ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 13 ديسمبر, 2013 (معدل) السلام عليكم ورحمة الله وبركاته الحمد لله طبقت اليوم عمل اللانشون من موضوع ماريا جزاها الله خيرا هذا رابط الموضوع الاصلى http://akhawat.islam...opic=314899&hl= لكن انا عملت باللحمه المفرومه بدل مرق الدجاج وعملت طمطمايه واحده فقط عشان تدى لون احمر بس مادتش ^^ عادى هاهو بكره إن شاء الله اكله يكون جمد فى الثلاجه شويه إن شاء الله تم تعديل 14 ديسمبر, 2013 بواسطة ~ماريا~ تطبيق مميز 2 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
إبنة علي 60 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته شطوره يا ساره قولي لي على الطعم إن شاء الله اجربه انا كمان مرمر بتجي الان وبتعطيك النجوم والاوسام اللي ما شفته لحد الان ^________________________^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 الله يكرمك نعمه ^^ طعمه حلو وعجبهم فى البيت بس كان ناقص شويه ملح ( : اصل انا محطتش معلقه كامله بهارات هو عامل زى لانشون الفراخ عرفاه ؟ مع انى عملته باللحمه المفرومه ^^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 ما شاء الله يا سوسو شكله جميل وعامل زي لون لانشون الفراخ بيكون فاتح كده تسلم إيدك وايد البنت مرمر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 الله يكرمك يسرا اه فعلا عامل زيه وطعمه زيه برضه ^^ بس الفراغ اللى فى النص ده اتعمل لوحده انا فوجئت بيه ههههه جزاك الله خيرا وفرحتينى بردك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
oum ritage 55 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 تطبيق مميز ما شاء اللهك بالصحه و الهنا علي قلبكم شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 شكله جامد ياسرسور تسلم ايديكى انا كمان بيعمل عندى فراغات المهم طعمه انتى محطتيش مرقه خالص؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 تطبيق مميز ما شاء الله بالصحه و الهنا علي قلبكم الله يكرمك ام ريتاج ^^ الله يهنيك ويبارك فيك اسعدتينى بردك ( : شكله جامد ياسرسور تسلم ايديكى انا كمان بيعمل عندى فراغات المهم طعمه انتى محطتيش مرقه خالص؟؟ الله يسلمك من كل سوء يا صفا ^^ اه حلو ما شاء الله بس هما قالولى كان عايز ملح كمان ^^ لا محطتش عشان هما بيحذروا منها فعملت بدالها لحمه مفرومه ( : فرمت قطعة لحمه ونورتى الموضوع ^^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 السلام عليكم ورحمة الله رااااااائع يا سوسو تطبيق مميز يا قلبي والله شفت الموضوع من امبارح بس مرضتش اعلق الا لما ادخل من الجهاز علشان احطلك الوسام:)) بالف هنا يا قلبي انا كمان لازم الفراغ الي في النص دا مش فاهمه ليه بس عادي والله انا بعمله والعيال ماشاء الله بيخلصزة في وقتها على طول نسيت اقولك هو اصلا مش بتحطيله ملح شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته الله يكرمك ماريا الحمد لله ^ــ^ جزاك الله خيرا على الوسام والنجوم ( : هههههه بس فراغ حلو برضه ، امى لما شافته قالتلى انتى عملتيه ازاى قلتلها مش عارفه انا لاقيته عمل فراغ لوحده ههههه ااه يمكن ناقص فى البهارات عشان انا حطيت قليل ^^ نورتى الموضوع ^ــ^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 @@ساره محمد طب ياساره هى اللحمه المفرومه كنتى معصجاها ولا نيه وطعمه كان زى اللى بتاع بره اصل لو فعلا كده احنا ممكن نستغنى عن المرقه خالص ويبقى صحى ميه فى الميه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 (معدل) بصراحه كانت نيه عشان انا جبت لحمه عاديه وفرمتها بنفسى وبعدين حطيتها فى الخلاط مع المقادير التانيه بس هو اكيد ناقص حاجه فى البهارات انا مش عارفه الصح ايه ، انتوا اللى بتبقوا عارفين بقى لما تعملى ابقى قوليلى عملتى اللحمه ايه ^ــ^ اعمليها انتى معصجه وقوليلى ونشوف ايه اللى كان احسن ماشى ؟ هو طعمه زى الجاهز بس اللى هو بطعم الفراخ تم تعديل 14 ديسمبر, 2013 بواسطة سَارّه مُحَمّد شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 نجرب ونشوف ياسرسور :-) :-) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 يا حلوين اللحمه نايه والفراخ نيه وبتفرميها مع المقادير وبما انكو مش هتستعملو مرقه يبقو تحطو كل البهارات الي عندك لان المرقه بيبقى فيها جميع البهارات ( كركم : كاري : بابريكا: كمون : فلفل اسمر : بهارات لحمة نص معلقه صغيرة من كل نوع شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
**صفا** 208 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 طب اللحمه ولا الفراخ مش نتبلهم ولا حاجه ولا من غير تتبيل-؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 هتبليهم ليه وانت اصلا هتحطي التوابل بتاعتك معاهم لا من غير تتبيل الفراخ بجيب صدر واقطعه قطع صغيره واحطه في الخلاط مع بقيه الحاجات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 ااه شفتى يا ماريا دانا حطيت خليط بهارات نصف معلقه بس شفتى هو ده السبب المفروض احط من كل نوع نصف معلقه زى ماقلتى ^^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 @@ساره محمد ههههههههههههههههههههههه اه حطي من كل نوع نص معلقه او ربع شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 ماشى إن شاء الله ^ــ^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام خطاب 79 210 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 14 ديسمبر, 2013 ما شاء الله .. تسلم ايدك سارة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 15 ديسمبر, 2013 الله يسلمك من كل سوء مشرفتى ام خطاب نورتى الموضوع وسعيده بردك ^ــ^ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
قرانى حياتى 2010 11 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يناير, 2014 تسلم ايدك انا بعملة علطول باللحمة او الفراخ بس بحط قطعة صغيرة وهيا نية برضة ومش بحط مرقة دجاج دى خالص وهيا الى بتبقى فيها ملح علشان كده لازم نزود كمية الملح شوية علشان مش تبقى عادبة ولو عوزاها تبقى لونها احمر زودى فى البابريكا حطى ملعقتين كبار مثلا ها تلاقيها بقت لونها حلو شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ساره أم حمزه 1041 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يناير, 2014 الله يسلمك من كل سوء نعم إن شاء الله ^^ جزاك الله خيرا نورتى الموضوع شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
خيوط ذهبية 803 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يناير, 2014 شكله جميل وعامل زي لون لانشون الفراخ بيكون فاتح كده تسلم إيدك وايد ماريا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
المحبـــة لله 972 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 24 يناير, 2014 ما شاء الله سلمت يداك وصحة وعافية شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك