~ أم العبادلة ~ 1903 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 3 مارس, 2008 همممممممممم انا عملت المحشي اكتر من مرة وشفت امي وجدتي بيعملوه وهي نفس طريقتكم بس اول مرة اعرف انك بتحطي زيت او سمنه عليه لما يخلص سوا ممكن اعرف فايدتهم ايه في الاكلة؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
MESHMESH82 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 4 مارس, 2008 لمحشي يا ناهد طلع تحففففففففة :excl: ما شاء الله وعجب زوجي جدا الحمد لله (ودي من النوادر :excl: ) ربنا يباركلك ويكرمك ويسعدك في الدنيا والآخرة ويجازيكي عني وعن كل من استفادوا خير الجزاء. بس انا عملت إضافة بسيطة (لازم التأليف يدخل :excl: ) وهي اني ضفت نص ملعقة صغيرة جوزة الطيب مطحونة ونص ملعقة صغيرة كزبرة مطحونة بس دقيتها وقت ما استعملتها عشان ريحتها متضيعش. وآخر إضافة دي واخداها من مامتي وهي أني ضفت ملعقة قشطة بلدي (اللي بتطلع على وش اللبن الطازج) اول ما جيت اوطى النار عليه ودي استبدلتها بالزيت او السمنة في النهاية لان القشطة دي مادة دهنية برده وبتسيح مع الحرارة. وأهنيكي على فكرة النعناع لأنه فعلا كان له طعم مميز في المحشي. :excl: جزاكِ الله خيرًا يا رب :excl: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ناهد ابو النور 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 6 مارس, 2008 يلا برافو على احلى شيف ودى هديتى يا مشمش برافووووووووووووووووو :blush: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ناهد ابو النور 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 6 مارس, 2008 همممممممممم انا عملت المحشي اكتر من مرة وشفت امي وجدتي بيعملوه وهي نفس طريقتكم بس اول مرة اعرف انك بتحطي زيت او سمنه عليه لما يخلص سوا والله هو ده السر فى حلاوته والريحه المفحفحه جدا جربى اختى امة الرحمن :blush: :blush: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك