماطم بتبقي جميله جداااااا علي فكره

 

نيجي بقي للرز

نقوم بغسل العدس ونحطه في وعاء مع كوبايتين مايه ونحطهم علي البوتاجاز لحد ما يستوي نص سوي

ثم نضيف اليه الرز المغسول ونضيف الملح ونخلي كميه المايه قليله جداااااااااااااااا علشان ميعجنش

في طاسه تانيه نجيب شويه شعريه ونحمرهم ولما الرز ينشف من المايه نضيف الشعريه ليه ونقلب ونهدي النار ونتركه

 

ناتي للبصل المتحمر الي بيسموه الورد

 

ناتي بمقلاه كبيره ونضع كميه زيت كتيره ونسبها لما يسخن خالص

ونضيف اليه البصل المفروم

ونقلب لحد ما ياخد اللون الوردي

ونطلعه في طبق

بس ابقي سيبي شويه بصل في الزيت

زيت البصل دا خديه وحطيه علي الرز والعدس وقلبيهم

بيخلي طعمه خطييييييييييييييييييييير

واتفضلي حبيبتي

d-saudicf293bf332.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اه نسيت اقولك علي الخلطه لو بتحبيها

 

تجيبي ثوم مفروم وعلهم رشه ملح ومعلقه كمون ومعلقه كسبره

ومعلقه كبيره خل وشويه مايه وتقلبي

بتبجي جميله جداااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وإنتي بألف خير ..وأنا الحمد لله بخير ومشتاقتلك

يسلموا يا ماريا روعة وكتير حلوة الأكلة والصلصة تحفة

بس عندي شوية أسئلة

يعني أنا كتيرت غلبة

بس الله يعينك :cry:

نسلق المكرونه اي نوع انت عايزاه تسلقيه وبعدين تصفيه وتغسليه وتتركيه علي جمب

يعني ممكن المكرونة الصغير ((راس العصفور ))ولا قصدك شعيرية أي نوع ؟؟؟

في طاسه تانيه نجيب شويه شعريه ونحمرهم ولما الرز ينشف من المايه نضيف الشعريه ليه ونقلب ونهدي النار ونتركه

يعني قصدك المكرونة نفسها يللي سلقناها ؟؟ولما يستوي الرز ولا كيف ؟؟

وتقومي جايبه طاسه وتحطي فيها 3 م ك زيت وتجيبي ثوم مفروم وتحطي عليها م ص صغيره كمون وكسيره ناشفه وتحطيهم في الزيت لما يحمرو تقومي حطاهم علي تسبيكه الطماطم بتبقي جميله جداااااا علي فكره

ممكن استعمل ماجي وبهارات متل الفلفل الأسود معهم وكمية المية يللي أحطها تكون قليلة مش كتير متل الشوربة صح؟؟

أسفة ي مرمر غلبتك كتير :icon15:

أنا متاكدة مش راح تعيديها وتجاوبيني :cry: هههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

لا حبيبتي ولا يهمك انا تحت امرك

يعني ممكن المكرونة الصغير ((راس العصفور ))ولا قصدك شعيرية أي نوع ؟؟؟

مكرونه صغيره بتسلقيه وتسبيها ملكيش دعوه بيها لما تيجي تحطي في اطباق تحطيها الاول وعليها الرز والعدس فهمتيني

15584alsh3er.jpg

 

يعني قصدك المكرونة نفسها يللي سلقناها ؟؟ولما يستوي الرز ولا كيف ؟؟

لا حبيبتي الشعريه دي حاجه تانيه بتحمريها وتحطيها علي الرز

p52mvhrd0cnq.jpg

37402_1176472768.jpg

 

ممكن استعمل ماجي وبهارات متل الفلفل الأسود معهم وكمية المية يللي أحطها تكون قليلة مش كتير متل الشوربة صح؟؟

 

بصي انت ممكن تضيفي فلفل وشطه حمرا بس الماجي مش عارفهه بصراحه

اما المايه مش كتير لو انت بتحبيها تقيله حطي نص كوبايه لو بتحبيها خفيفه حطي كوبايه مايه

 

أسفة ي مرمر غلبتك كتير

أنا متاكدة مش راح تعيديها وتجاوبيني هههههههه

 

اسفه علي ايه يا بنت

دا انت تامري والله

ولا غلبتيني ولا شيء خالص والله

هههههههههههههههههههههههههه

لالا اسالي انت مالكيش دعوه مش هزهق متقلقيش

انا تحت امرك حبيبتي

تم تعديل بواسطة مـــاريـــا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يسلمووووووووووو يا عسل أو عثل مش بينا يعني

أه فهمت عليكي أكيد يا حبيبتي

وفعلا أنا استفدت كتير من معلوماتك

بطبقها وبتشوفي التطبيق ويمكن تذوقيه كمان ....^_^

همسة:أنا والله بتفائل لما بشوفك بالمنتدى وأحيانا بدور عليكِ في المنتدى حتى أقرأ ردودك الحلوة والمرحة أحيانا ..لا الصراحة دايما مرحة ..

أحبك في الله :)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بعد قليل سآكل البوكاديو يعني السندويش فيه طماطم وبصل وتون وخيار مخلل ومايونيز وكاتشاب وزيتون وبطاطة مقلية والحااااااار وبطاطة مهروسة وجزر مخلل

معروف عندنا في تطوان وطنجة فقط ليس في المغرب نشتريه من الخارج

وهم يأتون عندنا ليأكلوه لأنه لذيذ جدا

فأنا أصنعه في البيت لكن ليس كالخارج سبحان الله :biggrin:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فطرت لازانيا

 

وبالعشاء حاكل بسطيلة

حلوة اوييييييي

محشوة دجاج ولوز

913457898.jpg

انا صورت الطريقة وكل شي

عن قريب احطها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طبقت الكانولينولى تبع ام زياد ودانه (تسلم ايديكم )

واكلت منه واوووووووووووووووووو

 

تحفة هههههههه

 

بغيظك ياماريا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ايه الاسماء الغريبه الي انا شيفاها من حواء وام زياد دي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

انجي

بقي كدا تطبقي طريقتهم وطرقتي لا

لقد اعلنت الحرب عليك يا فتاه

هههههههههههههههههههههه

بالف هنا حبيبتي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انتى عمليته قبل كده طيب هاتى رابط الموضوع والله ما شوفته

 

ولا تزعلى ياقمر انا اقدر برضو يامرمر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عملت ايه يا بنت انا بهزر

انا ما عملت الكانيلوني دا

هههههههههههههههههههه

ما بحبه خاااااااااااااااااااالص

عملت الازانيا بس

ونزلتها هنا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ليه ياماريا ده طعمه جميل جدااا

تصدقى مرة اكلته فى معطم الواحد كان بحوالى 7 ج او اكتر وصغير جدااا ده عملى حوالى 10 واحدت ولا اتكلف شئ

 

اه شربت شاى بالنعناع بعد الفطور

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اكلت سمك مشوى ومعاه ارز صياديه

يا بختك يا زيزى اكلت سردين مملح و انا لاءه :grin:

شفتى قر قبل كده بالشكل ده ههههههههههه

تخيلى مرة عملته على طريقة البنت موده كان تححححححححفه وكل يوم اتغدى منه وعملت اضراب على باقى الاكل هههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اليوم عندنا كسكس بالخضار شهي أحبه جدا

يا أختي ماريا أنت تستغربي من كلامنا ونحن أيضا نستغرب من كلامكن :mrgreen:

نحن نستفيد منكن وأنتن تستفدن منا إن شاء الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اكلت لحمه بالبصل والفلفل جميله هنزل طريقتها اليوم

 

حوااااااااااااااااااااااااااء

منا عارفه ان كل واحد فينا بيستغرب لهجت التاني

ههههههههههههههههههههههههههههه

فعلا بنستفيد والله

فينك انت امبارح كنتي مختفيه؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اليوم أكلت لحمه بالبسلة وكفتة كان عندنا ضيوف على الغداء

تم تعديل بواسطة في جنة الله أحيا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
اكلت لحمه بالبصل والفلفل جميله هنزل طريقتها اليوم

 

حوااااااااااااااااااااااااااء

منا عارفه ان كل واحد فينا بيستغرب لهجت التاني

ههههههههههههههههههههههههههههه

فعلا بنستفيد والله

فينك انت امبارح كنتي مختفيه؟؟؟

 

 

والله يا أختي كنت مشغولة جدا لم أكمل إلا بعد منتصف الليل

فالشغل لا ينتهي مع الأولادهههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

< إنّ من أجمل ما تُهدى إليه القلوب في زمن الفتن أن تُذكَّر بالله، وأن تُعادَ إلى أصلها الطاهر الذي خُلِقت لأجله. فالروح لا تستقيم بالغفلة، ولا تسعد بالبعد، ولا تُشفى إلا بالقرب من الله؛ قريبٌ يُجيب، ويعلم، ويرى، ويرحم

×