اذهبي الى المحتوى
ام حلا

عندك استفسار عن اي شئ تحبي تعمليه او تطبخيه

المشاركات التي تم ترشيحها

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

اخواتي الغاليات الكثيرات منا لديهن اسئلة عن اشياء كثيرة

تسهيلا لنا و لكن رايت ان اخصص صفحة بحيث كل الاخوات تدخل هنا و تسال و اللي تحب تجاوب نقول لها

جزاك الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركته أختي أم حلا يا ريت لو أمكن إلي عندها وصفات مثلجات تفيدنا بها مشكرةعلى الموضوع الله يجزيك الجنة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

ارغب في الحصول على طريقة

 

الخبز القروي (بكون قمحي اللون) مندهنه مع زبدة او عسل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكم ورحمة الله وبركته أختي أم حلا يا ريت لو أمكن إلي عندها وصفات مثلجات تفيدنا بها مشكرةعلى الموضوع الله يجزيك الجنة

 

ايس كريم الفانيلا.....

 

االمقادير:

4 اكواب وبينج كريم

1 ½ كوب سكر

1 ملعقة طعام خلاصة فانيلا سائلة

رشة ملح

2كوب حليب كامل الدسم

الطريقة:

في اناء كبير اخفقي مع بعض جميع المقادير جيدا ثم ضعيها في الالة الخاصة للايس كريم

او ضعيها في علبة محكمة الاغلاق وادخليها الفريزر حتى تتجمد

..:؛:؛:؛:؛:..

ايس كريم الفراولة

 

المقادير:

2 كوب فراولة +1/2كوب سكر.

3 صفار بيض مخفوقات.

1/2كوب سكر.

1 كوب حليب .

1/4م ص ملح.

2 كوب كريمة ثقيلة.

1 ملعقة طعام خلاصة فانيلا سائلة.

الطريقة:

اهرسي الفراولة مع 1/2كوب سكر .

اخلطي الصفار والسكر والحليب والملح في اناء على نار متوسطة الحرارة وحركية حتى يقارب للغليان (لاتدعية يغلي).

ضعي المزيج في الثلاجة حتى يبرد لمدة 2-3 ساعات مع تحريكة بين الحين والحين.

صبي الكريمة والفانيلا على خليط الحليب ثم ضعي خليط الفراولة ثم ضعيها في الالة الخاصة حتى تجمد .

او ضعيها في علبة من البلاستيك وادخليها في الفريزر حتى تتجمد

..:؛:؛:؛:؛:..

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

لا اعلم من اي بلد اكلته في احدى المطاعم

وكان اسمه بالقائمة

 

خبز قروي

 

وحبيته :blush: وبدهنوا عليه زبدة وعسل ولونه قمحي خلص اتغزل بالاكل عيب اسا بفكروني بالمنتدى فجعانة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

نفسى نفسى نفسى اعرف انفش الكيكة وتكون عاليه ازاى :*(

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
نفسى نفسى نفسى اعرف انفش الكيكة وتكون عاليه ازاى :*(

 

 

حبيبه قلبي ام بيدو

انا كان عندي نفس المشكله بس الان اصبحت متقنه كيك والحمد لله

بص ياقمر اهم حاجه انك تضربي البيض شويه بسيطه وتضعي السكر وتضربي بالمضرب الكهربي

لحد ماتحسي انك مش محتاجه تحطي دقيق فاهمه

يعني من كتر مالبيض بئي زي الكريمه كدا تحسي انك لو حطيتي دقيق مش هتبئي كيكه

وحطي الدقيق المضاف اليه بيكنج بودر ولو شويه بيكربونات صودا بسيطه

ووعد باذن الله لنتيجه هتبئي تمام

دي لو كيكه اسفنجيه اما لو عاديه نفس الطريقه بس طبعا البيض بيبئي قليل وبتزودي الزيت

 

بالنسبه للتسويه

حطيها علي درجه 180 وبقلب جامد اوع تفتحي عليها قبل 25 دقيقه او 20 مش مشكله

تولعي الشوايه شويه تحمر من الوش

وتحصلي علي احسن كيك مرتفع ان شاء الله

يلا اعمليوقوليلي النتيجه

يارب اكون افدك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
نفسى نفسى نفسى اعرف انفش الكيكة وتكون عاليه ازاى :*(

 

 

حبيبه قلبي ام بيدو

انا كان عندي نفس المشكله بس الان اصبحت متقنه كيك والحمد لله

بص ياقمر اهم حاجه انك تضربي البيض شويه بسيطه وتضعي السكر وتضربي بالمضرب الكهربي

لحد ماتحسي انك مش محتاجه تحطي دقيق فاهمه

يعني من كتر مالبيض بئي زي الكريمه كدا تحسي انك لو حطيتي دقيق مش هتبئي كيكه

وحطي الدقيق المضاف اليه بيكنج بودر ولو شويه بيكربونات صودا بسيطه

ووعد باذن الله لنتيجه هتبئي تمام

دي لو كيكه اسفنجيه اما لو عاديه نفس الطريقه بس طبعا البيض بيبئي قليل وبتزودي الزيت

 

بالنسبه للتسويه

حطيها علي درجه 180 وبقلب جامد اوع تفتحي عليها قبل 25 دقيقه او 20 مش مشكله

تولعي الشوايه شويه تحمر من الوش

وتحصلي علي احسن كيك مرتفع ان شاء الله

يلا اعمليوقوليلي النتيجه

يارب اكون افدك

 

 

 

ربنا يكرمك ياحسوس يارب خلاص انا هجربها وارد عليكى بكره وهصورهالك كمان

 

بس لو طلعت حلوة :biggrin:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

حبيبتي أم حلا

 

أنا بدي وصفة لعمل الكريمة لتغليف الكيك

بكل أنواعها

((الشوكلاته

 

الفانيلا

 

النسكافية

 

التوفي

 

جوزالهند))

 

 

الله يخليك وتكون رائعة في طعمها وشكلها

 

وتكوني واثقة بصحتها

والله يعطيك ألف عافيه ويجزيك الخير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
نفسى نفسى نفسى اعرف انفش الكيكة وتكون عاليه ازاى :*(

 

 

حبيبه قلبي ام بيدو

انا كان عندي نفس المشكله بس الان اصبحت متقنه كيك والحمد لله

بص ياقمر اهم حاجه انك تضربي البيض شويه بسيطه وتضعي السكر وتضربي بالمضرب الكهربي

لحد ماتحسي انك مش محتاجه تحطي دقيق فاهمه

يعني من كتر مالبيض بئي زي الكريمه كدا تحسي انك لو حطيتي دقيق مش هتبئي كيكه

وحطي الدقيق المضاف اليه بيكنج بودر ولو شويه بيكربونات صودا بسيطه

ووعد باذن الله لنتيجه هتبئي تمام

دي لو كيكه اسفنجيه اما لو عاديه نفس الطريقه بس طبعا البيض بيبئي قليل وبتزودي الزيت

 

بالنسبه للتسويه

حطيها علي درجه 180 وبقلب جامد اوع تفتحي عليها قبل 25 دقيقه او 20 مش مشكله

تولعي الشوايه شويه تحمر من الوش

وتحصلي علي احسن كيك مرتفع ان شاء الله

يلا اعمليوقوليلي النتيجه

يارب اكون افدك

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:icon15: انتى ميه ميه ياحسوس استاااااااااااااااذة

 

اهيه

post-55071-1249076212_thumb.jpg

post-55071-1249076233.jpg

تم تعديل بواسطة ام عبدالله وحيد

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
نفسى نفسى نفسى اعرف انفش الكيكة وتكون عاليه ازاى :*(

 

 

حبيبه قلبي ام بيدو

انا كان عندي نفس المشكله بس الان اصبحت متقنه كيك والحمد لله

بص ياقمر اهم حاجه انك تضربي البيض شويه بسيطه وتضعي السكر وتضربي بالمضرب الكهربي

لحد ماتحسي انك مش محتاجه تحطي دقيق فاهمه

يعني من كتر مالبيض بئي زي الكريمه كدا تحسي انك لو حطيتي دقيق مش هتبئي كيكه

وحطي الدقيق المضاف اليه بيكنج بودر ولو شويه بيكربونات صودا بسيطه

ووعد باذن الله لنتيجه هتبئي تمام

دي لو كيكه اسفنجيه اما لو عاديه نفس الطريقه بس طبعا البيض بيبئي قليل وبتزودي الزيت

 

بالنسبه للتسويه

حطيها علي درجه 180 وبقلب جامد اوع تفتحي عليها قبل 25 دقيقه او 20 مش مشكله

تولعي الشوايه شويه تحمر من الوش

وتحصلي علي احسن كيك مرتفع ان شاء الله

يلا اعمليوقوليلي النتيجه

يارب اكون افدك

 

 

ماشاء الله

راااااااااائعه

فرحتيني كتير ياقلبي

ربنا يبارك فيكي

وبالهنا والشفا

 

 

 

 

 

 

 

:icon15: انتى ميه ميه ياحسوس استاااااااااااااااذة

 

اهيه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
حبيبتي أم حلا

 

أنا بدي وصفة لعمل الكريمة لتغليف الكيك

بكل أنواعها

((الشوكلاته

 

الفانيلا

 

النسكافية

 

التوفي

 

جوزالهند))

 

 

الله يخليك وتكون رائعة في طعمها وشكلها

 

وتكوني واثقة بصحتها

والله يعطيك ألف عافيه ويجزيك الخير

 

 

حبيبه قلبي ام جود

 

زي ماشرحتلك ياقلبي في الرد عليكي في موضوع مطبخ شيف المنتدي

هقولك تاني

بالنسبه للكريمه اللي بتغلفي بيها الكيك

بتشتريها جاهزه وهي بودره

ماعليك الا ان تضيفي اليها كميه من اللبن البسيط وتضربي بالمضرب الكهربي واذا الكريمه تقيله بتضيفي لبن وتضربي الي ان تحصلي علي احلي كريم شانيه

ابيض زي الفل

 

 

لو عاوزه بالشوكولاته ماعليك الا ان تضيفي الي الخليط السابق ملعقه او اتنين حسب رغبتك من الشوكولاته الذائبه (ممكن ملعقه او اتنين حسب الرغبه برده كاكاو)

 

 

لو عاوزه بالنسكافيه

ماعليك الا ان تضيفي ملعقه نسكافبه الا الخليط الاول وتذوقي الطعم لان النكسافيه زي ماانت عارف مر فمتزوديش فيه اوي

 

 

بصراحه معرفش جوز الهند دي ايييييييييييييه؟؟؟

 

 

بالنسبه للتوفي

تحضري كوب الاربع او كوب (كوب ماء كبير يعني)وتسيحيه عالنار مع اضافه القليل من السمن هقولك فايده السمن بعدين

وبعد مايذوب السكر خالص واوعي تحرقيه

تضيفي علبه قشطه (ودي برده بتشتريها جاهزه ياقمر)

وتقلبي جامد (((((خدي بالك اوي لاتتحرقي لانه درجه حرراته بتبئي فظيعه قلبي باطول ملعقه عندك هههههههههههه زي ماانا بعمل )))بس بيني وبينك بتلسع برده

السمن بئي ياقمر فايدته عشان لما تحطي القشطه علي السكر الذائب ميعملش كلاكيع

واحصلي علي احلي توفي ممكن تاكليه في حياتك (مش مبالغه والله)

بجد طعمه بيبئي رائع

 

يلا اعملي كدا وورينا الانتاج

انتظرك في شوق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
حبيبتي أم حلا

 

أنا بدي وصفة لعمل الكريمة لتغليف الكيك

بكل أنواعها

((الشوكلاته

 

الفانيلا

 

النسكافية

 

التوفي

 

جوزالهند))

 

 

الله يخليك وتكون رائعة في طعمها وشكلها

 

وتكوني واثقة بصحتها

والله يعطيك ألف عافيه ويجزيك الخير

 

 

حبيبه قلبي ام جود

 

زي ماشرحتلك ياقلبي في الرد عليكي في موضوع مطبخ شيف المنتدي

هقولك تاني

بالنسبه للكريمه اللي بتغلفي بيها الكيك

بتشتريها جاهزه وهي بودره

ماعليك الا ان تضيفي اليها كميه من اللبن البسيط وتضربي بالمضرب الكهربي واذا الكريمه تقيله بتضيفي لبن وتضربي الي ان تحصلي علي احلي كريم شانيه

ابيض زي الفل

 

 

لو عاوزه بالشوكولاته ماعليك الا ان تضيفي الي الخليط السابق ملعقه او اتنين حسب رغبتك من الشوكولاته الذائبه (ممكن ملعقه او اتنين حسب الرغبه برده كاكاو)

 

 

لو عاوزه بالنسكافيه

ماعليك الا ان تضيفي ملعقه نسكافبه الا الخليط الاول وتذوقي الطعم لان النكسافيه زي ماانت عارف مر فمتزوديش فيه اوي

 

 

بصراحه معرفش جوز الهند دي ايييييييييييييه؟؟؟

 

 

بالنسبه للتوفي

تحضري كوب الاربع او كوب (كوب ماء كبير يعني)وتسيحيه عالنار مع اضافه القليل من السمن هقولك فايده السمن بعدين

وبعد مايذوب السكر خالص واوعي تحرقيه

تضيفي علبه قشطه (ودي برده بتشتريها جاهزه ياقمر)

وتقلبي جامد (((((خدي بالك اوي لاتتحرقي لانه درجه حرراته بتبئي فظيعه قلبي باطول ملعقه عندك هههههههههههه زي ماانا بعمل )))بس بيني وبينك بتلسع برده

السمن بئي ياقمر فايدته عشان لما تحطي القشطه علي السكر الذائب ميعملش كلاكيع

واحصلي علي احلي توفي ممكن تاكليه في حياتك (مش مبالغه والله)

بجد طعمه بيبئي رائع

 

يلا اعملي كدا وورينا الانتاج

انتظرك في شوق

 

 

تسلم إيديك ياحسوس

 

والله قمر وإن شاء الله حأنزلك تطبقاتي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
حبيبتي أم حلا

 

أنا بدي وصفة لعمل الكريمة لتغليف الكيك

بكل أنواعها

((الشوكلاته

 

الفانيلا

 

النسكافية

 

التوفي

 

جوزالهند))

 

 

الله يخليك وتكون رائعة في طعمها وشكلها

 

وتكوني واثقة بصحتها

والله يعطيك ألف عافيه ويجزيك الخير

 

 

حبيبه قلبي ام جود

 

زي ماشرحتلك ياقلبي في الرد عليكي في موضوع مطبخ شيف المنتدي

هقولك تاني

بالنسبه للكريمه اللي بتغلفي بيها الكيك

بتشتريها جاهزه وهي بودره

ماعليك الا ان تضيفي اليها كميه من اللبن البسيط وتضربي بالمضرب الكهربي واذا الكريمه تقيله بتضيفي لبن وتضربي الي ان تحصلي علي احلي كريم شانيه

ابيض زي الفل

 

 

لو عاوزه بالشوكولاته ماعليك الا ان تضيفي الي الخليط السابق ملعقه او اتنين حسب رغبتك من الشوكولاته الذائبه (ممكن ملعقه او اتنين حسب الرغبه برده كاكاو)

 

 

لو عاوزه بالنسكافيه

ماعليك الا ان تضيفي ملعقه نسكافبه الا الخليط الاول وتذوقي الطعم لان النكسافيه زي ماانت عارف مر فمتزوديش فيه اوي

 

 

بصراحه معرفش جوز الهند دي ايييييييييييييه؟؟؟

 

 

بالنسبه للتوفي

تحضري كوب الاربع او كوب (كوب ماء كبير يعني)وتسيحيه عالنار مع اضافه القليل من السمن هقولك فايده السمن بعدين

وبعد مايذوب السكر خالص واوعي تحرقيه

تضيفي علبه قشطه (ودي برده بتشتريها جاهزه ياقمر)

وتقلبي جامد (((((خدي بالك اوي لاتتحرقي لانه درجه حرراته بتبئي فظيعه قلبي باطول ملعقه عندك هههههههههههه زي ماانا بعمل )))بس بيني وبينك بتلسع برده

السمن بئي ياقمر فايدته عشان لما تحطي القشطه علي السكر الذائب ميعملش كلاكيع

واحصلي علي احلي توفي ممكن تاكليه في حياتك (مش مبالغه والله)

بجد طعمه بيبئي رائع

 

يلا اعملي كدا وورينا الانتاج

انتظرك في شوق

 

 

تسلم إيديك ياحسوس

 

والله قمر وإن شاء الله حأنزلك تطبقاتي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
انتى ماردتيش عليه ليه :*(

 

رديت ياقلبي والله

شفت احلي كيك لاحلي ام بيدو في الدنيا

ربنا يباركلك في بيدو

ويسعدك يارب

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

انا عضوة جديدة و ما زلت مبتداة في عالم الطبخ و قد سمعت عن صوص صويا وكيف ان الاكلات التي تحضر منها تكون شهية فارجوكم اخواتي فلتعلموني كيف احضرها و بعض الاكلات التي تصنع منها و اكون ممتنة لكن ان علمتموني بعضا من هذا

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

انا عضوة جديدة و ما زلت مبتداة في عالم الطبخ و قد سمعت عن صوص صويا وكيف ان الاكلات التي تحضر منها تكون شهية فارجوكم اخواتي فلتعلموني كيف احضرها و بعض الاكلات التي تصنع منها و اكون ممتنة لكن ان علمتموني بعضا من هذا

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

وعليكم السلام كيفك ياقمر

انا بصراحه مجربتوش بس بحثتلك وجبتلك اللي يفيدك باذن الله

يا قمر صوص الصويا بتستخرج من حبوب الصويا وبتستعمل كتيررر في شرق آسيا

وهي طعمها حادق شوي .. بتعطي طعم رهيب لأي تتبيله ممكن تعمليها للدجاج

وأكتر وصفه ممكن تلاقيها فيها هي الأكل الصيني بتتبلي الدجاج فيها وممكن تضيفيها

للرز والنودلز .... كمان على الطريقه الصينيه

 

انا بالنسبه الي لما أقلي أو أشوي دجاج بحب أحط مع التتبيله ملعقه كبيره منها

 

هاي رابط فيه اكتر من أكله لي .. استعملت فيها الصويا وخاصه الأكل الصيني

http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=407092

 

وهاي كمان رابط كان فيه أخت سألت نفس سؤالك حبيبتي

وفيه كتير روابط عن وصفات داخله فيها الصويا صوص

 

http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=260488

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

انا عضوة جديدة و ما زلت مبتداة في عالم الطبخ و قد سمعت عن صوص صويا وكيف ان الاكلات التي تحضر منها تكون شهية فارجوكم اخواتي فلتعلموني كيف احضرها و بعض الاكلات التي تصنع منها و اكون ممتنة لكن ان علمتموني بعضا من هذا

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

يا قمر صوص الصويا بتستخرج من حبوب الصويا وبتستعمل كتيررر في شرق آسيا

وهي طعمها حادق شوي .. بتعطي طعم رهيب لأي تتبيله ممكن تعمليها للدجاج

وأكتر وصفه ممكن تلاقيها فيها هي الأكل الصيني بتتبلي الدجاج فيها وممكن تضيفيها

للرز والنودلز .... كمان على الطريقه الصينيه

 

انا بالنسبه الي لما أقلي أو أشوي دجاج بحب أحط مع التتبيله ملعقه كبيره منها

 

هاي رابط فيه اكتر من أكله لي .. استعملت فيها الصويا وخاصه الأكل الصيني

http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=407092

 

وهاي كمان رابط كان فيه أخت سألت نفس سؤالك حبيبتي

وفيه كتير روابط عن وصفات داخله فيها الصويا صوص

 

http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=260488

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

كيف الحال يا احلى اخوات

الموضوع دا فكرتو جاتلى لانى محتاجة اسئلة كتير

يعنى كل واحده عندها استفسار عن اكلة معينة او مقادير او طريقة :unsure: :unsure:

اى اخت تدخل وتكون ماهرة اى طباخة محترفة فى الاكلة دى تجيب عليها فورا :closedeyes:

بالنسبة لى عندى اسئلة كتيييييييييييييير جدا

يعنى هستنفع منكو قوى :tongue:

1- عايزة تتبيلة للفراخ تكون جامده قوى يعنى مية مية؟

2-ليه الملوخية ساعات بتسقط منى يعنى بتنزل تحت والشوربة فوق؟ :unsure:

2- المحشى هل بيكون الخضرة بتاعتو شبت وبقدونس بس ولا كسبرة كمان؟

ياله يا بنات عايزين نفيد بعض

واى قمر عندها سؤال متترددش

بارك الله فيكم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

كيف الحال يا احلى اخوات

الموضوع دا فكرتو جاتلى لانى محتاجة اسئلة كتير

يعنى كل واحده عندها استفسار عن اكلة معينة او مقادير او طريقة :unsure: :icon_eek:

اى اخت تدخل وتكون ماهرة اى طباخة محترفة فى الاكلة دى تجيب عليها فورا :wub:

بالنسبة لى عندى اسئلة كتيييييييييييييير جدا

يعنى هستنفع منكو قوى :tongue:

1- عايزة تتبيلة للفراخ تكون جامده قوى يعنى مية مية؟

2-ليه الملوخية ساعات بتسقط منى يعنى بتنزل تحت والشوربة فوق؟ :unsure:

2- المحشى هل بيكون الخضرة بتاعتو شبت وبقدونس بس ولا كسبرة كمان؟

ياله يا بنات عايزين نفيد بعض

واى قمر عندها سؤال متترددش

بارك الله فيكم

الحال تمام والحمد لله 00000للفراخ انا بعمل الاتى 000بصل مفروم +5فصوص توم +ليمونه كبيرة+ربع كوب خل+كسبرة ناشفه مطحونه طبعا +ملح وفلفل اسمر و اخضر يخلط الجميع على بعض وتتبلى بيها وتتركيها من بليل للصبح فى التلاجه وبالهنا والشفا000000الملوخيه انا ساقطه منى علاطول :sad: المحشى ايوة شبت وبقدونس بس الشبت اكتر من البقدونس وبعد ما تجهزى الخلطه خالص تدقى كام فص توم +قرن فلفل حامى وتقليبيهم على الخلطه وابدئى الحشو وبالف هنا وشفا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ اكل ياشوشو :rolleyes:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

كيف الحال يا احلى اخوات

الموضوع دا فكرتو جاتلى لانى محتاجة اسئلة كتير

يعنى كل واحده عندها استفسار عن اكلة معينة او مقادير او طريقة :unsure: :icon_eek:

اى اخت تدخل وتكون ماهرة اى طباخة محترفة فى الاكلة دى تجيب عليها فورا :icon15:

بالنسبة لى عندى اسئلة كتيييييييييييييير جدا

يعنى هستنفع منكو قوى :tongue:

1- عايزة تتبيلة للفراخ تكون جامده قوى يعنى مية مية؟

 

طريقتين

بحمر الفراخ جنب المحشى

بحط عليها صلصة من المحشى

بعد سلقها

واحطها تتحمر

تحت الشوايه

 

 

وفى فراخ بالبصل وهى نايه ببشر بصل كتييييييير

واحط التوابل كلها وطماطمايه

وشوية ميهواسيبها تاخد غلوة عى النار

واحطها تستوى فى الفرن2-ليه الملوخية ساعات بتسقط منى يعنى بتنزل تحت والشوربة فوق؟ :unsure:

 

 

 

اما الملوخية

 

تغلى الشوربة

 

تضعى الملوخيه فى حلة الطبخ وتسقى الملوخية شوربة حبه بحبة لغاية ما تكون تقيلة مش تديها شوربة كتير

 

 

وتحمرى توم فى سمن وتطشيها بعد ملتشيليها من ع النار ماتخليهاش تغلى

 

وتطوشيها بالتوم المحمر بالسمن وتغطيها وبالهنا

سبب سقوطها احيانا

 

هو انك تسيبيها تغلى اوعى تغلى منك :icon15:

 

 

 

 

 

2- المحشى هل بيكون الخضرة بتاعتو شبت وبقدونس بس ولا كسبرة كمان؟

 

 

شبت وبقدونس وكزبرة

ياله يا بنات عايزين نفيد بعض

واى قمر عندها سؤال متترددش

بارك الله فيكم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏من خاف زلة القدم بعد الثبات، فليجعل له حظا من عبادة السر والقُرُبات، وليحرِص عليها حتى الممات.

×