*امة الله حنان* 50 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 23 مارس, 2013 السلام عليكن ورحمة الله وبركاته ارغب فى رايكن اخواتى لقد اشتريت نوع جديد من الدقيق وعندما سويت به عجينة كان تقيل اوى يعنى تعبنى جدا فى العجن ويقال عندنا ان من يكون هذا حاله يكون للدقيق عرق المهم سويت به كيكة امس وهى نفس مقادير الكيكة التى اعتمدها ولله الحمد تطلع كويسه ولكن امس كانت مكتومة ولم ترتفع جيدا مع العلم انى اخذت منها جزء ووضعت عليه كاكاو وخففته بقليل من الماء فكان قوام الكيكة التانية سايب شوية فنفشت لحد ما وكانت كويسة مش اوى يعنى فهل ازيد السائل عند عمل الكيكة ولا هتبوظ وتعجن افيدونى بارك الله فيكن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
إبنة علي 60 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 مارس, 2013 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كنت حافيدك لو بعرف بس فاشله :(في الطبيخ إن شاء الله الاخوات بيفدوك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*امة الله حنان* 50 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 مارس, 2013 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كنت حافيدك لو بعرف بس فاشله :(في الطبيخ إن شاء الله الاخوات بيفدوك وعليكم السلام وحمة الله وبركاته بارك الله فيك اختى وان شاء الله بكرة تبقى احسن طباخة بس اوعى تنسينى تبقى تدوقينا :)) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 مارس, 2013 بصي يا حنان اولا الدقيق الي بيشد معاك في المعجنات ااو المخبوزات بيكون نوعه جيد والكيكه لما بتكون مكتومة دا بيكون سببه انك زودتي الدقيق بعد كدا بما ان الدقيق بيشد قللي كميته شويه مش هيضر تمام يا حلو شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*امة الله حنان* 50 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 25 مارس, 2013 تمام يا قمر تصدقى اول مرة اشوف انا كاتبة ايه فى الاستشارة ده فى كلام كتير لم يظهر الدقيق هذا غامق شوية ولما بعجن بيتعبنى جدا وايدى بتوجعنى من كتر العجن حتى الكيكة طلعت لونها غامق رغم انها باللبن وبالرغم انى نخلته ولم تخرج ردة وان شاء الله اجرب تانى وربنا يسهل متشكرة اوى ماريا حبيبتى على الرد شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 مارس, 2013 لونه غامق ؟؟ لا ما بعرف الدقيق الي لونه غامق دا خلاص جربي كدا ولو ما نفعت غيري الدقيق تمام شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك