أم حفصة2011 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 أبريل, 2011 السلام عليكم أقدم اليوم الطعمية عشان متشتريش من بره تجيبي فول مفصص وتنقعيه طول الليل وتغيري له المية مرة أو مرتين الصبح تصفي المية من الفول وتقطعي عليه حزمة خضرة(شبت بقدونس كسبرة) وبصلة وثلاث فصوص ثوم وتحطي ملح وكسبرة ناشفة وتضربي كل ده في الكبة حتي تصبح ناعمة قسميها في اكياس حسب استعمالك وحطيها في الفريزر خذي الكمية اللي هاتعمليها واضربى عليها بيضة وحطي سمسم واقليها بالهنا والشفا جربي وقولي رأيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(ميرفت) 205 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 أبريل, 2011 و عليكــم السلام ورحمـة الله وبركاتــة ،، سلمت يداكِ أختي أذكر عملناها في البيت مرتين فقط و كانت لذيذة جداً و لكن لم نضع بيض تم عجنها بماء جزاك الله خيراً [وسط][/وسط] شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 أبريل, 2011 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته انا دايما بعملها فى البيتوالكسبرة الناشفه بتخليها روعه جزاك الله خيرا وهجرب ان شاء الله اضع شبت بارك الله فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 أبريل, 2011 تسلم ايدينك يا غاااااالية انا باضع عليها طرنشات فينو محمص فى الفرن ومطحون بتبقى جميلة مع بيض وبيكنج باودر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك