مروة راضى 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 فبراير, 2011 المقادير 1 كيلو طماطم(عصير) - 2 ملعقةكبيرة نشا - 1ملعقة صغيرة ملح - 2ملعقة صغيرة سكر - نصف ملعقة فلفل أحمر - نصف ملعقة فلفل أسود - فص ثوم - 2ملعقة كبيرة خل . الطريقة: بعد تصفية عصير الطماطم تخلط كل المقادير وتوضع على نار هادئة مع التقليب حتى يغلظ قوامها ملاحظة:إضافة الفلفل حسب الرغبة (تحفظ في الثلاجة) 1 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
رحيل القمر 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 فبراير, 2011 أحسن حاجه كاتشب في البيت تجنب للضرر خاصه اننا قبل الاطفال بعشقه مع البطاطس بس ينفع اقلل الكميه وجزاكي الله خير اول ما اجربه هجري احكيلك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
جويرية 3 57 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 فبراير, 2011 جزاكى الله خيرا ياحبيبة أنا عملتها قبل كده وطلعت جميلة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
في سبيل الله> 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 فبراير, 2011 تسلم ايديكَ لو كمان تعرفي كمان كيف المايونيز ؟؟؟ ادعيلك يا مروة ،، تسعي بين الصفا والمروة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
مروة راضى 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 فبراير, 2011 جزاك الله خيرا على دعواتك يا أخت "فى سبيل الله " شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله ش 9 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 23 فبراير, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، جزاك الله خيرا ياحبيبة وينقل الموضوع للساحة المناسبة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حنين مسلمة 34 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 6 مارس, 2011 تسلم إيديكِ بإذن الله أجربه لكن بعد انتهاء الكاتشب الجاهز ^______^ جزاكِ الله خيرا لو كمان تعرفي كمان كيف المايونيز ؟؟؟ادعيلك يا مروة ،، تسعي بين الصفا والمروة ممكن آخد أنا الدعوة دي ... أقولك على المايونيز وبيكون جميل جدا زي الجاهز ضعي بيضتين في الخلاط الكهربي وضعي عليهم شوية زيت واضربيهم سوا هتلاقيهم أصبحوا سايلين وقفي الخلاط واعصري عليهم لمونة أو ممكن تزودي نصف لمونة كمان على حسب المذاق لأني بعمله كده من غير مقادير وكمان شوية ملح .... وبالنسبة لغطاء الخلاط بيكون فيه جزء ممكن يُنزع منه عشان لو عايزة تضيفي شيء في الخلاط وهو شغال انزعي هذا الجزء لإضافة الزيت والخلاط شغال .. فاضربي المكونات السابقة وكل شوية أضيفي قليل من الزيت لغاية ما تجدي أن قوام المايونيز بدأ أن يكون غليظ وأضيفي الزيت وهكذا حتى تصلي للقوام المعروف للمايونيز ... وملحوظة كل ما تضيفي كمية زيت اضربيهم في الخلاط قليلا فيه ناس بيعملوه بصفار البيض أو بياضه فقط لا أذكر ... بس أنا بعمله بالبيضة كاملة وبيكون هايل ياريت تكوني فهمتِ مني حاجة :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omsagda 4 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 3 يونيو, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، انا على فكرة بعمل المايونيز كدة وبيطلع جميل جدا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
توتى سمسم 8 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 يونيو, 2011 هبدأ بالمايونيز إن شاء الله وأقولكم النتيجة لأنى معنديش طماطم كفاية حاليا للكاتشب بس لو طلع مش حلو طبعا هبعته تأكليه يا جميل انتى اللى قولتى الطريقة هههههههههههههههه جزاكم الله خيرا اول مرة اعرف الطريقة ده أنا بشترى منهم بكميات وأختى كمان هبقا اعملها برطمان كبير بقا واديهولها هديه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 يونيو, 2011 جزاك الله خير مروة على الطريقة انا احبا لكاتشب ايضا و طبعا اضمن و افضل لما يتحضر بالبيت الله يبارك فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
مذنبة مستغفرة 7 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 يونيو, 2011 جزاك الله خير مروة على الطريقة انا احبا لكاتشب ايضا و طبعا اضمن و افضل لما يتحضر بالبيت الله يبارك فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام رميساء و جنى 16 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 يونيو, 2011 طريقة جميلة لكن للاسف لا نقدر ان نحتفظ بها كثيرا في الثلاجة لان ليس بها مادة حافظة لذلك اضطر لشرائها لاني استعملها بقلة وتظل فترة طويلة لا تفسد بارك الله فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
توتى سمسم 8 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2011 المايونيز من ماسك نفسه خالص مياه خالص ليه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حنين مسلمة 34 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 يونيو, 2011 توتي كنت منتظرة النتيجة ولكن .. :( ... بصي يا حبيبة اضربيهم في الخلاط كتير وكل ما تضربيه بالخلاط أكثر سيبدأ يتماسك ولا تضعي كمية زيت كثيرة مرة واحدة ولكن تدريجيا .. تضعي شوية وتضربيهم جيدا في الخلاط حتى يتماسك وفي الأول يكون متماسك جداااا فنضيف القيليل من الزيت ثانية وتضربيهم جيداااا وهكذا .. حتى نصل للقوام المطلوب ..وابدئي جربي ببيضة واحدة ... ولا تنسي الليمون والملح .. خليها نصف ليمونة ... وقليل من الملح .. شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
توتى سمسم 8 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 يوليو, 2011 واضح إنى زودت زيت كتير أوى وخلاص مش هيتماسك طيب فى أى حاجه تتعمل بالخلطة دى ولا أرميها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ إن شاء الله هبقا أجربه تانى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*ميمونة* 104 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 اكتوبر, 2011 جزاكم الله خيرا حبيباتي استفدت كثيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ أم العبادلة ~ 1903 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 3 سبتمبر, 2012 ممتاز شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
المشتاقة الى الحبيب 67 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 سبتمبر, 2012 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وصفة جميلة وسهلة بارك الله فيك أختي مروة أختي توتي الطريقة اللي أعطتك اختي حنين طريقة جميلة جدا وأنا بعملها بس بضيف إضافات كدة بتخلي طعم المايونيز أحلى نفس الطريقة بس بضيف كيري أو مكعبات جبن عادية بيكون طعمو روووعة وفي اللي بيضيف بطاطساية صغيرة مسلوقة لكن انا بكتفي بكيري السبب اللي خلا المايونيز يكون سايح لانك كترتي الزيت من البداية ...وبقي أضربي بالخلاط كويس قوي لحد مايتماسك يعني بياخد وقت شوي آسفة على التطفل سامحوني بس حبيت أقولك طريقتي وأفيدك :)))) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك