اذهبي الى المحتوى
الولاء والبراء

طريقة عمل الشيش طاووك

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

:unsure:

 

 

بسم الله

 

المقادير يا غاليات

 

نصف كيلو صدور فراخ مقطعة مكعبات

 

3 طماطم مكعبات

 

2 بصل مكعبات

 

4 فلفل مكعبات

 

 

طريقة تتبيل الفراخ

 

تتبل ليلة كاملة أفضل

 

كوب زبادي

ملعقة صلصة

ملح

فلفل أسود

بهارات

فلفل أحمر

كركم

ملعقتين زيت طعام

 

 

نقوم بإحضار الأعواد ثم نضع قطعة فراخ ثم قطعة طاطام ثم بصل وفلفل وهكذا إلى أن ينتهي العود

 

ونرصهم في قالب ونصع القليل من الماء في القالب وسيكونوا بهذا الشكل

 

post-22883-1286575795_thumb.jpg

 

 

وبعدين نتركهم في الفرن وممكن نشغل الشواية كمان وهيكونوا كده

 

post-22883-1286575839_thumb.jpg

 

وبالهنا والشفا :)

 

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
أنا بعمله كده بس بحس إنه مش بيستوي كويس وبينشف قلت يمكن من الزبادي؟

 

ربنا يبارك ليك يا غالية

ده أنا بحسه مستوي بالزيادة :)

طيب بتبليه ليلة كاملة ؟؟ وممكن تحطي لمون على التتبيلة

والزيت كمان حطيه عشان ما ينشفش

 

جهودة نورتي يا غالية :)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طريقة صحية ولذيذة

جربتها أكثر من مرة وتطلع مستوية وطعمه لذيذ

سلمت الأيادي حبيبتي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا بعملها كدة بسى بدون زبادى 00وببيتها فى التتبيله من بليل للصبح فى بهارات وخل وليمون وبصل ومعلقة صلصه وبلهنا والشفا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

لذيييييييييييييييييييييذ

اللهم بارك شكله يفتح النفس

وانا اصلا بموت فى الشيش طاووك

تسلم الايادى يا غاليه

جزاك الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميييييل جدا اللهم بارك

 

تسلم الايادي فعلا رائع و يشهيييييييييي

 

شكرا اختي الحبيبة بارك الله فيك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

لا يا جماعة لازم حد يرد لأنى تبلته من بدرى وهعمله على الساعه 10 إن شاء الله

أى حد يقولى من اللى عملوه بيتسوى على قد ايه لحسن عملت البتيفور ومسألتش على درجة الحرارة ومده التسوية وطلع ناشف ومش أتظبط خالص

:laugh:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طبعا محدش قالى ايه درجة الحرارة بقا كده ماشى ماشى

بس أنا عملته طلع تحفةةةةةةةةةةةةةةة جميل جدا بس ضيفت عليه شطة كان روعة عملته فى فينو تحته الطماطم اللى فى الاسياخ وجرير وجب زوجى رغم إنى بجرب أكلات كتير جديدة مش بتعجبة بجد تسلم إيدك حلو أوى وياة بقا معاه لو معاه شيبسى بس رفض ينزل بعد ما جه من الشغل المرة الجاية إن شاء الله نجيب شيبسى معاه

أنا سويتة على درجة حرارة 250 فى فرن كهربائى وطلع شكلة زى الصورة وأحسن ههههههههههههههه طبعا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اللهم بارك !!

شكله لذيـذ ’ سلمت يداك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

كن ثابتاً في إيمانك، كثيرَ التزوِّدِ بالْخير كي تتجَذَّرَ شجرةُ إيمانِك وعطائِك، فتثبت جذورُها وتقوى، وتسمو فروعُها وتنتشِر وتكثر ثمارُها

×