اذهبي الى المحتوى
يسرا عبد الرحمن

اصابع الفراخ المحمرة ومقرمشه بالخطوات وبالصور من مطبخى

المشاركات التي تم ترشيحها

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ماشاء الله شكلها راائع ولذيذ

جداا أحب مثل هذه الوصفات ولكن بتودينا في دواهي السمنة

لكن لا يمنع أن أجربها لإخواني

أعجبتني التتبيلة والخلطة جداا

سلمت الأيادي ياغالية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يعينى يعينى على الجمال

ماشاء الله يسوره شكلها تحفه

بس ايه فايدة البيكنج بودر ولازم صوابع ولا ممكن نعملها زى ماهى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخواتى الحبيبات اليوم اقدم لكن طبق جديد من مطبخى هو

(اصابع الفراخ المحمرة والمقرمشه )

بتتبيله خطيييييييييرة من مطبخى

لكن اولا احب ان اشكر اختى ( امة الرحمن) لانها هى من اعطتنى سر القرمشه وهى النشا

الطريقه دى حتعجبكن وحتعجب اولادكن كتيييييييير باذن الله

نبدا باسم الله

المطلوب

نصف كيلو فراخ بانيه (بنقطعها على شكل اصابع )

post-133586-0-75464900-1327264854.jpg

post-133586-0-95479000-1327264878.jpg

ليمونه

بهار فراخ

شطه

كمون

فلفل اسمر

ملح

post-133586-0-46207300-1327264903.jpg

2 بصله متوسطه الحجم

شبت

بقدونس

ثوم

post-133586-0-34133400-1327264693.jpg

نصف كوب دقيق

نصف كوب نشا

نصف كوب بقسماط

ملعقه كبيرة بيكنج بودر

post-133586-0-57478000-1327265022.jpg

كوب زبادى

post-133586-0-11088500-1327264730.jpg

3بيضات

زيت غزير للقلى

الطريقه

اولا

نفرم فى الكبه البقدونس والثوم والشبت والبصل

post-133586-0-35760300-1327264749.jpg

ثانيا

نضع الخلطه السابقه على الفراخ ثم نضع (الزبادى - عصير الليمونه - الملح - الفلفل الاسمر- الكمون - الشطه - بهار الفراخ )

post-133586-0-40473900-1327264765.jpg

ونخلطهم جيدا ونتركها (ساعه بالثلاجه)

post-133586-0-89348600-1327265096.jpg

ثالثا

نخلط (الدقيق - البقسماط- النشا- البكينج بودر ) مع بعض

post-133586-0-33220700-1327264796.jpg

رابعا

نحضر ثلاث بيضات ونضع عليهم( ملح - فلفل اسمر)

post-133586-0-89724800-1327265124.jpg

ونضربهم جيدااا

post-133586-0-69471300-1327265138.jpg

خامسا

نضع اصابع الفراخ فى البيض

post-133586-0-17143400-1327265155.jpg

ثم نضعها فى خلطة الدقيق والنشا والبقسماط والبكينج بودر

post-133586-0-77177500-1327265169.jpg

ثم نضعهم فى الزيت

post-133586-0-18171300-1327264875.jpg

واليكن باقى الصور

post-133586-0-20009700-1327264895.jpg

post-133586-0-24709700-1327265229.jpg

post-133586-0-01316300-1327264940.jpg

post-133586-0-77351500-1327264958.jpg

والف هنا وشفا

تم تعديل بواسطة يسرا عبد الرحمن
  • معجبة 11

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ماشاء الله شكلها راائع ولذيذ

جداا أحب مثل هذه الوصفات ولكن بتودينا في دواهي السمنة

لكن لا يمنع أن أجربها لإخواني

أعجبتني التتبيلة والخلطة جداا

سلمت الأيادي ياغالية

هههههههههه أه والله يا متفائله بس نعمل ايه بقى

الواحد مبيقدرش يقاوم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سلمت يداك

 

شهية بارك الله فيك :icon15: :icon15: :icon15:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

روعه يا يسرا هجربها ان شاء الله غدا واللى يحصل يحصل :)

 

ريجيم هانكسرو بكره ههههههههههههههه هحاول اذوقها

 

تسلمي يا يسرا اى موضوع ليكي بجرى عليه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ما شاء الله مش بقولك دايماً متميزه

تسلم اديكى ان شاء الله اجربها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ماشاء الله شكلها راائع ولذيذ

جداا أحب مثل هذه الوصفات ولكن بتودينا في دواهي السمنة

لكن لا يمنع أن أجربها لإخواني

أعجبتني التتبيلة والخلطة جداا

سلمت الأيادي ياغالية

الاروع مرورك مشرفتى

ههههههههههه

لكن لا يمنع لو عملتيها لاخوانك انك تتذوقى واحده بسسسسسسسس ههههه

التتبيلة دى من نبات افكارى

لكن والله تحححححفه فى الطعم

سلمت من كل سوء يا غاليه

جزاك الله خيرااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يعينى يعينى على الجمال

ماشاء الله يسوره شكلها تحفه

بس ايه فايدة البيكنج بودر ولازم صوابع ولا ممكن نعملها زى ماهى

انت الجميلة حبيبتى

وطعمها احلى يا بنت

البيكنج بودى بيعطيها نفشه للقشرة الخارجيه زى ما شفت فى الصور

هو الافضل طبعا صوابع

لكن لو عايزه تجربيها شرائح مفيش مشكله بس يبقى على ضمانتك ههههههههه

نورتينى بنوته الحلوه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

رووووووووووعة

تسلم ايدياتك يا حبيبة

بارك الله فيك

 

 

هو ايه البقسماط

 

انا بعملهم بالخلطة واتركهم لثاني يوم

وبعملهم بالبيض و الشابلور

واقليهم

 

 

بس شنو سر البيكين باورد والنشا ؟

تعرفي المرة الجاية حعمل طريقتك

((:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ماشاء الله شكلها راائع ولذيذ

جداا أحب مثل هذه الوصفات ولكن بتودينا في دواهي السمنة

لكن لا يمنع أن أجربها لإخواني

أعجبتني التتبيلة والخلطة جداا

سلمت الأيادي ياغالية

هههههههههه أه والله يا متفائله بس نعمل ايه بقى

الواحد مبيقدرش يقاوم

ههههههههههههه

ايوه بنوته

هى فاكرة انها حتقدر تقاوم وهى بتشاهد اخوانها بياكلوا منها وهى بتسمع كمان صوت القرمشه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ممتازة جدا

اضفتها للمفضلة لحين التجربة

سلمت يداك يسرى

جزاك الله خيرا فرح حبيبتى

ان شاء الله تعجبك

سلمت من كل شر يا غاليه

اسعدنى مرورك حبيبتى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله شكلها حلو اوى

ممتازة يسرا اللهم بارك كعادتك اختاه

سلمت الايادى وبالهنا والشفا

 

 

متفائلة وبنوته بتعملوا ايه هنا

جرى على صفحتكم واوعوا تدخلوا الحاجات دى تانى مفهووووووووووووووم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سلمت يداك

 

شهية بارك الله فيك icon15.gificon15.gificon15.gif

سلمت من كل سوء اختى وهج

وبارك فيك حبيبتى

جزاك الله خيرا على مرورك الجميل

همسه ( كنيتك اكثر من رائعه)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

روعه يا يسرا هجربها ان شاء الله غدا واللى يحصل يحصل :)

 

ريجيم هانكسرو بكره ههههههههههههههه هحاول اذوقها

 

تسلمي يا يسرا اى موضوع ليكي بجرى عليه

الاروع مرورك مودتى

هههههههههه

ان شاء الله تعجبك كتييييييير

ولا تنسى تطمنينى يا بنت

والله دا شرف ليا يا موده ربنا يكرمك حبيبتى ويرفع من قدرك

فى انتظارك تطمنينى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم إيدك يسورة الحبيبة فأنا أحب الدجاج المقلي المقرمش إن شاء الله أجربها ووداعا للريجيم مؤقتا ههههههههههههههه

سلمت من كل شر يا غاليه

ههههههههههههههههه

اضحك الله سنك

انتم بتتلككوا علشان توقفوا الرجيم يا ختى

البنت ماريا بتحب بردوا الفراخ وكان نفسى تشوف الموضوع

نورتينى حبيبتى حواء

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ما شاء الله مش بقولك دايماً متميزه

تسلم اديكى ان شاء الله اجربها

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

الله يرفع من قدرك حبيبتى

والله اسعدتينى انها عجبتك

ان شاء تعمليها وتطمنينى لا تنسى

اسعدنى ردك بنوته الحبيبه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايدك يسورا حبيبتى

جوجووووو

منورانى حبيبتى

تسلمى من كل شر يا غاليه

جزاك الله خيرااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
رووووووووووعة تسلم ايدياتك يا حبيبة بارك الله فيك هو ايه البقسماط انا بعملهم بالخلطة واتركهم لثاني يوم وبعملهم بالبيض و الشابلور واقليهم بس شنو سر البيكين باورد والنشا ؟ تعرفي المرة الجاية حعمل طريقتك ((:

الاروع هو مرورك سهومه

جزاك الله خيرا

البقسماط اللى هو عبارة عن فتات الخبز التوست المحمص

يارب اكون قدرت او صلهالك

طب شو هو الشابلور ههههههههه

النشا بيقرمشها

والبكينج بودى بيجعل الطبقه الخارجيه نفشه

امممممم

جربيها حتعجبك كتييييييير باذن الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏من خاف زلة القدم بعد الثبات، فليجعل له حظا من عبادة السر والقُرُبات، وليحرِص عليها حتى الممات.

×