اذهبي الى المحتوى
ساره أم حمزه

سمبوسه ومكرونه وبطاطس بيتزا هات

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم

ازيكم

 

انا اول مره اعمل سمبوسه وبطاطس بيتزا هات ^^

 

الكاميرا تعبتنى وزهقتنى بجد

لان الاكله فى الاصل بيبقى شكلها حلو ولونها جميل وهى بتطلعها أكنها محروقه ولونها مش حلو

 

دى سمبوسه

 

post-26107-0-16782400-1359067528.jpg

 

ast67618.jpg

 

vlp67669.jpg

 

حطيت اللحمه المفرومه فى طاسه ومعاها 3 بصلات مبشورين

وورقتين لورى و2 حبهان وملح وصلصه وزبده على النار

ولما اتعملت لفيت فى الجلاش وحطيت فى الصينيه وكان فى اماكن رفيعه فعملت الرفيع ده احطه فيها ^^

وعملتها فى الفرن وبس

 

دى مكرونه اسباجيتى باللحمه المفرومه

 

7zc67818.jpg

 

4n468125.jpg

 

عملت المكرونه وحطت عليها ورقتين لورى و2 حبهان وصلصه وملح

وفضل من الجلاش لحمه مفرومه فحطيتها على المكرونه وقلبتها

 

دى بطاطس بيتزا هات

 

afx68201.jpg

 

بجد هى لونها حلو ومش محروقه كده الكاميرا عملاها كده :(

 

شفت الطريقه من منتدى وعملتها

 

بطاطس

كوب دقيق

2 معلقة ص بودر

ملعقة صغيره كركم

ملعقه شطه

ملح حسب الرغبه

ماء بحيث يكون متوسط السمك

 

تخرطى البطاطس صوابع

 

تخلطى كل المقادير على بعضها وتصبيها على البطاطس

وتغطيها وتتركيها فى الثلاجه لمدة نصف ساعه

وبعد كده تحمريها فى الطاسه والزيت

 

هما بيقولوا انها مثل الفارم فريتس

بس انا اصلا معرفوش

بس هى طعمها حلو فعلا ^ــ^

 

ده موز حبيت ءألف مع نفسى كده ههههه

 

shm68613.jpg

 

f4n68685.jpg

 

pub68729.jpg

 

ودى كيكه عاديه وعليها كريم شانتيه وقطع موز امى عملتها

 

4vq68805.jpg

 

 

ajk68865.jpg

  • معجبة 8

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايدك ياسارة

 

ولا يهمك من الكاميرا

 

أحنا عارفين إنك شطورة

 

هى بتعاكسك بس

 

الله ينور عليكِ

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله يسلمك من كل سوء يا خالتو ام جهاد

الله يكرمك

منوره الموضوع

امين بارك الله فيكِ

اسعدتينى بردك ^ــ^

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله ينور عليكى يا سارة

 

أنا بحبك أوى

 

ربنا يسمعنا عليكى كل خير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

post-26107-0-16782400-1359067528.jpg

 

 

حبيبتي سرسورة دي اسمها سمبوسة صح؟؟؟

بس محشية بإيه

هنا بنسميها **بريوات**

بتتعمل من ورق شفاف وخفيف ب لما يدخل الفرن بيبقى مقرمش وحلو وبنحشيها باي شيء موجود تشيز ولا ادجاج ولا السمك

 

حبيت أعرف إذا مثلها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله يا سوسو

واتقدمنا كتيييير

اللهم بارك

أنا واثقة إن الأكل كان جمييييييل

وعجبتني طريقة البطاطس جدااااااا

بس مش فاهمة النقطة دي يا سوسو

ماء بحيث يكون متوسط السمك

 

حجربها بكرة إن شاء الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

 

ملعقة صغيره كركم

ملعقه شطه

 

ماء بحيث يكون متوسط السمك

تخرطى البطاطس صواب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حبيبتي سارة الظاهر أنو اللي في البيت بطنهم انتفخت

ههههههههه

أكيد حلوة

بس لازم تشرحي لأختك المغربية شو معنى هالكلام

 

واحدة تلو الأخرى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

حبيبتي سرسورة دي اسمها سمبوسة صح؟؟؟

بس محشية بإيه

هنا بنسميها **بريوات**

بتتعمل من ورق شفاف وخفيف ب لما يدخل الفرن بيبقى مقرمش وحلو وبنحشيها باي شيء موجود تشيز ولا ادجاج ولا السمك

 

حبيت أعرف إذا مثلها

نور القرءان فى قلبى منوره

اه اسمها سمبوسه

محشيه لحمه مفرومه

ايوة بالظبط زى ماقلتى ورق شفاف وبنحشيه لحمه مفرومه ونحطه فى الفرن يبقى مقرمش

وفى طريقه تانيه اللى هو بتحشيه مكسرات وتحطى عليه عصير

 

ما شاء الله يا سوسو

واتقدمنا كتيييير

اللهم بارك

أنا واثقة إن الأكل كان جمييييييل

وعجبتني طريقة البطاطس جدااااااا

بس مش فاهمة النقطة دي يا سوسو

الله يبارك فيك يسرا

منوره ^ــ^

الله يكرمك يارب

اه بجد كان جميل وريحته حلوه كمان ^ــ^

 

 

 

ماء بحيث يكون متوسط السمك
حجربها بكرة إن شاء الله

 

انا قصدى تحطى ميه واحده واحده وتقلبى الخلطه لحد متبقى متوسط السمك تتوقفى ومتحطيش ميه تانى

 

ماشى إن شاء الله

إن شاء الله هتطلع منك احلى ^^

 

حبيبتي سارة الظاهر أنو اللي في البيت بطنهم انتفخت

ههههههههه

أكيد حلوة

بس لازم تشرحي لأختك المغربية شو معنى هالكلام

 

واحدة تلو الأخرى

 

ههههههههه ليه بتقولى كده ؟

بس انا الصراحه معرفش اللى عندنا بيبقى عندكم اسمه ايه ^ــ^

بطاطس " فى بلاد بتسميها بطاطا "

كوب دقيق " فى بيسموه طحين "

2 معلقة ص بودر " بكينج بودر "

ملعقة صغيره كركم " اللى بيخلى الاكل لونه اصفر "

ملعقه شطه " معروفه صح ^ــ^ "

ملح حسب الرغبه

ماء بحيث يكون متوسط السمك " تحطى ميه واحده واحده وتقلبى الخلطه لحد متبقى متوسط السمك تتوقفى ومتحطيش ميه تانى "

متوسط السمك يعنى مش تقيل ولا خفيف خليه وسط

 

اسعدتونى بردكم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بسم الله مآ شآآآآآاء الله

 

: ) ايـه الجمال ده كله يا سارة ^^

اهل البيت محظوظيــن فعلآ ،، عندهم شيــــــفة

رووعـة ^^ جميــلة جدا الوصفات اللهم بارك ..

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

جميلة جدا يا سارة

بالنسبة للكاميرا، اذهبي لاعدادت التصوير في الهاتف وغيري درجة الالوان وخليها عادية وان شاء الله تضبط معكِ

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
بسم الله مآ شآآآآآاء الله

 

: ) ايـه الجمال ده كله يا سارة ^^

اهل البيت محظوظيــن فعلآ ،، عندهم شيــــــفة

رووعـة ^^ جميــلة جدا الوصفات اللهم بارك ..

ايمان وحشتينى جدا

الله يكرمك يارب

هههههه بارك الله فيك

نورتى الموضوع ^^

 

جميلة جدا يا سارة

بالنسبة للكاميرا، اذهبي لاعدادت التصوير في الهاتف وغيري درجة الالوان وخليها عادية وان شاء الله تضبط معكِ

الله يكرمك ام العبادلة

جزاك الله خيرا

نورتى الموضوع ^^

انا بصور بكاميرا اللى هى متركبه فى الكمبيوتر

بس هى نوعها مش حلو

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

حبيبتي أسهل شيء ما عرفته

هههههههههه

اعتبرني غبيه**مو لهالدرجة**

بس أبي حد يشرحلي شو معنى **شطه**

 

سرسورة إذا ماعملتيلي شرح الحين ماراح أجرب أكلتك

بس ماراح أسكت....أقول إنها مو حلوة ومثل هالكلام

ههههههههههه

بضحك معك يلا اشرحي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم جزيتى خيرا ساره ربنا يبارك فيكى ويحفظك من كل مكروه يارب،نور كيف حالك يارب تكونى كويسه عفوا سارة استاذنك ارد على الاخت نور وفدينا ايضا بما عندك بالنسبة للشطه هى قرون الفلفل الاحمر الحاااااااااااار تقريبا يجفف ويطحن والله واعلم والشطة انواع لعلمك.. وسمعت ان لها طرقا عدة ممكن تعملى بحث على النت وفيه كل ماهو مفيد.

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله عليك سروري

شطورة اللهم بارك <3

جزاك الله خيرا

أختي نور قلبي القران الشطة بالمغربي هي السودانية أو الغويزية أو بصفة عامة هي الفلفلة الحارة المطحونة :)

فهمت

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

نور الشطة هي البابريكا الحارة

عرفتها

ههههههههههههه

بارك الله في

يعني في ناس في الخدمة ماشاء الله

لكان طعت بحب الشطه

عجبتني حلوة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله عليك سروري

شطورة اللهم بارك <3

جزاك الله خيرا

أختي نور قلبي القران الشطة بالمغربي هي السودانية أو الغويزية أو بصفة عامة هي الفلفلة الحارة المطحونة :)

فهمت

 

شكرا

خبرتني أم العبادلة عنها

عرفتها....بس الغويزية أو مرة أسمعها

هههههههههههه

دايما أقول أنا مو مغربية

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
][/b]

خلاص فهمت يا سوسو

يعني مش أغرقها ماء

 

اه ^ــ^

 

][/b]

حبيبتي أسهل شيء ما عرفته

هههههههههه

اعتبرني غبيه**مو لهالدرجة**

بس أبي حد يشرحلي شو معنى **شطه**

 

سرسورة إذا ماعملتيلي شرح الحين ماراح أجرب أكلتك

بس ماراح أسكت....أقول إنها مو حلوة ومثل هالكلام

ههههههههههه

بضحك معك يلا اشرحي

 

ههههههههه

 

الحمد لله ام العبادله وام ابراهيم وام حبيبه شرحهولك

جزاهم الله خيرا ^ــ^

 

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

امين واياك ام حبيبه

جزاك الله خيرا

منوره الموضوع

 

الله يكرمك ام ابراهيم

امين واياك

بارك الله فيك

نورتى الموضوع

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

نور الشطة هي البابريكا الحارة

وهي قرون الفلفل الأحمر والتي يتم تجفيفها وطحنها

106016_1227549121-1.jpg

 

بارك الله فيك

عرفتها من الشرح الأول

ههههههههههههه

بحبها بس مو كتير

بس في ناس بتاكلها هيك صح؟؟؟؟؟؟؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

 

ما شاء الله يا سارة

 

 

 

رووعه يا بنت والله

 

 

 

انت مش بتحمري السمبوسه؟؟

 

 

 

والبطاطس دي جديده ان شاء الله اجربها واقولك

 

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

نور انا بقى لو كلت حاجه فيها شطه مولعه ممكن اموت من الشرقه اللى بتحصلى

 

ما شاء الله يا سارة

رووعه يا بنت والله

انت مش بتحمري السمبوسه؟؟

والبطاطس دي جديده ان شاء الله اجربها واقولك

الله يكرمك يا ماريا

جزاك الله خيرا

هى امى قالتلى ياتحمريها فى زيت على الطاسه يإما فى الفرن

فانا اخترت فى الفرن وطلعت احلى لان مش غرقانه زيت بقى لو عملتها فى طاسه بزيت بتبقى غرقانه زيت وانا مبحبش كده

بس قالتلى خلى بالك لتتحرق لانها بتتعمل بسرعه فى الفرن

فضلت واقفه اتابعها عشان متتحرقش الحمد لله ^^

ماشى إن شاء الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله

اللهم بارك

تسلم ايدك يا قمر

هبقى اجرب البطاطش ان شاء الله

انا بعمل السمبوسه زيك كده بتبقى اخف واحلى^^

بس عندنا مبتتعملش بسرعه ^^

بتفضل ربع ساعه او اكتر شويه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×