موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 اكتوبر, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، ممكن أكلات بالمشروم يابنات زوجى جاب لى مشروم ومش عارفه استخدمه ازاى وفى ايه وقرأت فوائده جميلة وبيخسس ممكن أكلات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 اكتوبر, 2011 امممممممممممممممممممممممممممممم انا عندي فكره لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران ههههههههههههههههههههههههههههههه ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا هههههههههههههههههه شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي ههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(سجى الليل) 65 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 اكتوبر, 2011 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته المشروم يمي يمي انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء بحضره في صلصلة المكرونة بصي يا ستي شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد وبعدها ضعي عليها الصلصة ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا فيه ناس بتعمله حاجة تانية شوربة المشروم وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود وأي خدمة ^_^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
** أم يحيى ** 104 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 7 اكتوبر, 2011 انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته المشروم يمي يمي انا احبه جدا مع المكرونة الحمراء بحضره في صلصلة المكرونة بصي يا ستي شوية زيت وتضعي فيهم فص ثوم ولما يتحمر تكوني مقطعة المشروم شرائح فتسقطيها في الزيت بعد تحمير الثوم وتقلبي شوية إلى أن ينزل المشروم المياة الموجودة به وتجدي حجمه صغر ثم تضيفي الطماطم المعصورة المصفاة إليه وتتضعي بهاراتك اللي نحبيها والملح واتركيها تتسبك ثم تقومي بسلق المطرونة كالمعتاد وبعدها ضعي عليها الصلصة ولو عندك لحمة مفرومة ووضعتيها على المكرونة يبقى جميل جدا فيه ناس بتعمله حاجة تانية شوربة المشروم وهي تقومي بتقطيعه شرائح ثم قليه في الزيت أو السمن ثم تضعي ملعقة طحين وتقلبي ثم تضعي اللبن وتقلبي إلى ان يثقل حجمه قليلا لكن صراحة أنا أحس انها ثقيلة شوية ممكن برده تعمليه في شوربة السي فود وأي خدمة ^_^ جزاكِ الله كل خير بعمل مكرونة الان بالصدفة:) هجربها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 انا كمان بحب المشروم جدا وأعملو في المكرونة زي ماسجى قالت وممكن تضيفي كوسة مقطعة صغيرة..ممكن كمان تقليه شوي وتعمليه على البيتزا جزاكِ الله خير شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 اممممممممممممممممممممممممممممممانا عندي فكره لو مكانك هعمل حاجه من اتنين يا هرميه يا هسلفه للجيران ههههههههههههههههههههههههههههههه ما بحبه خااااااااااااااااااااااااااااااااااالص ولا احب المسه اصلا هههههههههههههههههه شوفتي اديني افدتك اهو يا موده ادعيلي بقي ههههههههههههههه جدااااا ربي ما يحرمني منك :mrgreen: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ أم البطلين ~ 26 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 وبيستخدم طبعا على البيتزا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 أخبار المكرونة ايه يا منون ... لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :)))))))) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
هـــدى 147 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 اكتوبر, 2011 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها كيش بالمشروم شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 اكتوبر, 2011 طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط على المكرونة او شوربة بتبقى روعة الشوربة طعمة اوى او فوف البيتزا هو معلّب ولّا طازج لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
موده واخاء 417 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 اكتوبر, 2011 وبيستخدم طبعا على البيتزا جزاكِ الله خير أخبار المكرونة ايه يا منون ... لو لسه فيه مشروم احطلك وصفة غدا بحول الله :)))))))) اه لسه في يللا قولي :biggrin: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، لو لسة في مشروم اطلعي على هذا الموضوع هو عبارة عن كيش بالمشروم رووووووعة :)) اتنمى ان تجربيها كيش بالمشروم تسلميلى يا قلبي بموت فى مواضيع أكلك رووووووعه طرق طهيه باعملها زى سجى الليل بالضبط على المكرونة او شوربة بتبقى روعة الشوربة طعمة اوى او فوف البيتزا هو معلّب ولّا طازج لو طازج استعمليه فورى بدون طهى يعنى غلتين وبس وممكن مع الخضار السوتيه مع مكوناته كنوع خضار تسلميلي حبيبتى اه هو معلب للاسف مع انى متبته عليه يجيبه طازة بس هو كسل شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
محبة لربها، ادعوا لي بالثبات 72 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 22 اكتوبر, 2011 المعلب حلو برضه بس انقعيه ساعة عشان ينزل المواد الضارة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
فدوى المسلمي 531 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 22 اكتوبر, 2011 كيفك منون مش هازيد عن الأخوات أنا باستخدمه في المكرونة النجرسكو ومع البيتزا طبعا وممكن في الشوربة وممكن مع الجلاش بدلا من اللحمة المفرومة ولا أستخدمه في أكثر من هذه الحدود :)) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك