اذهبي الى المحتوى
يسرا عبد الرحمن

ارز صياديه بطعم الجمبرى بالظبط من مطبخى وبس وبالصور

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

اخواتى الحبيبات اقدم لكن اليوم طريقة عمل الارز الصياديه بطعم الجمبرى ومن غييييييير ما تضعى عليه جمبرى

 

وبدل ما تشترى جمبرى مقشر جاهز علشان تعملى بيه الارز

وبدل بردوا ما تقعدى تقشرى فى الجمبرى وتجهدى نفسك علشان تعملى بيه بردو الارز

وبدل كمان ما تبقى محتارة اعمل بالجمبرى الارز ولا نسلقه لوحده

طريقتى دى بقى حتخليكى تعملى الارز وبطعم الجمبرى كانك بتاكلى جمبرى بالظبططط واحلى كمان من الارز اللى بتعمليه بالجمبرى نفسه وحتاكلى صوابعك وراه

طبعا اغلبنا بيحب يسلق الجمبرى وبتتبقى ماء السلق

فى ناس بترميها وناس بتضعها بجوار الاكل كشوربه

انا بقى استغليتها احسن استغلال

عارفه ان الموضوع ده حيعجب ذلوللتى بالذات هى عارفه ليه هههههههه

تعالوا شوفوا انا عملت ايييه

 

نبدا باسم الله

 

اولا سلقت الجمبرى فى ماء وعليه بصله كبيرة وملح وفلفل اسمر فقططط

ثانيا حمرت بصله على النار

 

post-133586-1323210052.jpg

 

 

ثالثا وانا بحمر البصله صفيت ماء الجمبرى بالمصفاه

post-133586-1323210069.jpg

 

 

رابعا عايرت بالكوب المعيار اللى انا عايزاه على حسب كمية الارز اللى حعمله

 

post-133586-1323210086.jpg

 

 

خامسا وضعت ماء الجمبرى اللى صفيته على البصله اللى حمرتها فى الاول وظبطت الملح وتركتها حتى الغليان

post-133586-1323210354.jpg

 

 

سادسا بعد غليان الماء وضعت الارز وتركته على نار هادئه حتى الاستواء

 

post-133586-1323210403.jpg

 

بعد الاستواء وضعته فى طبق التقديم واكلنا احل طبق ارز بطعم الجمبرى

 

post-133586-1323210364.jpg

 

 

post-133586-1323210390.jpg

 

اتمنى ان تعجبكن وتجربوها

والف هنا وشفا

  • معجبة 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا سيدي يا سيدي

يا جمبرياتك ويا رزاتك يا يسوراااااا

تووووووووووووووحفة والله

فكرة هااااااااايلة جدااااا

ان شاء الله اجربها

مع اني معتش بعمل رز مع الجمبري بس راح اجربها ان شاء الله

تسلم الايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادي حبيبتي

 

ممكن طبق السردين دا بموت فيه

بالف هنا علي قلبكو

 

بس الصورة دي دوختني راسي لفت وبحاول اقابلها مش عارفة

هههههههههههههههههههههههه

post-133586-1323210354.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
teslm edek
سلمك الله من كل سوء حبيبتى

جزاك الله خيراااا

اسعدنى مرورك حبيبتى

ونوووورتى المنتدى

مش عارفه بحاول من بدرى ارد ومش بيدخلنى ليه على صفحة الردود

الله المستعان

تم تعديل بواسطة يسرا عبد الرحمن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يممممم ماشاء الله لا قوة إلا بالله

فكرة جميييييلة وأكييييييد لذييييييذ جدا

تسلم إيدك يا أحلى شيف

بإن الله لي تجربة قريبة لطبقكِ الجميل

 

سؤال لو تكرمتِ: السمك الصغير اي نوعه؟؟؟

تسلمي حبيبتي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا سيدي يا سيدي

يا جمبرياتك ويا رزاتك يا يسوراااااا

تووووووووووووووحفة والله

فكرة هااااااااايلة جدااااا

ان شاء الله اجربها

مع اني معتش بعمل رز مع الجمبري بس راح اجربها ان شاء الله

تسلم الايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادي حبيبتي

 

ممكن طبق السردين دا بموت فيه

بالف هنا علي قلبكو

 

بس الصورة دي دوختني راسي لفت وبحاول اقابلها مش عارفة

هههههههههههههههههههههههه

post-133586-1323210354.jpg

ههههههههههه

يجى ايه جنب الجمبرى بتاعك يا زيزى

جزاك الله خيرا يا قمرايه

جربيه حيعجبك جدااااااا بامر الله

سلمك الله وحفظك من كل سوء حبيبتى

طبعا اتفضليه كللللللله

هههههههههههههههههههههههه

اضحك الله سنك

اصلى كنت لسه مقلباه فى الصورة

انما غريبه مفيش اسئله ؟؟؟

اكيد لان الوصفه سهله ههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
يممممم ماشاء الله لا قوة إلا بالله

فكرة جميييييلة وأكييييييد لذييييييذ جدا

تسلم إيدك يا أحلى شيف

بإن الله لي تجربة قريبة لطبقكِ الجميل

 

سؤال لو تكرمتِ: السمك الصغير اي نوعه؟؟؟

تسلمي حبيبتي

الاجمل هو مرورك يا حبيبه

جوزيتى خيرا

بصراحه طعمه خطييييير وعجب زوجى جداااا

سلمك الله من كل سوء حبيبتى ورفع قدرك

ان شاء الله تجربيه ويعجبك حبيبتى

السمك الصغير اسمه بساريا

على فكرة مفيد جدااا وغنى بالكالسيوم

وده بقى ينفع الامهات اللى اولادهم صغار ومش بيعرفوا ياكلوا السمك الكبير

بياكلوه كلها على بعضها كانهم بياكلو اصابع بطاطس محمرة ههههههه

انرتى الصفحه اختى

تم تعديل بواسطة يسرا عبد الرحمن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
post-133586-1323210390.jpg

 

يسورة

السمك اللي صغير على اليسار اسمه ايه؟؟

من زماااااااااااااااااااان ما اكلتوش ولا شفته

هههههههههه

ايه حكايتكم مع السمك الصغيرههههههههه

كما قلت للاخت عنوانى ايمانى هذا سمك البساريا

زوجى واولادى بيموتوا فيه غير انه مفيد جدااااااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ان شاء الله اجربة

لا مافي اسئلة المرة دي برائة

ههههههههههههه

انا بحب السردين دا جدااااااااااااااااااااااااااا

الصغيرة دي بنسميها سردين بلدي

اما الكبير فمش بلدي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
TESLAM EL AYADI OKHTI

اهلييييييييين ام لينه

كيفك حبيبتى مو باينه ليه

سلمك الله وحفظك من كل سوء يا غاليه

جزاك الله خيرااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اكتشفت اليوم ان زوجي لا يحب البساريا علشان كده لم يشتريها ولا مرة وبيسألني بنأكله ازاي البتاع الصغير ده

 

بس ان شاء الله لازم اقنعه يجيبه واخليه يتذوقه

 

يسورة، يا ريت تذكريني بطريقته، هو مثل السمك العادي يتبل وعلى الدقيق ويتحمر؟؟

على ما اتذكر انه لا ينظف، اي لا يفتح بطنه صح؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا حبيبة قلبي يا يسسسسسسسسسرا

ربنا يكررررررررمك

انا بحب المواضيع اللي فيها توفير

يااااه اسمي اتكتب في الموضوع الله يسعدك ويكرمك

 

ايوة كده اتحفييييينا

بس انا مش بعرف اطبخ يا حبيبتي

ايه رايك افكر في فكرة

اقول لقرايبي على فكرتك وكل واحدة تقولها اخذ منها فلوس؟

او ممكن اقول لحد يعملها وابيعها لقرايبي اغلى

او ممكن اكلها كلللللللللها لوحدي وماديش لقرايبي حاجة

 

فعلا عجبني :)))))))

جزاك الله خير يا غالية:)

احبك في الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماريا

تعالي بيتنا اللي قلتلك على عنوانه

و اعمليلي طبق من اللي عملته يسرا ده

 

و يسورتي

تعالي انتي كمان هاتي اطباااااااق

 

امومة

تعالي انتي راخرة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

امة الرحمن

مع انك لا تعيريني اهتمام عندما اتحدث اليك

ولكن ساجيبك

 

بيتنضف حبيبتي

الصغير بتشيلي راسة وبتنضفي باطنة وبتغسلية حلو وتملحية بالثموم والملح والكمون

وتحمريهم تحطية الاول في دقيق وبعدين تحمري

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماريا حبيبة قلبي

ليه تظني كده يا غالية

 

والله ده أنا بحبك خالص ولو ما رديت عليكِ يبقى أكيد بدون قصد

 

بورك فيكِ ياا غالية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما بعرف بس احساس جاني او لاحظت كدا ان كلامك قليل جدااا معي

وانا كمان بحترمك كتير علي رغم اسلوبك الشديد بس ليكي احترام كبير عندي

يعلم الله

ربنا يبارك فيك

 

 

معذرة يسرا خرجت عن الموضوع

 

 

ذلولة

لا تعالي انت عنوانك يوه وانا تايهة خلقة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

واووو جميل جدا تسلم ايديك يسرا

ايه الطعامة دي انا جوعت

اهىء اهىء و عمله رجييم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

امومة

تعالي انتي راخرة

وتدفعي كام ^_^

 

ما بعرف بس احساس جاني او لاحظت كدا ان كلامك قليل جدااا معي

وانا كمان بحترمك كتير علي رغم اسلوبك الشديد بس ليكي احترام كبير عندي

يعلم الله

ربنا يبارك فيك

يا سلاااااااااااااااااااااام

يعني كل الهزار اللي بقيت اهزره معاكم وبرده اسلوبي شديد

شكلي هجيبلك الكرباج اللي بيلسوع بتاع أشروقة

هممممممم

بمناسبة اشروقة، احسن اكون رديت عليها في موضوع العيش وانت لأ ؟؟

لو كده يبقى عندك حق تزعلي

 

بس على فكرة انا كلامي قليل مع معظم االناس وعادة نوع الموضوع هو اللي بيخليني اتكلم

وأأحيانا أسأل سؤال واجد اخت ردت واشوف الرد بس الوقت لا يكفي اني اعلق على ردها وبعدها انسى

 

فسامحيني يا غالية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ان شاء الله اجربة

لا مافي اسئلة المرة دي برائة

ههههههههههههه

انا بحب السردين دا جدااااااااااااااااااااااااااا

الصغيرة دي بنسميها سردين بلدي

اما الكبير فمش بلدي

هههههههههه

ماشى

مالك ماريا حاسه ان بكى شىء ومتضايقه كمان وعلى اخرك زيى كده ههههههه

انا كمان بموت فى السردين

ايوه عندنا بردو فى ناس بتسميه سردين بلدى لكن الاغلب بساريا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
اكتشفت اليوم ان زوجي لا يحب البساريا علشان كده لم يشتريها ولا مرة وبيسألني بنأكله ازاي البتاع الصغير ده

 

بس ان شاء الله لازم اقنعه يجيبه واخليه يتذوقه

 

يسورة، يا ريت تذكريني بطريقته، هو مثل السمك العادي يتبل وعلى الدقيق ويتحمر؟؟

على ما اتذكر انه لا ينظف، اي لا يفتح بطنه صح؟؟

هههههههههه

عادى عادى ولسه حتكتشفى هما كده غامضين

قوليله بيتاكل على مرة واحده ههههه

دا تححححفه انا بقى زوجى بيموت فى حاجه اسمها بساريا فظييييييييع

بصى هاتيه علشان الولاد اسهلهم فى الاكل ومفيد جدااااااا لانه نسبة الكالسيوم فيه عاليه

بصى فى طريقتين له

مقلى

وده بتغسليه عادى وتصفى ماؤه وتملحيه وتعصرى عليه ليمونه وبعد كده بترميه فى الدقيق وتصفيه من دقيقه بالمصفى وتحطيه بتقلى فى زيت غزير

 

الصينيه

بتشيلى راسه وممكن تعمليه براسه عادى وتحطى عليه كمون وملح وفلفل اسمر وممكن شطه بتخليه جنااااان

وبعدين ترصيه فى الصينيه وتقطعى عليه طماطم حلقات وفلفل اخضر حلقات وتحطى ملعقتين كبار زيت ونصف كوب ماء وتدخليه الفرن

طعمه خطييييييييييييييير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا حبيبة قلبي يا يسسسسسسسسسرا

ربنا يكررررررررمك

انا بحب المواضيع اللي فيها توفير

يااااه اسمي اتكتب في الموضوع الله يسعدك ويكرمك

 

ايوة كده اتحفييييينا

بس انا مش بعرف اطبخ يا حبيبتي

ايه رايك افكر في فكرة

اقول لقرايبي على فكرتك وكل واحدة تقولها اخذ منها فلوس؟

او ممكن اقول لحد يعملها وابيعها لقرايبي اغلى

او ممكن اكلها كلللللللللها لوحدي وماديش لقرايبي حاجة

 

فعلا عجبني :)))))))

جزاك الله خير يا غالية:)

احبك في الله

ههههههههههههههههه

مش بقولك حيعجبك

ويسعدك حبيبتى

هههههههههههههههههههههههههه

اضحك الله سنك

فعلا استغلاليه وشريرة

الحمد لله انه عجبك حبيبتى

وات من اهل الجزاء يا غاليه

احبك الذى احببتنى فيه وحبب فيكى جميع خلقه

بجد بفرح لما اشوف اسمك حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
امة الرحمن

مع انك لا تعيريني اهتمام عندما اتحدث اليك

ولكن ساجيبك

 

بيتنضف حبيبتي

الصغير بتشيلي راسة وبتنضفي باطنة وبتغسلية حلو وتملحية بالثموم والملح والكمون

وتحمريهم تحطية الاول في دقيق وبعدين تحمري

لا يا زيزى مش بتتنظف بطنه لانه صغير جدااااا

لكن ممكن تشيل راسه لو عايزه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏‏من سورة النحل [99] ﴿ إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطَانٌ عَلَى الَّذِينَ آَمَنُوا وَعَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ ﴾ لا يقوى تسلُّط الشيطان على الإنسان إلا مع ضعف الإيمان، وإذا قوي الإيمان ضعف تسلّطه. دُرَر الطَّريفِي

×