لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 23 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، شوربة الكرنب حبيباتي كلنا سمعنا عن شوربة الكرنب وكتير منا لم يستسغها وبناء على طلب حبيبتي اميرة قطب دي وصفتي الخاصة وطعمها ان شاء الله يكون افضل المقادير الكرنب وده هاتاخدوا كام ورقة كل مرة يعنى يكون طازة واول باول احسن عدد واحد جزرة بصلة كبيرة عدد واحد طماطم الكرفس ممكن ماتحطيهوش على الرغم من فوايدة العديدة وانه عنصر مهم في تخفيف الوزن عدد 2 مكعب مرقة او شوربة اللي عندك استخدميه الطريقة ضعي حوالي ثلاث اكواب الى اربعة ماء واتركيهم الى ان يصلوا لدرجة الغليان ضعي مكعبين المرقة وتكوني مقطعة حوالى اربعة الى خمس ورقات من الكرنب وحاولى اختيار الورق الابيض وطبعا العرق بتاع الكرنب ما يتقطع الورق بس الجزر قطعيه مكعبات كبيرة والبصل كذلك يمكنك تقطيعه اربع او خمس قطع والطماطم اربعة ارباع واتركيهم على النار الى النضج وخلي بالك ما يكونوا مهروسين مع بعض وطبعا تملحي الشوربة وتضعي لو بتحبي بهار ممكن المهم تظبطي الملح والفلفل وممكن تضعي قليل من ا لليمون على الطبق بعد الغرف هاتعجبكم ومش متعبة خااالص وسهلة واتمنى اللي تجربها تقول لي كويسة ولا لسه طعمها صعب ؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
حبيبة87 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أبريل, 2008 الف شكر حبيبتى رحيق جزاك الله خيرا على الطريقة بس انا مش بعملها كده خالص بصى يا سيتى انا عادى زى ما قلتى ماء وبعدين ورق الكرنب وبقطع العروق كمان انتى نهيتى عنهم ليه يا ترى؟ :angry: ومش بحط لا جزر ولا بصل :angry: بحط خضرة وممكن طماطم وبحط بهارات وكمان زنجبيل مع انى مش بحب طعمه لكن ممتاز للتخسيس وحرق الدهون :cry: وطبعا مش ننسى حبة ملح :angry: ووقت الاكل بعصر عليها ليمون كتييييييييييييييييييييييييييير بيخلي طعمها حلو :cry: بس كده يا ستى لكن مفيش مانع اجرب طريقتك يمكن تعجبنى :angry: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
كفاح الألماسه 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أبريل, 2008 جزيت خيراً ياجوجو أنابعملها مثلكم بس لازم تحطي كمون على الشوربة ده لازم عشان المعدة ده أولا والجزر في طريقتي مش موجود بدل منه الفلفل الأخضر وبحط ليمون أسود يستوي معه وبيطلع طعمه حلو جربته مرتين بس مشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــكورة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، تسلمي حبوبة على المرور الجميل بخصوص العروق انتي لك مطلق الحرية انا بقطع الورق بس لو بتحبي العروق مافي اي مشكلة بس فعلا بتجيب نتيجة رهييييبة انا كنت الاول بعملها بكرفس كتير بس كنت اعمل الحلة من هنا وبرميها من غير حتى ما ادوق ريحتها كانت فظيييعة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، حبيبتي كفااح اسعدني مرورك ونسيت اضيف الكمون فعلا ده لااازم علشان القولون هو الليمون الاسود ده اللي بيتحط على الكبسة ؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أميرة القطب 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 26 أبريل, 2008 اولا جزاكى الله خيرا اختى وحبيبتى انك افتكرتى وحطيتى الطريقه بتاعتك لعمل الشوربه فعلا شكلها هتكون مقبولة الطعم هجربها وابلغك بالنتيجه بالنسبة لأختى حبيبة هى فعلا طريقتها بتخسس اكتر علشان الخضرة والزنجبيل بس المشكله انك مش بتقدرى تاكلى منها وجبات كامله لأن طعمها مش بيتبلع يعنى لو مشروب عادى ممكن تسدى مناخيرك وتبلعى والسلام لكن علشان تاكلى وجبه كامله منها صعب جدا مرة تانيه شكرا جزيلا حبيبتى رحيق الجورى على اهتمامك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام يوسف و عمر 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2008 انا ان شاء الله اكيد هجربها عشان انا ابيديت اتخن وانا خايفة لحسن اضرررررررررب من التخن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2008 اولا جزاكى الله خيرا اختى وحبيبتى انك افتكرتى وحطيتى الطريقه بتاعتك لعمل الشوربه فعلا شكلها هتكون مقبولة الطعم هجربها وابلغك بالنتيجه بالنسبة لأختى حبيبة هى فعلا طريقتها بتخسس اكتر علشان الخضرة والزنجبيل بس المشكله انك مش بتقدرى تاكلى منها وجبات كامله لأن طعمها مش بيتبلع يعنى لو مشروب عادى ممكن تسدى مناخيرك وتبلعى والسلام لكن علشان تاكلى وجبه كامله منها صعب جدا مرة تانيه شكرا جزيلا حبيبتى رحيق الجورى على اهتمامك وإنتِ من أهل الجزاء حبيبتي اميرة إن شاء الله يبقى طعمهم ارحم من التانية انا بصراحة اللي فيها كرفس اتعقدت منها بس لما جربت دي لاقيتها مش وحشه مقبولة جربيها وموفقة إن شاء الله حبيبتي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، تسلمي حبيبتي مريوم على المرور الجميل جربيها وهاتعجبك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*لقاء* 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 لالالالالالالالالالالالالالالالالالالالا يا مروة لالالالالالالالالالالالالالالالالالالا كله الا الكرنب ده حاجة صعبة اوى واخره يتحشى انما يتعمل شوربة ان شاء الله ما حد خس ههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ^_^ والله ضحكتيني جدا بس لما تبقى حالتك زيي ولاااازم تخسي هاتعمليها عصير مش شوربة ^_^ لاء ارجوكي تدعي لنا بالرشاقة :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
*لقاء* 1 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ^_^ والله ضحكتيني جدا بس لما تبقى حالتك زيي ولاااازم تخسي هاتعمليها عصير مش شوربة ^_^ ومين قاللك انى حالى افضل من حالك؟؟؟؟؟؟؟ فى واحدة متجوزة ومخلفة ورشيقة متهيالى دى معادلة صعبة جدا بل مستحيلة معادله تفاضلية من الدرجة الثالثة دى حتى دى ليها حل لاء ارجوكي تدعي لنا بالرشاقة :) عموما اللهم رشق كل تخينة يارب حلوة الدعوة دى؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :tongue: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أميرة القطب 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 اختى الحبيبة رحيق امبارح على قناة الصحة والجمال كان فى دكتور بيقدم برنامج اسمه يلا نخس واتكلم عن الشوربة الحارقة وطبعا قال الطريقة التقليدية لكن هو قال ان وقت التسوية يكون 10 دقائق اكيد يقصد علشان الحفاظ على الفيتامينات فى الخضار وبعد التسوية تضرب فى الخلاط وتكون عصير يشرب قبل الاكل 3 مرات يوميا متهيألى كده اظرف بكتير لأنك مش ممكن تاكلى 3 اطباق فى اليوم مش كده ولا ايه؟؟؟؟؟؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام الاشبال 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 اختى ف الله رحوقه ده عتاب الاحباب انا حبيت ادلع عليكوا شويه قوليلى بقى شوربه الكرنب اخدها كام مره ف اليوم ؟ يعنى ممكن اعتمد عليها يوم كامل يعنى تبقى الغدا والعشا ؟ ولا فيها حاجه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
omou mossab 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 سلمت يداكي حبيبتي انا جربته في شربة خضار-برودو-ورحيت الكل رااائع بصراحة وكمان احبه في الكسكسي نحن نطبخه روعة ونعملو كمان في مرق محشي مثل اوراق العنب لذيذ جداااا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، ^_^ والله ضحكتيني جدا بس لما تبقى حالتك زيي ولاااازم تخسي هاتعمليها عصير مش شوربة ^_^ ومين قاللك انى حالى افضل من حالك؟؟؟؟؟؟؟ فى واحدة متجوزة ومخلفة ورشيقة متهيالى دى معادلة صعبة جدا بل مستحيلة معادله تفاضلية من الدرجة الثالثة دى حتى دى ليها حل لاء ارجوكي تدعي لنا بالرشاقة :) عموما اللهم رشق كل تخينة يارب حلوة الدعوة دى؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :tongue: ^_^ طيب تعالي انضمي لفريق رشيقات المستقبل دا في ناس بتضرب جوا للي بيلخبط :) لاء بجد تعالي يا لولو ادعوكِ على جبن قريش وشوربة كرنب والخس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 اختى الحبيبة رحيق امبارح على قناة الصحة والجمال كان فى دكتور بيقدم برنامج اسمه يلا نخس واتكلم عن الشوربة الحارقة وطبعا قال الطريقة التقليدية لكن هو قال ان وقت التسوية يكون 10 دقائق اكيد يقصد علشان الحفاظ على الفيتامينات فى الخضار وبعد التسوية تضرب فى الخلاط وتكون عصير يشرب قبل الاكل 3 مرات يوميا متهيألى كده اظرف بكتير لأنك مش ممكن تاكلى 3 اطباق فى اليوم مش كده ولا ايه؟؟؟؟؟؟؟ اهلا حبيبتي اميرة فعلا عشر دقائق علشان الفيتامينات على فكرة معظم الخضار المفروض ما يستوى اوي ويتهري زي ما بنعمله وبخصوص طحنة في الخلاط اعتقد ممكن يكون اسهل في الشرب بس انا عن نفسي من الناس اللي لا يمكن اشرب حاجة وعندي شعور ان طعمها وحش حتى لو قفلت مناخيري بتعب نفسيا اوي من الموضوع ده فبتحايل واضيف اي نكهه ولذلك مش قادرة اشرب تركبية الاخت كفاااح الرمان والشاي الاخضر وحاجات كده فجربي كده وقولي لي النتيجة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 اختى في الله رحوقه ده عتاب الاحباب انا حبيت ادلع عليكوا شويه قوليلى بقى شوربه الكرنب اخدها كام مره ف اليوم ؟ يعنى ممكن اعتمد عليها يوم كامل يعنى تبقى الغدا والعشا ؟ ولا فيها حاجه اهلا بحبيبتي ام الاشبال ممكن تتاخد اكتر من مرة وانا قريباتي قالوا لي كل ما تاخديها اكتر كل ماتخسي ممكن تتاكل لو تقدري كاوجبة وبين الوجبات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 سلمت يداكي حبيبتي انا جربته في شربة خضار-برودو-ورحيت الكل رااائع بصراحة وكمان احبه في الكسكسي نحن نطبخه روعة ونعملو كمان في مرق محشي مثل اوراق العنب لذيذ جداااا تسلمي من كل سوء حبيبتي ام مصعب مرورك اسعدني شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام الاشبال 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 1 مايو, 2008 اختى الحبيبة رحيق امبارح على قناة الصحة والجمال كان فى دكتور بيقدم برنامج اسمه يلا نخس ممكن اختى تقوليلى تردد القناه ايه وجزاك الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 مايو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، والله لا اعرف ترددها حبيبتي ام الاشبال وياريت حد يفيدني ويفيدك بوضع التردد شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
Y_A 0 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 2 مايو, 2008 :wacko: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، :wub: :mrgreen: :oops: أختي أن شاء الله هعمل الشوربة وسأحاول الجمع بين كل الاراء عسى الله ينفعنا بها :oops: :oops: جزاكن الله كل خير [] :wub: بالنسبة لتردد قناة الصحة والجمال(v / 27500 /10834 ) :wub: بس أوعى تنسوني من دعواتكم[/[/font شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام الاشبال 3 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 مايو, 2008 جزاك الله خيرا اختى انا هحاول اجيبها ولو معرفتش هارجع لك تانى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
أم عبد الوارث 24 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 5 مايو, 2008 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، جزاك الله خير أنا أحب الشوربة سجربها انشاء الله وأرد عليك بارك الله فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
لواء العزة 5 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 19 مايو, 2008 وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته،، حياكِ الله حبيبتي ღامة اللهღ والشوربة للتخسيس خلي بالك ولا تزيدي عن اسبوع واحد فقط تمشي عليها ثم تاكلي يوم او ثلاثة بعدها عادي ولو عاوزة ترجع لها ممكن وايضا اسبوع واحد فقط شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك