سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته فى البدايه نقول كلنا بااااااااااااااااااااااااى للريجيم انا بعمل الكشرى بالطريقه دى وبيطلع تحفه وبنطلع من غير خساير فى الارواح والحمد لله انا كنت مصوراه بالتفصيل الممل بس جوزى مسحهم بالخطاء وهو بيعمل نسخه جديده سامحونى بس انا هشرح بالتفصيل واكيد هاتفهموا دا انتوا برده خبره فى وزمل فى المطبخ نبدا باسم الله المقادير 1/2كيلو مكرونه مقصوصه رفيعه 1/2كيلو اسباكيتى كوبين عدس بجبه بنى للى ما يعرف الجبه كوب شعريه كوبين كبار رز مصرى كوب حمص كيلو طماطم بنضربها فى الخلاط ونصفيها كمية بصل فصين توم كوب خل توابل (كسبره ناشفه -ورقتين لورى -فلفل اسود - كمون ملح) طريقة الكشرى بنسلق المكرونه المقصوصه والاسباكيتى مع بعض ونصفيها بنكون ناقعين الحمص ونسلقه ونصفيه بنقطع البصل ترنشات ونقلبه بمعلقه كبيره نشا ونحمره فى الزيت ونطلعه على مناديا ماصه للزيت عشان يبقى مقرمش بنغسل العدس كويس جدا عشان مش هانرمى مية السلق ونسيه يغلى عشر دقايق الزيت اللى مكان البصل بنحمر فيه الشعريه ونكون غسلين الرز ونضيفه عليها ونقلب كويس جدا ويكون العدس اتغلى كويس نضيفه بميته على الرز والشعريه ونحط ملح وشوية كمون ولما ميته تنشف نهدى النار عليه عشان يستوى كويس مع العدس الصلصه بنهرس التوم مع قرن شطه اخضر ونحمره فى الزيت ونطشه بنص كمية الخل وشمى بقى الريحه يا عين اختك انتى وهى مقوليكيش فظيعه وبعدين نضيف الطماطم وكل التوابل اللى قلنا عليها ولما تتسبك ضيفى بقية الخل بتجيبى حله كبيره وتحطى معلقتين زيت وتقلبى فيها المكرونه عشان تبقى بتلمع ومش لازقه فى بعضها وحطى عليها الرز بالشعريه والعدس وقلبيهم كويس انا بفضل اقلب كله على بعضه كله بياخد طعم بعضه التقديم بتغرفيه وتضيفى الصلصه والحمص والبصل والف هنا وشفا وابقوا ادعولى 1 شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حياة إسلامية 135 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 ماشاء الله هادي كلها المكونات ... حيرتيني ادوق الكشري .. تراه مفيد جدا ... اصلا ما كنت اعرف مكوناته ربي يبارك فيك سوسو ... و منتطرة جديدك بساحة الطيبات ... باين عليك طباخة ماهرة اللهم بارك لا تحرمينا جديدك .. ماشــــــــــــــــــــــــــــــــــــي :)) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييله طريقتك يا سماء عجبتني بتاعك الصلصه هجربها بس من غير خل جوزي مش بيحبه ليه بتحمري البصل بنشا؟؟؟؟ انا بحمرة من غير نشا وبيطلع مقرمش جدااااااااا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
وأشرقت السماء 1565 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 لي عودة لقراءة التفاصيل وماليش دعوة عايزة صوررررررررررررر تسلم إيدك يا سموءة والله أنا بحمر البصل بدقيق يعني بقلبه في الدقيق الأول وبعدين أحمره شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم زيــــاد 881 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 سمعت كثير عن الكشري ونفسي اجربه بجد طيب عاوزين صووووور عشان نتاابع يا سمااء شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 ماشاء الله هادي كلها المكونات ... حيرتيني ادوق الكشري .. تراه مفيد جدا ... اصلا ما كنت اعرف مكوناته ربي يبارك فيك سوسو ... و منتطرة جديدك بساحة الطيبات ... باين عليك طباخة ماهرة اللهم بارك لا تحرمينا جديدك .. ماشــــــــــــــــــــــــــــــــــــي :)) ربنا يبارك فيكى يا اسلاميه الكشرى كله مكونات يا حبيبتى امال بقول للريجيم بيبااااااااااى ليه هههههههههكلك ذوق ياقمر ربنا يقدرنى واقدم اللى اقدر عليه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 جمييييييييييييييييييييييييييييييييييييله طريقتك يا سماء عجبتني بتاعك الصلصه هجربها بس من غير خل جوزي مش بيحبه ليه بتحمري البصل بنشا؟؟؟؟ انا بحمرة من غير نشا وبيطلع مقرمش جدااااااااا تسلميلى ياماريا واحنا نيجى جمبك ايه يا معلم انا بضيف النشا عشان ولادى بيحبوه مقرمش جدااااااا انا بقى ما بحب البصل بتيتا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 لي عودة لقراءة التفاصيل وماليش دعوة عايزة صوررررررررررررر تسلم إيدك يا سموءة والله أنا بحمر البصل بدقيق يعني بقلبه في الدقيق الأول وبعدين أحمره اهلالالالالا اشرقت لازم طبعا تقراى التفاصيل عشان لازم تجربيهتسلملى عيونك الدقيق زى النشا فى البصل نتيجته واحده وان شاء الله هاعمل الكشرى تانى قريب عشان الولاد بيحبوه ولازم لازم هانزل الصور الله يسامحه جوزى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2012 سمعت كثير عن الكشري ونفسي اجربه بجد طيب عاوزين صووووور عشان نتاابع يا سمااء لازم تجربيه يا ام زيزو هيعجبك اوى اهو تغيير عن اللحوم وقريب جدا هنزل صوره لانى هعمله تانى ان شاء الله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
وأشرقت السماء 1565 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 مايو, 2012 فعلا يا سموءة هو جميل جدا وبعمله كتير لكن دايما بحن لبتاع المحلات هههههههههههههه الدقة بتاعة الثوم بتاعتهم خُرافة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 مايو, 2012 ما هو لازم يا اشرقه يا حبيبتى نشتاق لبتاع المحلات علشان ربنا بيحلى لهم رزقهم والناس تشترى هما بيقولوا الدقه حلوه اصل انا مش باكل اى حاجه فيها توم بتاتا انا وهو اعداااااااااااااااء شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ريحانة زوجي 63 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 4 مايو, 2012 ياعيني يا عيني طيب مفيش طبق ليا ولا الغايب ملوش نايب ههههههههه تسلم إيدك يا قمر مش عارفة ليه الكشري بالذات اللي دايما أسمع عليه الحملة دي ربنا بيحلى لهم رزقهم ربنا يحلي لكل واحد رزقه ههههههههه أصلي مبحب ش أكله من الشارع أبدا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 مايو, 2012 ياعيني يا عيني طيب مفيش طبق ليا ولا الغايب ملوش نايب ههههههههه تسلم إيدك يا قمر مش عارفة ليه الكشري بالذات اللي دايما أسمع عليه الحملة دي ربنا بيحلى لهم رزقهم ربنا يحلي لكل واحد رزقه ههههههههه أصلي مبحب ش أكله من الشارع أبدا منوره يا شوشو فينك ياختى كنتى غطسانه فين مانتى لو بتيجى كنتى خدتى طبق ههههههههههه هو فعلا ربنا بيخلى الكشرى بتاع بره طعمه حلو عشان اصحابه يرزقوا من وراه وانا زيك مش بحب كشرى الشارع بوتيتا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 مايو, 2012 جمييييييييل يا سموءة طريقتك غير طريقتي تماما تسلم إيدك حبيبتى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 مايو, 2012 تسلمى يا يسرا جربى الطريقه دى وهاتعجبك اوى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
بنت الاسلام السلفيه 110 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 17 مايو, 2012 تسلم ايدك سموءه جميل حدا ان شاء الله اجربه بطريقتك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 مايو, 2012 تسلم ايدك سموءه جميل حدا ان شاء الله اجربه بطريقتك تسلملى عيونك يا بنوتهجربيه وان شاء الله مش هتندمى وهيعجبك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سجدة55 18 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 3 يونيو, 2012 الله الله عالجمال شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
هبة عبد العظيم نور 2043 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يونيو, 2012 تسلم ايدك يا ام حسين ايه الجمال ده الكشري من الاكلات اللي ليها معزة خاصة عندي عزيز عليا وغالي على قلبي رغم الواحد بيحبه بس مش بعمله كتير عشان العشروميت حاجة اللي لازم يتحضروا سلق عدس سلق مكرونة سلق حمص تشويح بصل وتتفصيص توم عمايل صلصة دا غير الرز والشعرية انا مش عارفة هو الكشري ده اكلة ولا حدوتة قبل النوم شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 8 يونيو, 2012 تسلميلى ياهوبه هوفعلا بياخد غلبه ووقت ومقلكيش على المواعين اللى اللى بعده هههههههههههههههه بس دا لو حدوته الواحد هينام قبل ماتعملى نصه عندى العيال بيحبوه وعايزينه علطول وانا بهرب منهم هو انا ناقصه حواديت هههههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
اعتز بالاسلام 126 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2012 تسلم ايديكى ياقمر باذن الله ساجربه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
سماء الفردوس 305 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 9 يونيو, 2012 تسلميلى حبيبتى ان شاء الله تجربيه وتاكليه بالف هنا وصحه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك