اذهبي الى المحتوى
صاحبه القلب الطيب

•○متميّز○•وسع احلى** تشيز كيك** ممكن تاكليه فى حياتك من مطبخى بالصور خياال

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،
اعتقد قصدك الجيلاتين

 

اظن لالا . ممكن اخت تاانيه تفيدنا

بس روحى السوبر ماركت واكيد هتلاقيه

انتى من اى بلد ياهدى ؟؟ ممكن اسأل لك

 

هههههه اسكتي بس انا سألت وقلت لصاحب السوبر ماركت اذا موجود جلي بودرة استغرب جدااااااااااااااااااااااا فاحنا لي بنعملها للحلويات وتكون شفافة بنسميها جلي وتكون يعني بقوام تخين شوية مش عارفة ممكن اجربها واقولك اذا بنتفع ^^

 

أنا من الجزائر اسالي يا انجي واخبريني ^^

 

اه ياحبيبتى تنفع ايه المشكله يعنى

 

هو مش لازم لازم الجيلى يعنى المهم انها تكون طبقه حلوة كده ومتماسكة

 

واهليييييين باهل الجزائر

 

ربنا ييسر بس مااعرف كتير جزئريات .كنت فاكركى مغربيه

 

 

على العموم .جربيها

 

وبانتظار النتيجة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انجي

عايزه اقولك انها خطييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييره

حبتها جدااا

بس ما صورتها لان حصل معايا مشكله

اولا طبقه البسكوت طلعت رقيقه

ثانيا

الطبقه التانيه ليه مش جامده سايحه وخصوصا من النص دي كانت عايزه تفضل شويه في الفرن ولا ايه؟؟؟؟

 

يعني الجلي كان ماسك وجميل

المهم يا بنتي مطولش عليكي وقولي طولي

ههههههههههههههههه

جبتها وحطتها في الطبق وقلبتهم علي بعض واكلت

ههههههههههههههههه

خطيييييييييييييييييييييييييييييره والله

تسلم ايدي

لالالا اقصد ايدك

هههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
انجي

عايزه اقولك انها خطييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييره

حبتها جدااا

بس ما صورتها لان حصل معايا مشكله

اولا طبقه البسكوت طلعت رقيقه

ثانيا

الطبقه التانيه ليه مش جامده سايحه وخصوصا من النص دي كانت عايزه تفضل شويه في الفرن ولا ايه؟؟؟؟

 

يعني الجلي كان ماسك وجميل

المهم يا بنتي مطولش عليكي وقولي طولي

ههههههههههههههههه

جبتها وحطتها في الطبق وقلبتهم علي بعض واكلت

ههههههههههههههههه

خطيييييييييييييييييييييييييييييره والله

تسلم ايدي

لالالا اقصد ايدك

هههههههههههههههه

انا كمان عملتها اليوم واكلت منها اكل

فعلا تحححححفه

بالنسبه للطبقه البسكويت طلعت معاكى رقيقه علشان اكيد الصينيه كبيرة

والطبقه التانيه طلعت معاكى سايحه علشان انت ما سبتهاش فى الفرن اكثر

ايه قلبتيهم على بعض دى يا زيزى

انا بقى طلعت ماسكه معايا :lol:

تسلم ايدك يا انوج وجزاك الله خيرا على الوصفه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ههههههههههههههههههههههههههه

ما هي قالت يا يسرا سيبو الطبقه التانيه 4 دقايق بس

مسكت الساعه وحسبت ال 4 دقايق بالظبط

وبعدين وانا بطلعها لقتها لسه بس قولت يا بنت اعملي زي ما هي قالت وخلاص

خليكي ورا ................

هههههههههههههههه

لالا الصنيه صغيره

بس البسكوت العلب ممكن الي كانت صغيره

المهم انت حطيت ليا قطعه في الطبق يا اختي وقلبتها علي بعض بالمعلقه كله منه فيه واكلتها

بس فعلا خطيييييييييييييييييييييره

ههههههههههههههههههههههههههههه

 

يا يسوره

لازم تكون ظبطت معاكي

انت استازه يا بنت

ههههههههههههههه شويه قر اصل انت ناقصه

كفايه رغي

اصل شكلي هقفلها الموضوع

هههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ههههههههههههههههههههههههههه

ما هي قالت يا يسرا سيبو الطبقه التانيه 4 دقايق بس

مسكت الساعه وحسبت ال 4 دقايق بالظبط

وبعدين وانا بطلعها لقتها لسه بس قولت يا بنت اعملي زي ما هي قالت وخلاص

خليكي ورا ................

هههههههههههههههه

لالا الصنيه صغيره

بس البسكوت العلب ممكن الي كانت صغيره

المهم انت حطيت ليا قطعه في الطبق يا اختي وقلبتها علي بعض بالمعلقه كله منه فيه واكلتها

بس فعلا خطيييييييييييييييييييييره

ههههههههههههههههههههههههههههه

 

يا يسوره

لازم تكون ظبطت معاكي

انت استازه يا بنت

ههههههههههههههه شويه قر اصل انت ناقصه

كفايه رغي

اصل شكلي هقفلها الموضوع

هههههههههههههه

هههههههههههههههههههههههههه

انا لاقيت نفس الوصفه فى منتدى تانى وبتقول اتركوها من 5 الى 7 دقائق

فقلت حسمع كلام انجى واسيبها 4 دقايق ولو ما مسكتش حسبها ل7 دقايق

والبسكويت عملته بباكوكبير مارى و2باكو بسكويت لوكس من الصغير

هههههههههههههههه

اضحك الله سنك يا زيزى

قر قر على قلبى زى العسل منك يا بنت :biggrin:

هرووووووووووووووووب :mrgreen:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

 

 

 

كيف حالك إن شاء الله دائمــاً بخير ؟

 

 

 

سؤال هل ممكن استعملت زبادي بدون سكر لأني جربت من قبل مثل هذه الوصفة لأخت

 

 

 

لكن طلعت جددددددددد حُلوة مع السكر أتمنى أن تجيبييني لأني عايزة أجرب وصفتك عن قريب بإذن الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

 

 

 

كيف حالك إن شاء الله دائمــاً بخير ؟

 

 

 

سؤال هل ممكن استعملت زبادي بدون سكر لأني جربت من قبل مثل هذه الوصفة لأخت

 

 

 

لكن طلعت جددددددددد حُلوة مع السكر أتمنى أن تجيبييني لأني عايزة أجرب وصفتك عن قريب بإذن الله

 

اهلا اميمة اللى فهمته من كلامك ..انك مش عاوزها تكون مسكة اوى ,تستغنى عن فنجان السكر صح ؟؟

 

على العموم حبيبتى على حسب راحتك

ديه ازواق بس اظن ماراح تكون مسكرة .ممكن تكتفى بمعلقه او اتنين سكر

والزبادى طبيعى بيكون من غير سكر

 

وحقيقى يااميمة شرف لى رغبتك فى التطبيق فصراحه انتى فنانه فى الحلويات ما شاء الله

 

ياريت فعلا تعلمينا التزيين بسهوله ؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ههههههههههههههههههههههههههه

ما هي قالت يا يسرا سيبو الطبقه التانيه 4 دقايق بس

مسكت الساعه وحسبت ال 4 دقايق بالظبط

وبعدين وانا بطلعها لقتها لسه بس قولت يا بنت اعملي زي ما هي قالت وخلاص

خليكي ورا ................

هههههههههههههههه

لالا الصنيه صغيره

بس البسكوت العلب ممكن الي كانت صغيره

المهم انت حطيت ليا قطعه في الطبق يا اختي وقلبتها علي بعض بالمعلقه كله منه فيه واكلتها

بس فعلا خطيييييييييييييييييييييره

ههههههههههههههههههههههههههههه

 

يا يسوره

لازم تكون ظبطت معاكي

انت استازه يا بنت

ههههههههههههههه شويه قر اصل انت ناقصه

كفايه رغي

اصل شكلي هقفلها الموضوع

هههههههههههههه

 

 

ههههههههههههههههههههههههه

 

والله ياماريا فطسيتنى من الضحك هههه

 

وامشى ورا ايه ؟؟

ورا انجى طبعا وانتى تكسبى ههههههههههه

 

بصى ياستى زى ما قالت ليكى يسرا

 

البسكويت رقيق لانه قليل ..استعملتى بسكويت ايه ؟

على فكرة انا نويت لما اعملها تانى اضاعف المقدار شويه عشان تكون عالية كمان

 

والطبقه بتاعت الزبادى كل على حسب فرنه .يعنى انا فرنك زى فرنك

عينك ميزان .على رأى ............... ههههههههههههه

 

يعنى لو لسه كنتى سبيتها شويه

انا يونيفرسال .انتى ايه ؟؟؟؟

 

 

وعامة هى كده كده طعمها حلووووووووووو اوىى

تاكليها صحيحه .على بعضه تحفه

 

بس ما قلتى اللى معاكى رأيهم ايه ؟؟؟

 

 

وعلى فكرة عاوزه اقولك فاكرة النجرسكو عملته امبارح بنفس الطريقه اللى كانت مكتوبه فى الدورة .تحفه يابت ماريا هههههههههه .انا فاكرة لما قلتى انك عملتيها بيضه وما حبيوتها اوى

الصلصه بتديها طعم خطير هههه

 

وعلى فكرة كمان عجبنى اوى تطبيقك لتورته اميمة ونفسى اجربها بس للاسف مش اهمه كلام كتير من اميمة .متنزليها بترجمه كده فى موضوع منفصل يختى نستفيد

 

:tongue:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا سلام يا سلام

دا بقي اسميه ايه حضرتك

يعني مردتيش عليا ورديتي علي اميمه قبلي

دا علشان هي متميزه يعني

لالالا انا هعمل اعتراض

واحتجاج

ايه رايك تطلعي معايا

هههههههههههههههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يسرا

انا كمان عملتها اليوم واكلت منها اكل

فعلا تحححححفه

بالنسبه للطبقه البسكويت طلعت معاكى رقيقه علشان اكيد الصينيه كبيرة

والطبقه التانيه طلعت معاكى سايحه علشان انت ما سبتهاش فى الفرن اكثر

ايه قلبتيهم على بعض دى يا زيزى

انا بقى طلعت ماسكه معايا tongue.gif

تسلم ايدك يا انوج وجزاك الله خيرا على الوصفه

 

 

 

 

الله يسلمك ياحبيبتى بس فين الصورة

 

متأكده انها طلعت معاكى تحفففففففففففففه

 

الف هنا على قلبك

 

وطبعا كل واحد على حسب فرنه ههههه وشوايته

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

هههههههههههههههههههه

 

لا يابت ياماريا

 

عشان هى قالت عاوزه اعملها فى اقرب وقت

ههههههههه .تصدقى بينى وبينك انك طفله كبيرة

 

وبعدين انتى ليكى الرد الكبيييييييييييييييييييييييييييييير حتى شوفى الصفحه اللى قبلها

 

بحبك ياقمر كتييييييييير

 

وبعدين ده انت التميز كله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ههههههههههههههههههههههههه

 

والله ياماريا فطسيتنى من الضحك هههه

 

اضحكي اضحكي

 

وامشى ورا ايه ؟؟

ورا انجى طبعا وانتى تكسبى ههههههههههه

 

هههههههههههههههههههه

طبعا ورا انجي انا قلت غير كدا

 

بصى ياستى زى ما قالت ليكى يسرا

 

البسكويت رقيق لانه قليل ..استعملتى بسكويت ايه ؟

على فكرة انا نويت لما اعملها تانى اضاعف المقدار شويه عشان تكون عالية كمان

 

والله يا اختي مش فاكره انا بعت عمر جابلي ومش بصيت علي اسمه

هي فعلا عايزه انك تزودي المقادير

والطبقه بتاعت الزبادى كل على حسب فرنه .يعنى انا فرنك زى فرنك

عينك ميزان .على رأى ............... ههههههههههههه

 

يعنى لو لسه كنتى سبيتها شويه

انا يونيفرسال .انتى ايه ؟؟؟؟

 

انا كريازي

بس اصلا مش بستعمل فرنه لانه بايظ

فبستعمل فرن الغاز بتاع حماتي

 

وعامة هى كده كده طعمها حلووووووووووو اوىى

تاكليها صحيحه .على بعضه تحفه

 

بس ما قلتى اللى معاكى رأيهم ايه ؟؟؟

 

لا مألكيش عجبتهم جداااا

ونزلت لحماتي وقالتلي دي جميله قوي

وعجبت جوزي جداااااا

ولله الحمد مفيش حاجه بتعجبه اصلا

وعلى فكرة عاوزه اقولك فاكرة النجرسكو عملته امبارح بنفس الطريقه اللى كانت مكتوبه فى الدورة .تحفه يابت ماريا هههههههههه .انا فاكرة لما قلتى انك عملتيها بيضه وما حبيوتها اوى

الصلصه بتديها طعم خطير هههه

 

اكيد هي بالصلصه احلي

انا جوزي ميحبش يشوف الشي ابيض قدامه

بالف هنا يا قمر

 

وعلى فكرة كمان عجبنى اوى تطبيقك لتورته اميمة ونفسى اجربها بس للاسف مش اهمه كلام كتير من اميمة .متنزليها بترجمه كده فى موضوع منفصل يختى نستفيد

 

والله طيب كويس

لا جربيها يا انجي

جميله جداااااااا

وعجبتني كريمه اللمون قوي

لو عايزه الطريقه اكتبهالك هنا؟؟

 

 

ايوه شفت الرد وعفونا عنك خلاص

 

ههههههههههههههههههههههههههههههه

 

الي انت متعرفهوش ان انا طفله فعلا وبضحك عليكو

 

ههههههههههههههههههههههههههههه

 

من القلب للقلب يا غاليه

تم تعديل بواسطة مـــاريـــا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
انا كريازي

بس اصلا مش بستعمل فرنه لانه بايظ

فبستعمل فرن الغاز بتاع حماتي

 

 

عند ماما

انا بحبه اوى

خاصه فى الفطير بيطلعه جميييييييييييل

 

لا مألكيش عجبتهم جداااا

ونزلت لحماتي وقالتلي دي جميله قوي

وعجبت جوزي جداااااا

ولله الحمد مفيش حاجه بتعجبه اصلا

 

طب الحمد لله

قوليلهم ديه هديه خالتو ام حبيبة

ههههههههههه

 

 

اكيد هي بالصلصه احلي

انا جوزي ميحبش يشوف الشي ابيض قدامه

بالف هنا يا قمر

 

اه فعلا ابقى جربيها

 

والله طيب كويس

لا جربيها يا انجي

جميله جداااااااا

وعجبتني كريمه اللمون قوي

لو عايزه الطريقه اكتبهالك هنا؟؟

 

اه يارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررريت ضرورى

اصل كريمة الليمون ديه شكلها تحفففففففة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

دي الطريقه اهي

 

المكونات

 

125جرام دقيق( معيار الكوب 3/4 كوب +2م ك

125جرام سكر

اربع بيضات

4 م ك ماء ساخن

م ص بشر ليمون

2 م ك عصير لمون

1 بيك بودر

فانليا

 

طريقه الكيك

نخفق البيض والسكر والفانليا في الخلاط لمده 10 دقايق ثم نضيف الماء الساخن دون التوقف ثم الدقيق والبيك بودر

وبعدين تجيبي صينيه تغطيها بورق الومنيوم وتدهنيها زيت

وتصبي فيها الخليط دا

وتدخليها الفرن يجي نصف ساعه

 

 

كريمه اليمون

 

3/4كوب سكرمطحون

عصير 2 حبه ليمون

1/4 كوب زبده

2 بيضه

قشور ليمون

بتحطي كل المكونات دي في كاسروله علي النار وتقلبي باستمرارلحد ما تمسك مع بعض بعد كدا

بتصفيها بالمصفه وتحطيها في جمب تبرد شويه

 

الكريم شانتي انتي عارفاه طبعا

والقطر الي هو الشربات

 

المهم

نجيبي الكيك بعد ما طلعتيها من الفرن

وتقسميها نصفين او تلاته زي ما تحبي

تحطي علي الطبقه الاولي بالفرشه قطر اي شربات

ثم الكريم شانتي

ثم تضعي بالملعقه شويه كريمه اليمون

وتحطي طبقه الكيك التانيه

وتعمليها بالفرشه القطر

ثم الكريم شانتي بتغطيها كلها بالكريمه

اوك

وتزوقيها من الطروف

وفي النص

حطي كريمه الليمون وعلي جنوب الكيك انا وضعت شوكولا مبشوره

وعلي الوش وضعت شويه كاكاو

وبعدين حطيها في التلاجه شوي

انا بحطها في الفريزر نص ساعه

وبالف هنا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

 

لتحححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح

فة الله يعطيييييييييييييييييييييييك ألف عافية جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلة جدا جدا ن أستغني عنها من اليوم إنتظري الصور بإذن الله الأيام دي أنا مشغولة شوية ماشاء الله عليكي

 

يالا تعالي معي ومع يسرا ومريا نفتح ( (حلواني أخوات طريق الإسلام))

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

كريمه اليمون

3/4كوب سكرمطحون

عصير 2 حبه ليمون

1/4 كوب زبده

2 بيضه

قشور ليمون

بتحطي كل المكونات دي في كاسروله علي النار وتقلبي باستمرارلحد ما تمسك مع بعض بعد كدا

بتصفيها بالمصفه وتحطيها في جمب تبرد شويه

 

انا اهم حاجه عندى هى كريمة الليمون ديه

 

مش ممكن تتعمل مع اى نوع كيك .حتى لو كيكه بالشيكولاته ؟؟؟؟

 

يعنى مثلا كيكة الشيكولاته بتاعت اميمة وعليها الطبقه ديه رأيك تكونى عامله ازاى ؟؟؟

 

تسلم ايدك ماريا لازم السكر يكون مطحون ؟ ولازم زبده ولا بنفع سمن له طعم الزبده ؟؟

ما استخدم الزبده نفسها كثيرا

 

وتسلم ايد اميمة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

 

 

لتحححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح

فة الله يعطيييييييييييييييييييييييك ألف عافية جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلة جدا جدا ن أستغني عنها من اليوم إنتظري الصور بإذن الله الأيام دي أنا مشغولة شوية ماشاء الله عليكي

 

يالا تعالي معي ومع يسرا ومريا نفتح ( (حلواني أخوات طريق الإسلام))

 

 

هههههههه .تطبيقك هو اللى رااااااااائع يااميمة بجد

ماشاء الله شكله يفتح النفس

 

ويلا تعالوا ونكسب دهب هههههههههه

 

بس انا ياختى لسه بتعلم ههههههه

 

ومنكم نستفيد

 

والف هنا على قلبك حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ايوه اطحني السكر

لا مش شرط الزبده

انا استعملت سمنه

 

اما موضوع الكريمه انك تحطيها علي حاجه تانيه

مش عارفه والله يا انجي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

شكرا هدى على تميز الموضوع

 

صراحه فرحتينى .ربنا يفرحك

 

بس ما قلتى عمليتها ولا لاء ؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
شكرا هدى على تميز الموضوع

 

صراحه فرحتينى .ربنا يفرحك

 

بس ما قلتى عمليتها ولا لاء ؟؟

 

اللهم آمين يارب واياكم

تستحيقنه بجدارة :)

 

لا لسا ماعملتهاش واذا ماعجبني طعمها فاكيد راح انزع شعار التميز :mrgreen: >>>> بمزح لا تخافي :blink:

همسة : بدي جرب الفطير الأول فيلا روحي ردي على استفساراتي ^^

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم انا جربتها بس مش عرفت اطلعها من الصينيه

 

ودى صورتها

 

Picture002.jpg

 

طمعها رائع بس مش عارفه ليه البسكويت كان مفكك

 

 

فيدينى بالله عليكى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
شكرا هدى على تميز الموضوع

 

صراحه فرحتينى .ربنا يفرحك

 

بس ما قلتى عمليتها ولا لاء ؟؟

 

اللهم آمين يارب واياكم

تستحيقنه بجدارة :)

 

لا لسا ماعملتهاش واذا ماعجبني طعمها فاكيد راح انزع شعار التميز :closedeyes: >>>> بمزح لا تخافي :biggrin:

همسة : بدي جرب الفطير الأول فيلا روحي ردي على استفساراتي ^^

 

 

هههههههههههههههههه

 

انتظر تجربه الفطير بشووووووووووووووووووووووق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×