اذهبي الى المحتوى
ام مريم وهاجر

(*(تطبيقى للبسكويت الشيكولاتة للفقيرة إلى الله بالصور)*)

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

أنا عملت بسكويت بالشيكولاتة للحبيبة الفقيرة الى الله وطلع تحفة ما شاء الله

 

والمقادير كوب دقيق

 

نصف كوب سكر مطحون

 

ونصف كوب سمن

 

ملعقة صغيرة بيكينج بودر

 

2 ملعقة لبن كبيرة

 

و2 ملعقة كاكاو كبيرة

 

وشيكولاتة سايحة للتزين

 

الطريقة

 

ضربت السمن مع السكر لحد ما تكونت عجينة كريمى وبعد ذلك أضفت الكاكاو والبيكينج بودر والدقيق وفى الاخر أضفت الللبن

 

ودخلتها التلاجة وبعد فردتها وشكلتها ودخلتها الفرن لمده 10 دقائق ووإليكم الشكل النهائى

 

 

12992826141.jpg

 

 

12992826179.jpg

 

 

12992826142.jpg

 

 

12992826153.jpg

 

 

12992826154.jpg

 

 

 

12992826155.jpg

 

 

 

 

12992826166.jpg

 

 

 

12992826167.jpg

 

 

 

12992826168.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ودى بسكويت الحبيبة الفقيرة إلى الله الحبيبة على قلبى

 

تسلم ايديكى يا حبيبة

 

 

[/url

]

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم إديكِ ،، شجعتيني لجربها

بما ان بكرة عطلة ،، (انا لسه بيوم الجمعة )

بس ،، كم دقيقة خليها بالتلاجة ؟؟

تسلمى حبيبتى بالهنا والشفا

 

أسعدنى ردك جداااااااا والله جزاكى الله خيرا

 

بتضعيه فى التلاجة لمده 45 دقيقة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

على فكرة حبيبتى الفقيرة إلى الله أنا ما وضعتيش كاكاو كتير لان اولادى مش بتحب الكاكاو

 

وعملت حوالى خمس وحدات بالشيكولاتة السايحة

 

والباقى عجبهم جدااا سادة فتركتة ساده مثل الصور يارب يكون عجبك

 

طبعا مش زى بتاعك عمايلك افضل ان شاء الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

و عليكم السلام ورحمة الله وبركاته

حيا الله أم مريم الغالية :)

تطبيق جميل حبيبتي.. لي الشرف بأنك تطبقي وصفة من وصفاتي

سعيدة جدا بذلك أسعدكِ ربي أينما كنتِ يا حبوبة ^^

و بالنسبة للكاكاو نحن عندنا نوعين منه الغامق و الفاتح و انا أحب الغامق

طبعا ممكن تستعملي الكمية التي تريدينها

و الحمد لله أنه أعجب أولادك الحبايب :)

و مرة لما عملته ما كانت عندي شوكولاتة فأكلناه سادة و كان طعمه طيب أيضا

بارك الله فيكِ يا غالية و في أولادك وزوجك و حفظكم جميعا بحفظه

لا حبيبتي لا أستطيع أن أصل الى 1 في المائة من ابداعاتك و فنك

في أمان الله حبيبتي.

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

و عليكم السلام ورحمة الله وبركاته

حيا الله أم مريم الغالية :)

تطبيق جميل حبيبتي.. لي الشرف بأنك تطبقي وصفة من وصفاتي

سعيدة جدا بذلك أسعدكِ ربي أينما كنتِ يا حبوبة ^^

و بالنسبة للكاكاو نحن عندنا نوعين منه الغامق و الفاتح و انا أحب الغامق

طبعا ممكن تستعملي الكمية التي تريدينها

و الحمد لله أنه أعجب أولادك الحبايب :)

و مرة لما عملته ما كانت عندي شوكولاتة فأكلناه سادة و كان طعمه طيب أيضا

بارك الله فيكِ يا غالية و في أولادك وزوجك و حفظكم جميعا بحفظه

لا حبيبتي لا أستطيع أن أصل الى 1 في المائة من ابداعاتك و فنك

في أمان الله حبيبتي.

 

جزاكى الله خيرا حبيبتى تسلمى على زوقك وكلامك الطيب مثلك

 

كلنا مثل أسنان المشط ربنا يحفظك يارب ويسعدك فى الدارين يا حبيبة

 

اسعدنى تواجدك وزيرتك وردك الاكثر من الرائع يا حبيبة

 

معذرة أنا ليه سؤال لازم يتعمل بالكاكاو ما ينفعش العجينة تكون بيضة

 

وكمان انا حسه انه كبير شوية وفرد أوى أقلل البيكينج بودر شوية ولا أيه

 

ياريت تشوفى الرد وتردى عليه

 

وكمان حاجة تانية أنتى بتستعملى الشيكولاتة الخام ولاشيكولاتة جلاكسى أو كادبورى أو الحات دى اللى بتزينى بيها البسكويت من الخارج

 

أنا أستعملت شيكولاتة خام وكريمة لبانى خفق وذبدة وسيحتهم على النار

 

ياريت تفدينى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

معذرة أنا ليه سؤال لازم يتعمل بالكاكاو ما ينفعش العجينة تكون بيضة

وكمان انا حسه انه كبير شوية وفرد أوى أقلل البيكينج بودر شوية ولا أيه

ياريت تشوفى الرد وتردى عليه

وكمان حاجة تانية أنتى بتستعملى الشيكولاتة الخام ولاشيكولاتة جلاكسى أو كادبورى أو الحات دى اللى بتزينى بيها البسكويت من الخارج

أنا أستعملت شيكولاتة خام وكريمة لبانى خفق وذبدة وسيحتهم على النار

ياريت تفدينى

حياكِ الله أم مريم الحبيبة

صراحة لم أجربه بدون كاكاو و لا أعلم إن كان يمكن التخلي عنه

و بالنسبة للبيكنج باودر هي أصلا الكمية قليلة ملعقة صغيرة فقط

و لكن يمكن لأنك تكوني فردتيه سميك أنا فردته رقيق و كان المول اللي أقطع به صغير و لا أرى أنه انتفخ كثيرا بالنسبة لي طبعا

يالنسبة للشوكولاطة أنا استعملت شوكولاتة و ذوبتها و أضفت لها قليل من الحليب و لكن لا نسميها خام

انا استعملت شوكولاطة التي في الصورة ذوقها جميل و مثل ما رأيتي زينته باللوز المطحون

ممكن تستعملي جالاكسي و مارس و و الحاجات دي و راح يطلع البسكوت لذيذ جدا

لأنني مرة استعملت شوكولاطة أغلى من التي في الصورة و كان لذيذ جدا و قضينا عليه في يومين مع العلم أنني صنعت مقدارين من العجينة

و لكن طعمه اللهم بارك شهي جدا :)

أريد أن أسألك لماذا استعملت السمن ولم تستعملي الزبدة؟؟

و قلت أن الذبدة لا يجب أن تكون ذائبة تكون طرية فقط و الكمية هي أقل من نصف كأس و ليس أكثر

وممكن استفسار لماذا لا تستعملون الغرامات (الأوزان) في الوصفة أليس عندكم ميزان للوزن ؟

و بارك الله فيك حبيبتي ^^

تم تعديل بواسطة ** الفقيرة الى الله **

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

أريد أن أسألك لماذا استعملت السمن ولم تستعملي الزبدة؟؟

 

و قلت أن الذبدة لا يجب أن تكون ذائبة تكون طرية فقط و الكمية هي أقل من نصف كأس و ليس أكثر

 

وممكن استفسار لماذا لا تستعملون الغرامات (الأوزان) في الوصفة أليس عندكم ميزان للوزن ؟

 

و بارك الله فيك حبيبتي ^^

 

وبارك فيكى انتى أيضا يا حبيبة

 

بالنسبة للسمن أنا أستعملت ذبدة لورباك للحلويات وهى جاية جاهزة بالجرمات حوالى 100 جرام وأنا أخدت حوالى 50 جرام على حجم الشيكولاتة اللى سيحتها

 

وانا عندى ميزان كمان فى البيت للمطبخ الحمد لله بس بكسل أستعمله مش أكتر

 

أنا هحاول أجربة أبيض وأرد عليكى وكمان موضع أنى عملت الرسمة كبيرة ده ممكن يكون سبب لانى أستعملت فعلا أشكال حجمها كبير

 

طيب انا هجربة تانى وارد عليكى

 

وكمان على فكرة انا ما عملت اللوز لان ما حدش عندنا بيحبه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

ماشاء الله وصفة حلوة

تسلم ايديكي يا غالية

امتعتي اعيننا ههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ - ‌‏أسوأ الأزمنة هي التي يُفعل فيها الشر باسم الخير، والخير باسم الشر، ففي الأثر (يأتي على الناس زمان يرون المنكر معروفا والمعروف منكرا) ♢ عبدالعزيز الطريفي ♢

×