ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، فكرة الموضوع ان كل واحدة تكتب اكله بتعملها بس تكتبها بكل ملحقاتها ومش لازم غداء ممكن فطار اوعشاء وانا هابدا باكله سهله :oops: انا بعمل سمك مقلى وارز بالبصل وسلطه خضراء وطحينه انتظر تفاعلكم :oops: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 ما فى احد بيتتفاعل معى ليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام بدور 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 (معدل) اما انا فاعمل اكله صعبه كثير اكلتي المفضله خخخخخخخخخخخخخخخخ :smile: خبز لبناني زيتون اخضر او اسود جبنه بيضا مالحه وعصير تم تعديل 27 أبريل, 2011 بواسطة ام بدور البدوی شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 تسلم ايديك يا ام بدور واشكرك على التفاعل وابقى زورينا تانى :closedeyes: يلا يا اخوات ادخلوا واكتبوا الوجبات شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 حلو الموضوع انا اوقات اعمل علي العشا حاجه غريبه كدا معرفلهاش اسم وسمتها سلطه بيض وهي عباره عن بيض وفلفل اخضر وبصله وطماطم وبقدونس وجبنه موتزاريلا وملح وفلفل اسود وبخلطهم مع بعض وبحطهم في الطاسه علي النار 5 دقائق فقط بس ايه تووووووووووووووووووووحفه انا بس الي باكلها هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 :biggrin: واضح انها تحفه اشكرك على المشاركه تسلم ايديك :icon15: هجربها :mrgreen: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 جربيها هتدعي عليا لالا اقصد هتدعيلي ههههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 27 أبريل, 2011 :icon15: هههههههههههههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام بدور 2 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2011 (معدل) حلو الموضوعانا اوقات اعمل علي العشا حاجه غريبه كدا معرفلهاش اسم وسمتها سلطه بيض وهي عباره عن بيض وفلفل اخضر وبصله وطماطم وبقدونس وجبنه موتزاريلا وملح وفلفل اسود وبخلطهم مع بعض وبحطهم في الطاسه علي النار 5 دقائق فقط بس ايه تووووووووووووووووووووحفه انا بس الي باكلها هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه تصدقي بالله امس انا عملت هالطبخه عالعشاء بس بدون الجبن بس انا عملتها بطريقه ثانيه يعني جبت بطاطس قطعته شرائح وغليته شوي بالماء بس عشان ينضج شوي وقطعت بصل حلقات وطماطم حلقات وشوية جلجلان او بقدونس وخلطت البيض مع ملح وفلفل اسود ورشة هيل مع البقدونس واخذت صينية الفرن دهنتها بالزيت شوي وبعدها حطيت شرائح البطاطس وعليها شرائح البصل وبعدها الطمام وصبيت عليها خليط البيض ودخلتها الفرن بس بصراحه طلعت تووووووووووووووووووووحفه بجد عندي اهل زوجي ما يحبوا يجربوا اي طبخه جديده بس امس اكلوا الطبق كامل ما شاء الله وما كنت ابدا متوقعه ان الطبق بيعجبهم كنت عامله صينيه صغيره وزوجي قال لو عملتي اكثر (الظاهر عجبه (يا حراااااام بس مو مشكله بنعملها مره ثانيه عشان خاطر عيونه بس بضيف الجبن معاها لي مرور ثاني سلااام تم تعديل 28 أبريل, 2011 بواسطة ام بدور البدوی شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2011 هههههههههههههههههههههههه بالف هنا عارفه لو كنتي عاملتي منها كتير كانت اتسابت هههههههههههههههههههههههههه(امزح ايوه عارفه الطريقه دي جميله واوقات بعملها تسلم ايدك ام بدور لي عوده شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2011 شوفتى يا ماريا مش قلت لك هجربها اهى ام بدور سبقتنى وعجبتهم بس انا عندى سؤال هو ما فى حد بيدخل الموضوع ده غيرنا ليه؟ :closedeyes: هو موضوع وحش :sad: ولا هو مش ظا هر؟والمفروض اعمل ايه علشان الناس تتفاعل افيدونى :huh: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2011 على فكره انا بعمل الاكله دى على العشاء ولكن بدون الجبنه والبطاطس وبحبها جدا وبنسميها شكشوكه فى مصر شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 28 أبريل, 2011 شوفتى يا ماريا مش قلت لك هجربهااهى ام بدور سبقتنى وعجبتهم بس انا عندى سؤال هو ما فى حد بيدخل الموضوع ده غيرنا ليه؟ هو موضوع وحش ولا هو مش ظا هر؟والمفروض اعمل ايه علشان الناس تتفاعل افيدونى لا والله موضوع جميل بس اوقات ممكن مبيبقوش واخدين بالهم مش عرفه والله تعملي ايه بس انت مش عاجبك احنا ولا ايه ههههههههههه على فكره انا بعمل الاكله دى على العشاء ولكن بدون الجبنه والبطاطسوبحبها جدا وبنسميها شكشوكه فى مصر اهلا باهل كايرو انا كمان من مصر عارفه انا الشكشوكه بس الي بقولك عليها طريقتي دي مزتها ان كل حاجه فيها بتبقي طريه الفلفل والبصل والطماطم يا دوب الي بيستوي فيها البيض انا عن نفسي بحبها كدا جوزي يدخل المطبخ الله فيه ريحه جميله قوي اوريه الريحه الجميله يقولي اه طيب كلي انت بقي هههههههههههههههههههههههههه علشان كله طري لكن الشكشوكه بتسبكي الطماطم وبعدين تحطي البيض وتقلبي سريعا صح؟؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 بالعكس يا ماريا انت وام بدور على عينى وراسى :dry: بس نفسى حد تانى يعبرنى عضوة جديده بقه وعايزه احس ان الناس شيفانى اما بالنسبه للشكشوكه صح بنسبك الطماطم شويه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 طيب من الوجبات الي بحبها علي العشا جدااا بجيب جبنه بيضاء واقطع عليها طماطم مكعبات وفصين توم وبقدونس وبصل اخضر وشويه زيتوبقلبهم علي بعض بتبقي جميله طبعا وكوبايه الشاي جمب اي اكله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
ام جومانا وجنى 515 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 من وجبات الغداءبعمل ارز باسمتى بالخضار المشكل وقطع الدجاج والكارى والقرفه والحبهان والقرنفل وفلفل اسود و ورق لورا وطبعا جمبها مخلل وبتبقى جميلة جدا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 من وجبات الغدا فراخ مشويه ومكرونه اسباجتي وبطاطس محمره شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 (معدل) انا بقى بحب اوى اعمل بيتزا البيض على العشاء بقطع جبنه رومى وبسطرمه وفلفل حلو وزيتون اسود واقلبهم فى قطعة زبده على النار ثم اضع البيض واقلب الجميع حتى استواء البيض بس ايه طعمها امممممممممم راااااائع تم تعديل 29 أبريل, 2011 بواسطة يسرا عبد الرحمن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 اما هذه الوجبه تصلح على الغذاء والعشاء وهى فراخ مشويه وطريقتها بتبل الفراخ من الليل ب بصله كبيره مفرومه وليمونتين وملح وفلفل اسمر وجنزبيل وفى اليوم الثانى اضع الفراخ فى حله بها ثلاث اكواب كبيره ماء واتركها تستوى قليلا وعندما يقل الماء قليلا اطفىء النار وبعد ذلك اضع الفراخ فى صنيه وادخلها الفرن حتى يحمر الوجه واقدمها على السفرة مع بطاطس محمرة وسلاطه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 اهلين يسرا الا الجنزبيل دا بيبقي حلو في الاكل ولا محاولتش اجربه اصل رحته صعبه قوي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 اهلين يسراالا الجنزبيل دا بيبقي حلو في الاكل ولا محاولتش اجربه اصل رحته صعبه قوي طبعا بيكون حلوكل خلطات الشاورما بيكون فيها جنزبيل وبعدين لما تحطى تحطى ربع ملعقة الشاى جنزبيل وممكن تعملى التتبيل من غيره خالص شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
~ماريا~ 1340 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 طيب بقولك متعرفيش اسماء تواااااااااااااااااابل غريبه كدا تقوليلي عليها الي انا اعرفه ( توابل اللحمه الزعتر الكمون الفلفل الزعفران القرفه لو تعرفي اكتر وبيتحط في ايه قوليلي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
(أم *سارة*) 981 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 ولا تزعلى أم جمانة ممكن أنضم لكم لو تحبى بحب أعمل المقلوبة والبيتزا واللحم البارد مع الكرونة بصلصة والأكل العادى إللى كل المصريين عارفينو والفراخ الرستو بالبطاطس شوفى تحبو إيه وأنا أدخل أقول الطريقة شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 طيب بقولك متعرفيش اسماء تواااااااااااااااااابل غريبه كدا تقوليلي عليها الي انا اعرفه ( توابل اللحمه الزعتر الكمون الفلفل الزعفران القرفه لو تعرفي اكتر وبيتحط في ايه قوليلي فى المحلب والقرنفل المطحون وشومر وهال وسّماقاشتريهم من العطار واخلطيهم على بعض بعد الطحن شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك
يسرا عبد الرحمن 718 أرسلي تقرير عن المشاركة قامت بالمشاركة 29 أبريل, 2011 ولا تزعلى أم جمانة ممكن أنضم لكم لو تحبى بحب أعمل المقلوبة والبيتزا واللحم البارد مع الكرونة بصلصة والأكل العادى إللى كل المصريين عارفينو والفراخ الرستو بالبطاطس شوفى تحبو إيه وأنا أدخل أقول الطريقة هاتى طريقة المقلوبه لانى اول مرة اسمع عنهاوالفراخ الرستو لانى ما بعرف اعملها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شارك