امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، اخواتى الغاليات ممكن مساعدة من فضلكن كنت من مدة اكلت كنافة وبها بسبوسه لا اعرف كيف ولكنها طبقات من الكنافه والبسبوسه فهل احداكن راتها من قبل ؟ ولو ممكن الطريقة بوركتن اخواتى الفضليات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 امممممم لا والله اول مره اسمع منك عن الموضوع دا طيب انا منتظره معاك شيفات المنتدي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 امممممملا والله اول مره اسمع منك عن الموضوع دا طيب انا منتظره معاك شيفات المنتدي كدة يا ماريا ده ان كنت هكتب سؤال الى ماريا جزاك الله خيرا على المرور يا غالية ويا رب حد يعرف ويجى يقولنا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 ههههههههههههههههههههههههههه مين ضحك عليك وقالك اني من شيفات المنتدي ههههههههه كان نفسي اجاوبك والله بس الكنافه الي بعملها علي طول يا بالكريمه يا بالمهلبيه فقط لا غير شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 حبيبتى ممكن تعملى بسبوسة عادية وتسويها وتسقيها و بين طبقات الكنافة تحطيها وبالهنا والشفا تاكليها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 16 يونيو, 2011 حبيبتى انا وجدت لكى هذه الطريقه فى احدى المنتديات يا رب تعجبك 1\4 كيلو كنافه 2كوب سمنه سايحه 1/2 كوب سكر بودره الطريقه نجيب الكنافه ونقطعها حتت صغيره اوىىىىىىىى وبعدين نكون مسيحين السمنه ونحطها عليها ونشربهالها كويس اوى ولو لقتيها محتاجه سمنه تانى حطى دى بتختلف من حد للتانى وبعدين حطى السكر البودره وقلبيه كويس اوى فيها ولو حباها مسكره اكتر زودى دى حاجه ترجعلك بعد كده هاتى صينيه متوسطه وادهنيها بشويه سمنه وعليها رشه دقيق وحطى الكنافه فيها واضغطى عليها كويس اوى اوى مهمه جدا النقطه دى بعد كده حطى عليها باقى السمنه على الوش ودخليها الفرن تستوى على نار منوسطه 200 درجه لحد ماتستوى وطلعيها من الفرن واقلبيها واسقيها شويه شربات بس مش كتير نيجى للبسبوسه المقادير كيس بسبوسه علبه زبادى معلقه شاى بيكنج بودر 1/3 كوب سمنه او زيت الطريقه نخلط كل المكونات مع بعض كويس اوى لحد ما العجينه تبقى ماسكه فى ايدينا ولكن تبقى طريه شويه وتعالى حطاها على الكنافه وافرديها كويس فى الصينيه وزوقيها زى ما تحبى انا حطيت سودانى ولوز وبندق وحطيها فى الفرن على نفس درجه الحراره وهو طبعا هيكون سخن لاننا لسه مطلعين منه الكنافه وسيبيها نصف ساعه ولما وشها يحمر خرجيهاواطفى النار واسقيها باقى الشربات ودخليها الفرن تانى وسيبيها تبرد فيه وبعد ما تبرد قطعيها وممكن تحطى عليها كريم شا نتيه او قشطه زى ما تحبى انا حطيت قشطه لا ن جوزى بيحبها كده بس ياستى لو عاوزه الشربات كمان اهو 2 كوب سكر على2 كوب ميه وعصير 1/2 ليمونه وحطيهم على النار لحد قبل ما يعقد يعنى اول ما تشوفى الرغاوى بقت دهبى طفى عليه وسيبيه يبرد ودلوقتى ده طبقين شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 هههههههههههههههههههههههههههمين ضحك عليك وقالك اني من شيفات المنتدي ههههههههه كان نفسي اجاوبك والله بس الكنافه الي بعملها علي طول يا بالكريمه يا بالمهلبيه فقط لا غير برك الله فيك ماريا طب انا لما بعمل الكنافه الساده بعد ما اسقيها ستنى شويه وبعديد قلبها اللي بالمهلبيه برده بتنقلب ؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 حبيبتى ممكن تعملى بسبوسة عادية وتسويها وتسقيها و بين طبقات الكنافة تحطيها وبالهنا والشفا تاكليها ما شاء الله ايه الشعر ده كله والقافيه مظبوطه تمام طب انا عندى فكرة انا اعمل البسبوسه لوحده والكنافه لوحدها واخد معلقه من دى ومعلقه من دى وخلاص برك الله فيك محبه الغالية وسعدنى جدا ردك اختاه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 حبيبتى انا وجدت لكى هذه الطريقه فى احدى المنتديات يا رب تعجبك1\4 كيلو كنافه 2كوب سمنه سايحه 1/2 كوب سكر بودره الطريقه نجيب الكنافه ونقطعها حتت صغيره اوىىىىىىىى وبعدين نكون مسيحين السمنه ونحطها عليها ونشربهالها كويس اوى ولو لقتيها محتاجه سمنه تانى حطى دى بتختلف من حد للتانى وبعدين حطى السكر البودره وقلبيه كويس اوى فيها ولو حباها مسكره اكتر زودى دى حاجه ترجعلك بعد كده هاتى صينيه متوسطه وادهنيها بشويه سمنه وعليها رشه دقيق وحطى الكنافه فيها واضغطى عليها كويس اوى اوى مهمه جدا النقطه دى بعد كده حطى عليها باقى السمنه على الوش ودخليها الفرن تستوى على نار منوسطه 200 درجه لحد ماتستوى وطلعيها من الفرن واقلبيها واسقيها شويه شربات بس مش كتير نيجى للبسبوسه المقادير كيس بسبوسه علبه زبادى معلقه شاى بيكنج بودر 1/3 كوب سمنه او زيت الطريقه نخلط كل المكونات مع بعض كويس اوى لحد ما العجينه تبقى ماسكه فى ايدينا ولكن تبقى طريه شويه وتعالى حطاها على الكنافه وافرديها كويس فى الصينيه وزوقيها زى ما تحبى انا حطيت سودانى ولوز وبندق وحطيها فى الفرن على نفس درجه الحراره وهو طبعا هيكون سخن لاننا لسه مطلعين منه الكنافه وسيبيها نصف ساعه ولما وشها يحمر خرجيهاواطفى النار واسقيها باقى الشربات ودخليها الفرن تانى وسيبيها تبرد فيه وبعد ما تبرد قطعيها وممكن تحطى عليها كريم شا نتيه او قشطه زى ما تحبى انا حطيت قشطه لا ن جوزى بيحبها كده بس ياستى لو عاوزه الشربات كمان اهو 2 كوب سكر على2 كوب ميه وعصير 1/2 ليمونه وحطيهم على النار لحد قبل ما يعقد يعنى اول ما تشوفى الرغاوى بقت دهبى طفى عليه وسيبيه يبرد ودلوقتى ده طبقين جزاك الله خيرا اختى يسرا تعبتك معايا يا غاليه انا فى دماغى فكرة وهاحاول اعملها وان طلعت حلوة هاجى واقولكم على العك بتاعى بارك الله فيك وجزاك خير الجزاء شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ما شاء الله ايه الشعر ده كله والقافيه مظبوطه تمام طب انا عندى فكرة انا اعمل البسبوسه لوحده والكنافه لوحدها واخد معلقه من دى ومعلقه من دى وخلاص برك الله فيك محبه الغالية وسعدنى جدا ردك اختاه هههههههه وفيك بارك الله حبيبتى بعد ما تستوى البسبوسه بططيها فوق الكنافة كبديل للحشو الذى بالمنتصف شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 هههههههه وفيك بارك الله حبيبتى بعد ما تستوى البسبوسه بططيها فوق الكنافة كبديل للحشو الذى بالمنتصف انا كنت هعمل كده محبه الغاليه بس كنت هحطت البسبوسه نيه يعنى بعد ما اعجنها فكرك تظبط ولا يباه عك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 لا سويها الاول يا د كتورة لانها ممكن تكون زى ما قلتى :mrgreen: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
بنت ام عبد 151 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، كيفك حنونة ؟؟مقدرش افيدك , الاخوات ما شاء الله (اللهم بارك) محبة اشتقت لك يا حبيبة ,ربي يسعدك في الدنيا والآخرة وييسر لك كل امورك يا غالية . شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،كيفك حنونة ؟؟مقدرش افيدك , الاخوات ما شاء الله (اللهم بارك) محبة اشتقت لك يا حبيبة ,ربي يسعدك في الدنيا والآخرة وييسر لك كل امورك يا غالية . حبيبة قلبى..حبى اشتاقت لك الجنة يا رب شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،كيفك حنونة ؟؟مقدرش افيدك , الاخوات ما شاء الله (اللهم بارك) محبة اشتقت لك يا حبيبة ,ربي يسعدك في الدنيا والآخرة وييسر لك كل امورك يا غالية . وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته انا الحمد لله يا غالية كيفك انتى يا رب تكونى بافضل حال اسعدنى جدا مرورك ربى يبارك فيك شكلى بخترع مش كدة ما حدش عارفها :biggrin: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 لا سويها الاول يا د كتورة لانها ممكن تكون زى ما قلتى :biggrin: وانا بقول كده برده اسعدك الله كما ادخلتى السرور الى قلبى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ربنا يسعدك ويفرح قلبككككك :biggrin: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ومسقيةعلى فكرة انا مرة اكلت جلاش جاهز كان محشى من جوة بسبوسة مستوية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 و انا ايضا عمري ما عملتها .. يعني الكنافة وحدها ة البسبوسة لوحدها لكن فكرة جميلة ... على فكرة عندنا نسمي الكنافة / قْطايف / بانتظار الاختراعات :biggrin: :icon17: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 هههههههههههههههههههههههههههمين ضحك عليك وقالك اني من شيفات المنتدي ههههههههه كان نفسي اجاوبك والله بس الكنافه الي بعملها علي طول يا بالكريمه يا بالمهلبيه فقط لا غير برك الله فيك ماريا طب انا لما بعمل الكنافه الساده بعد ما اسقيها ستنى شويه وبعديد قلبها اللي بالمهلبيه برده بتنقلب ؟؟؟ تقلبيها ازاي يعني؟؟ لا انا بدخلها الفرن تحمر من تحت وفوق واول ما تطلع بسقيها الشربات بتاعها وبيكون بارد سواء ساده او مهلبيه او كريمه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة النبي عليه الصلاة والسلام 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 انتو بتتكلموا عن ايه أصلا؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ومسقيةعلى فكرة انا مرة اكلت جلاش جاهز كان محشى من جوة بسبوسة مستوية طب كويس يعنى ممكن نعملها طالما اتعمات فى الجلاش باستعبط صح :biggrin: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 يا بنتى اعمليها وتوكلى على الله هعى لازم تستوى اولا وتتحمر كده وتبقى ملزقة كده ومغرية وبعدين تتبطط فى النص شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 ههههههههههههههههههه فظيعه انت يا محبه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 18 يونيو, 2011 و انا ايضا عمري ما عملتها .. يعني الكنافة وحدها ة البسبوسة لوحدهالكن فكرة جميلة ... على فكرة عندنا نسمي الكنافة / قْطايف / بانتظار الاختراعات معلش اسلاميه الغاليه اصل انا غاوية تعب بس :biggrin: انا اكلت قبل كده البسبوسه مع الكنافه لو ربنا اراد وعملتها وطلعت حلوة هقولك على طووووول بارك الله فيك وجزاك خيرا على مرورك العطر تقلبيها ازاي يعني؟؟لا انا بدخلها الفرن تحمر من تحت وفوق واول ما تطلع بسقيها الشربات بتاعها وبيكون بارد سواء ساده او مهلبيه او كريمه لا يا ماريا انا قصدى اقلبها يعنى اضع صينيه فوق صينيه الكنافه واقلبها عشان الشربات يتوزع وما تطلعش ناشفه يا غاليه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك