ام حفص 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 طريقتى فى عمل العجة المصرية المقادير ا بصلة مبشورة او مقطعة مكعبات بيضات 7 حزمة بقدونس بطاطس مبشورة1)اختيارى) جزر مبشورة1)اختيارى) 3 ملاعق دقيق ذرة كربوناتو او معلقة صغيرة بيكنج بودر ربع كوب زيت توابل ملح وفلفل اسود الطريقة نضع الزيت على النارونضع البصل لما يدبل ولما البصل يصفر لونه اضع البقدونس مباشرة واضبط الملح واطفي فورا النار مش اخلي البقدونس يستوى نهائيا وارش اول ملعقة دقيق واقلب والتانية واقلب وهكذا لحد ما اخلص الدقيق ويتماسك الخليط واخفق البيض برشة فلفل اسمر و البيكينج باودر كويس قوي وأضيف البطاطس المبشورة والجزر وأقلبهم بالملعقة وبعدين اضيفه للخليط واقلبه كويس لحد ما الخليط يتجانس احضر الصينية وادهنها زيت وارش عليها بقسماط او دقيق احضرها وافرغ فيها الخليط بعدين دخلتها الفرن تستوي واختبرها بطرف السكين مثل الكيك بالضبط وهترتفع معايا لما تستوي اشغل الشواية من فوق تديها بس لون بسيط واطفي عليها وتقدم وبالهنا والشفا. شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام رميساء و جنى 16 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 ما شاء الله جميلة سلمت يداك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
جورى محمد 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 يممممممممممممممم جوعتيني انا واعيه من بعد الفجر مش جايني نوم ومازلت مافطرت الساعه توا 8الصبح سلم ايديك شكلها حلوه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 ماشاء الله اطعمك الله من ثمار الجنة حبيبتى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 الله رووووووووووووعة يا ام حفص ما شاء الله تبارك الله طريقة جميلة و مرتبة احب جدا عجة البيض .. و تستاهل التجربة تسلم الايادي و على فكرة اشتقت اليك كثيرا :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
انوار القلوب 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، تسلم عيونك وايديكى طريقة جميلة ماشاء الله عليكى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
امة الله حنان 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ما شاء الله سلمت يديك بصراحة انا بحبها جدا بس كل ما اعملها تهبط منى وما كنتش بحطدقيق ولا جزر صراحة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام حفص 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 ما شاء الله جميلة سلمت يداك سلمكِ الله من كل شر اختى ام رميساء يممممممممممممممم جوعتيني انا واعيه من بعد الفجر مش جايني نوم ومازلت مافطرت الساعه توا 8الصبحسلم ايديك شكلها حلوه والله ماتغلى عليكِ اختى جورى دليفرى بقى :closedeyes: نبقى نتحاسب بعدين مفيش مشكلة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**أم مختار** 10 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 20 يونيو, 2011 جميلة أوى أنا بحب العجة جدا فتحتى نفسى سلمت يداك يا حبيبه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام حفص 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 ماشاء الله اطعمك الله من ثمار الجنة حبيبتى ربنا يكرمكِ اختى محبة على هذه الدعوة الجميلة ربنا يتقبل بجد احب هذه الدعوة جدا الله رووووووووووووعة يا ام حفص ما شاء الله تبارك الله طريقة جميلة و مرتبة احب جدا عجة البيض .. و تستاهل التجربة تسلم الايادي و على فكرة اشتقت اليك كثيرا :) انتِ الاجمل اختى اسلامية أيضا انا افتقدكِ ايضا كثيراانتى والغالية طهور مابتيجى ناحية قسم الاكل ولا ايه مبارك حبيبتى الاشراف معلشى متأخرة شوية هدية بسيطة بقى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام حفص 6 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،تسلم عيونك وايديكى طريقة جميلة ماشاء الله عليكى وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته تسلمى ياحبيبة من كل شر السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،ما شاء الله سلمت يديك بصراحة انا بحبها جدا بس كل ما اعملها تهبط منى وما كنتش بحطدقيق ولا جزر صراحة هوا الجزر اختيارى يعنى عدم اضافته لايؤثر على تماسكها اضيفه هوا والبطاطس من باب زيادة القيمة الغذائية لكن الدقيق مهم ويزيد مقداره بزيادة البيض اتمنى تجربيها وتظبط معاكى هيا اكله سهلة جدا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موئل النور 47 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 شكلها شهية ما شاء الله تسلم إيدك :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
في جنة الله أحيا 103 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 ماشاء الله اطعمك الله من ثمار الجنة حبيبتى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 اممممممم جميله حبيبتى اللهم بارك نفس طريقة حماتى وانا عملتها قبل كده مثلها تسلم الايادى يا غاليه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ذليلة إلى اللـَّـه 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 (معدل) السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، باركـ اللـَّـه فيكـِ ما شآء اللـَّـه شكلها تححححححفة ورآآآآآآئعه!!! اللـَّـهمّ باركـ أنا أعتقد واللـَّـه أعلم ,. إن العجة دي بيض صح ^__^ ما شآء الله , حاطة على البيض بطاطس و كمان أعتقد إنها بتتعمل في طاسة صغيرة انتي عاملاها كإنها طاجن معلوماتي عايزة تتظبط هههههههه تم تعديل 22 يونيو, 2011 بواسطة ذليلة إلى اللـَّـه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 21 يونيو, 2011 ما شاء الله جميلة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 يونيو, 2011 ما شالله جميله جداااا انا بعملها من غير الجزر والبطاطس راح اجرب دي تسلم الايادي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك