اذهبي الى المحتوى
~ماريا~

¨°o.O تشيز كيك بالشوكولا والفراوله من مطبخي O.o°"

المشاركات التي تم ترشيحها

Puu22633.png

 

حياكن الله اخواتي الغاليات وبعد غياب عدنا اليكن

هذه طريقه للتشيز كيك كنت عملاها من فتره وكسلت انزل طريقتها

كتير سهله وكتييييييير طيبه

 

المقادير

250 جرام بسكويت = 8 علب

بالشوكولا او ساده انا استعملت ساده

 

150 كوب زبده طريه = كوب

 

20 قطعه جبن كيري او بريذيدونت

( يمكن ان تكتفي ب10 قطع فقط انا عملت كدا واضفت 2 م ك جبن مطبوخ )

1 ظرف جيلي بنكهه الفراوله

1/4 كوب ماء مغلي

1/4 كوب ماء بارد

2 كوب كريمه مخفوقه

شوكولا مبشورة للتزيين

 

keh22521.jpg

 

BCC22522.jpg

 

 

UYi22633.png

 

الطريقه

 

نطحن البسكويت ونمزجه بالزبده جيدا باصابع اليد

ebL22521.jpg

 

ناتي بصينيه متوسطه الحجم ونبسطه فيها ونساويها باليد وندخلها الفرن

لكي تحمر من تحت وفوق قولي 3 دقايق

 

2r622522.jpg

 

 

ناتي للمرحله الثانيه

 

في الخلاط نقوم بضرب

الجبن وعليها الجليوالجلي بنكون جهزناه وهو اننا بندوب الكيس في ربع الكوب الماء المغلي وبعدها نضيف الماء البارد

 

المهم نضيف في الخلاط الكريمه المخفوقه

IKg22523.jpg

 

 

بنضرب الخليط

 

a3L22524.jpg

 

 

ثم نقوم بوضعه على البسكويت

 

R5o22524.jpg

 

وندخله الفريزر حتي يتماسك

 

btA22524.jpg

 

وبعدين نزينها بالشوكولا المبشوره

 

4RR22524.jpg

 

 

4En22630.jpg

 

8T522631.jpg

 

GsH22631.jpg

 

TZW22632.jpg

 

h9p22632.jpg

 

kNs22633.jpg

 

 

4tf22634.png

 

 

اه نسيت اقولكو

متنسوش تقيموني علشان مش عرف اقيم نفسي

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اتمنى تنال اعجابكو

  • معجبة 12

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ,,

 

الله الله !

لذيذة وجميلة ولو كنت المشرفة كنت أعطيتك 5 نجوم ووسام التميز كمان ذذذ

تسلم ايدك ماريا ..

منتحرمش منك ولا من عمايلك الحلوة : )

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يمممممممممممممم

جميلة يا زيزي جدااااااا

وسهله جدا جدا

تسلم إيدك

بس مش عشرين قطعة جبن دي كتير

يعني ممكن طعم الجبنة يطغى على طعم الفرا ولة

صح ولا شو طمنيني ؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

جزاكم الله خيراً سلمتِ يداكِ

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ادي لنفسك خمس نجوم ههههههههههههههههههه

 

حلو وطريقته سهلة

 

بس عشرين قطعة جبنة متهيألي يبقى حرب تشيزكيك والفراولة هتنهزم والجيلي هيتقهقر

 

حلوة هيتقهقر دي ؟

 

 

تعالي بجد ردي علية وعلى الحاجة يسرا بخصوص الجبنة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بجد تسلم ايدك طريقتها سهله جدا جدا

 

بس لى سؤال الصينية كانت من اللى بتتفتح قاعدتها ولا عادية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله نورتى الساحه من جديد يامرمر

تسلم اديكى شكلها لذيذ وكمان سهله اوى وبتخن اوى

وانا بصراحه بتلكك وانتى كده المسؤله ههههههههههههههههههه

اصل انا لسه ناسفه كام حتة كيكه بالبرتقال لسه عملاها فظيعه تاخدى حته ولا اديها لهبه

هى جاهزه فى اى وقت هههههههههههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله جميلة

تسلم اديكِ مرمر الحبيبة

اشتقنا لاطباقك الجميلة

تم تعديل بواسطة ام رحمة السلفية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

رد علي السريع ورجعالكو تاني

 

لا متاخفوش من الجبنه بس انا استعملت 10 قطع ومعلقتين كبار جبنه مطبوخه تعرفوها؟؟؟

 

 

ويبا

 

انا عملتها في صينيه عاديه ولما جيت اطلعها قطعهتها الاول وبعدين طلعتها

بس لو عندك من الي بتتفتح يبقي احسن بكتير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ,,

 

الله الله !

لذيذة وجميلة ولو كنت المشرفة كنت أعطيتك 5 نجوم ووسام التميز كمان ذذذ

تسلم ايدك ماريا ..

منتحرمش منك ولا من عمايلك الحلوة : )

 

يا سلام علي الناس الزووووق

تسلميلي يا غالي

طيب يلا وريني الشطاره وانا عارفاكي شطورة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا جماله يا جماله

ايه الحلاوة دى يا شيف مرمر

ماشاء الله جميل ياقمر

تسلم الإيادى :)

 

انت الاحلى والله يا بنوته

:))

تسلميلي يا غالي

مدي ايدك متتكسفيش يا بنت

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يمممممممممممممم

جميلة يا زيزي جدااااااا

وسهله جدا جدا

تسلم إيدك

بس مش عشرين قطعة جبن دي كتير

يعني ممكن طعم الجبنة يطغى على طعم الفرا ولة

صح ولا شو طمنيني ؟؟؟

 

تسلميلي يا غالي بس احنا هنيجي جمبك فين

انت الاصل طبعا

:))

لا مش كتير يا بنتي انت ناسيه انك بتحطي الجلي وكوب الكريمه المخفوقه

بس عموما انا استعملت 10 ومعلقتين كبار من الجبنه المطبوخه

ولو عايزة تقللي الجبنه براااحتك

لا ضرر

وعايزة اقولك خطييييييييييييييييييييييييييييييييرة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

شكلها لذيذ وبفكر اجربها بس خايفة

ولا دي مختلفة عن التانية اللي جربتها قبل كده؟

 

لا جربيها متقلقيش

انهي الي انت جربتيها من قبل؟؟؟

الطريقه دي كنت قلتلك عليها من قبل بس معرفش انت عملتيها ولا لا

جربيها متقلقيش

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلميلي يا توته

أيوه كده 10 كفاية وحلو أويييي

حجربها بإذن الله وأعوض الكام كيلو اللي نزلتهم ^_^

  • معجبة 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

رائعة ما شاء الله ,, باينة تشهي

اتمنّى اني نجرّبها في يوم من الأيام :)

اكمل امتحاناتي ان شاء الله على خير وأفرّجك على تطبيقاتي

جزاك الله خيرا شيف

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

رآآآآآئعة شيف ماري

سلمت يمنااااكِ يا حبيبة

ولا تحرمينا أطباقكِ الحلوة مثلكِ

 

وصحة وهنا عليكم يارب

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

جزاكم الله خيراً سلمتِ يداكِ

 

تسلمي حبيبتي نورتي الموضوع :))

 

 

 

ادي لنفسك خمس نجوم ههههههههههههههههههه

 

حلو وطريقته سهلة

 

بس عشرين قطعة جبنة متهيألي يبقى حرب تشيزكيك والفراولة هتنهزم والجيلي هيتقهقر

 

حلوة هيتقهقر دي ؟

 

 

تعالي بجد ردي علية وعلى الحاجة يسرا بخصوص الجبنة

 

ههههههههههههههههههههههه

عايزة اعمل كدا يا هبه بقول استعبط واعطيهم لنفسي والي يشوف يقول ان اي مشرفه هي الي عطياهملي

هههههههههههههههههههه

 

ههههههههههههههههههههههههههههه

هيتقهقر

لا متخفيش انا جاوبت علي يسراا شوفي الاجابه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بجد تسلم ايدك طريقتها سهله جدا جدا

 

بس لى سؤال الصينية كانت من اللى بتتفتح قاعدتها ولا عادية

 

تسلمي حبيبتي

كلك زووق

 

انا جاوبت عليك في اول رد

بتعمل في دي او دي بس لو مفتوحه افضل

 

 

 

ماشاء الله نورتى الساحه من جديد يامرمر

تسلم اديكى شكلها لذيذ وكمان سهله اوى وبتخن اوى

وانا بصراحه بتلكك وانتى كده المسؤله ههههههههههههههههههه

اصل انا لسه ناسفه كام حتة كيكه بالبرتقال لسه عملاها فظيعه تاخدى حته ولا اديها لهبه

هى جاهزه فى اى وقت هههههههههههههههههههههههه

 

دا نورك يا حلو

تسلمي يا سلوتي

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اتلككي يا اختي احنا ما بنصدق اصلا

بالف هنا يا حلو

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله جميلة

تسلم اديكِ مرمر الحبيبة

اشتقنا لاطباقك الجميلة

 

تسلمي يا غاليه

متحرمش منك

شويه كسل بقى نعمل ايه

:))

 

 

 

تسلميلي يا توته

أيوه كده 10 كفاية وحلو أويييي

حجربها بإذن الله وأعوض الكام كيلو اللي نزلتهم ^_^

 

 

جربي وقوليلي

ودا تريقه بقي ولا بجد

اعترفي

ههههههههههههههههههههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

رائعة ما شاء الله ,, باينة تشهي

اتمنّى اني نجرّبها في يوم من الأيام :)

اكمل امتحاناتي ان شاء الله على خير وأفرّجك على تطبيقاتي

جزاك الله خيرا شيف

 

تسلمي رهوفه

لا اهتمي انت بامتحاناتك الان ربنا يوفقك يا رب

وبعدين ابدعي كما تشائين

:))

 

 

رآآآآآئعة شيف ماري

سلمت يمنااااكِ يا حبيبة

ولا تحرمينا أطباقكِ الحلوة مثلكِ

 

وصحة وهنا عليكم يارب

 

تسلمي ايمو حبيبتي

كلك زوووق يا حلو

ان شاء الله

:))

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ،ن

 

جميل يا ماريا وتستحقي نجمة : )

 

نفس الذي أصنعه ولكن مكان الجيلي أقوم بطحن القليل من الفراولة

وأضيف إلى الكريمة أيضا قطع صغيرة من الفراولة تعطي طعم جميل جدًا .

 

 

 

ناتي بصينيه متوسطه الحجم ونبسطه فيها ونساويها باليد وندخلها الفرن

لكي تحمر من تحت وفوق قولي 3 دقايق

 

 

جميل ، لم أجرب ذلك من قبل

اعتدت على ترك البسكويت من غير طهي ، سأجربها بإذن الله بارك الله فيكِ .

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×