اذهبي الى المحتوى
**أم مختار**

البسبوسة بتطلع ناشفة ليه؟؟؟؟؟؟؟

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

كل اما اعمل بسبوسة تطلع ناشفة ليه معرفش

 

((ملحوظة))

 

انا بشتري الكيس الجاهز واضع عليه علبة زبادى

 

ونصف كوب لبن

 

وكوب ونصف سمنة

 

اعمل ايه يا اخواتى انا فقدت الامل :unsure:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

كيفك يا مانجا اخبارك ايه وحشاني جدااااا

 

يا بنتي اعملي البسبوسة كاملة بايدك بلاش الكيس الجاهز الي الله اعلم مصنوع من ايه

 

وحاولي بعد ما تخرجيها تسقيها كويس

 

وحشاني جدااااااااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انتي بتسقيها الشربات بعد ما تطلع ؟؟

لازم يكون بارد

وما تعليش عليها الفرن كتير حبيبتي

انا برضو بعملها بالكيس الجاهز وبتبقي حلوه

 

 

ام رميساء

شو هي طريقتها ؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

لالالا حبيبتي

العكس

لازم واحده فيهم تكون بارده جداااا

يا البسبوسه يا الشربات

وانا افضل يكون الشربات بارد

ممكن يكون دا سبب نشفنها منك ان الاتنين سخنين

 

للعلم حبيبتي

اي شيء في الفرن او الزين وهيتسقي شربات

لازم يكون الشربات بارد

زي الكنافه

القطايف

البقلاوه

البسبوسه

كدا يعني

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

كيفك يا أحلى بسبوسة

لا بجد مالهاش حق البسبوسة :closedeyes:

 

ازيك يا بسمة يا حبيبتي؟

 

شوفي يا قمر هذه بعض الملاحظات أثناء عمل البسبوسة

 

أولا في طريقة العمل وقبل اضافة الزبادي او اللبن لازم تبسيها كويس جداااااا بالسمن

تضعي عليها مقدار السمن وتبسيها بايديك كويس جدا ما تسيبي حبة سميد الا ومحاطة جيدا بالسمن وبعدها تعجنيها انا بافضل استخدام اللبن عن الزبادي

حتى تصبح الي حد ما لينة تقدري تفرديها بالمعلقة ولا تكون صلبة تماما ولا تزودي اللبن حتى ينفصل الجاهزة تقريبا بتاخد 140 مل لبن

وتفرد في صينية مقاسها مش اكتر من 28

الفرن بيكون متسخن قبلها بتستوى على درجة هادية 180 او 200

ومش بتاخد وقت كتير

واول ما تطلع تتسقي بشربات بارد جدا

انا لما باحطها في الفرن باحط الشربات في الفريزر حتى تستوي بيكون هو سقع كويس

وتتسقى بيه فور خروجها

الشربات يكون تقيل شوية مش خفيف خالص يعني تسيبيه يغلي ييجي 5 دقائق اثناء عمله وده عامة لكل الحلويات

واتمنى اكون افدتك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
كيفك يا مانجا اخبارك ايه وحشاني جدااااا

 

يا بنتي اعملي البسبوسة كاملة بايدك بلاش الكيس الجاهز الي الله اعلم مصنوع من ايه

 

وحاولي بعد ما تخرجيها تسقيها كويس

 

وحشاني جدااااااااا

:cry: :unsure: :sad: :oops: :oops: :oops: :oops:

 

باءا كدة تطنشيني اخس عليك

 

ليها حق البسبوسة تطلع ناشفة :closedeyes:

 

اختي ماريا انا بحط فيها ثلاتث بيضات وكاس سكر وكاس بين الزيت والزبدة وكاس برتقال وكاس حليب وكاس دقيق وكاسان سميد وملعقتين صغيرة خميرة ولما تطبخ استناها تبرد قليلا ثم اسقيها جيدا يالليمون المغلي مع السكر ومذاقها يا سلام جميل جداا :blink:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سبحان الله انا لسة دلوقتى عاملة بسبوسة طلعت الحمد لله

روعة

1 وضعت الكيس ووضعت بة ملعقة ونصف بيكينج بودر وقلبتها

2 ووضعت سمن اوسمن بلدى ودعكتها جيدآ

ثم وضعت علبة زبادى ووضعت العبة فيها ماء بعد ذلك وسكبتها على المقدار وقلبت ودهنت الصينية سمن

ثم وضعت البسبوسة فيها وادخلتها فى الفرن

وعند خروجها من الفرن تسقى بشربات بارد ويكون خفيف شوى اكرررررررررر

شربات خفيف ثم تغطيها بالصينية حتى تعرق وبعدها ترشى عليها جوز هند

وبالهنا والشفا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ككوب ونصف سمن كثير جدااااا

 

ليه كل ده

 

 

 

كفايةملعقتان سمن وملعقتا قشدة على كيس واحد كفاية جداااا

 

عموما انا نفسى تطلع ناشفة ومش عارفة اعمل ايه

 

حاولى يكون سمكها 2 سنتم حتى تكون طرية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ههههههههههه

والله يا محبه انت حكايه الناس كلها عايزاها طريه وانت الي عايزاها نشفه

 

ام رميساء

خلاص ان شاء الله اعملها زي ما قلتي واجربها من البدايه واقولك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يا ماريا يا زيزى يا حبيبتى يا بتاعة الجمبرى والراجل اختفى خلاص :biggrin:

 

الناشفة احلى

 

 

 

لان الناس كلها بتبحث عن الحروف بتاعة الصينية وتخلصها بعد ما تقرقشها يميم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ههههههههههههههههههه

ماشي يا بتاعت الحروف انت

انا اصلا مش باكلها خالص

مالي تقل عليها لا نشفه ولا طريه

ههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فاكرة الراجل اللى اختفى :oops:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏‏ثبتت امرأةُ فرعونَ وهي في بيتِ أكبر طاغية! وانتكست امرأةُ نوحٍ وهي في بيتِ أكبر داعية! ضغط الواقع ليس عذرًا للتفلت من التكاليف الشرعية . ╰🌸🍃╮

×