اذهبي الى المحتوى
ام جومانا وجنى

اكتبى وجبه متكاملة

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

فكرة الموضوع ان كل واحدة تكتب اكله بتعملها

بس تكتبها بكل ملحقاتها

ومش لازم غداء ممكن فطار اوعشاء

وانا هابدا باكله سهله :oops:

 

انا بعمل سمك مقلى وارز بالبصل وسلطه خضراء وطحينه

انتظر تفاعلكم :oops:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اما انا فاعمل اكله صعبه كثير

اكلتي المفضله خخخخخخخخخخخخخخخخ

:smile:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبز لبناني

12.jpg

 

زيتون اخضر او اسود

 

5733b275.jpg

 

جبنه بيضا مالحه

 

43275_21260911154.jpg

 

وعصير

 

 

150662.png

 

38024.gif

تم تعديل بواسطة ام بدور البدوی

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايديك يا ام بدور واشكرك على التفاعل

وابقى زورينا تانى :closedeyes:

يلا يا اخوات ادخلوا واكتبوا الوجبات

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

حلو الموضوع

انا اوقات اعمل علي العشا

حاجه غريبه كدا

معرفلهاش اسم وسمتها سلطه بيض

وهي عباره عن

بيض وفلفل اخضر وبصله وطماطم وبقدونس وجبنه موتزاريلا وملح وفلفل اسود

وبخلطهم مع بعض وبحطهم في الطاسه علي النار 5 دقائق فقط

بس ايه تووووووووووووووووووووحفه

انا بس الي باكلها

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

:biggrin: واضح انها تحفه

اشكرك على المشاركه

تسلم ايديك :icon15: هجربها :mrgreen:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

حلو الموضوع

انا اوقات اعمل علي العشا

حاجه غريبه كدا

معرفلهاش اسم وسمتها سلطه بيض

وهي عباره عن

بيض وفلفل اخضر وبصله وطماطم وبقدونس وجبنه موتزاريلا وملح وفلفل اسود

وبخلطهم مع بعض وبحطهم في الطاسه علي النار 5 دقائق فقط

بس ايه تووووووووووووووووووووحفه

انا بس الي باكلها

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

 

 

تصدقي بالله

 

امس انا عملت هالطبخه عالعشاء بس بدون الجبن

بس انا عملتها بطريقه ثانيه

 

يعني جبت بطاطس قطعته شرائح وغليته شوي بالماء بس عشان ينضج شوي

وقطعت بصل حلقات

وطماطم حلقات

وشوية جلجلان او بقدونس

وخلطت البيض مع ملح وفلفل اسود ورشة هيل مع البقدونس

واخذت صينية الفرن دهنتها بالزيت شوي

وبعدها حطيت شرائح البطاطس وعليها شرائح البصل وبعدها الطمام

وصبيت عليها خليط البيض

ودخلتها الفرن

بس بصراحه طلعت تووووووووووووووووووووحفه بجد

عندي اهل زوجي ما يحبوا يجربوا اي طبخه جديده بس امس اكلوا الطبق كامل ما شاء الله

وما كنت ابدا متوقعه ان الطبق بيعجبهم

كنت عامله صينيه صغيره وزوجي قال لو عملتي اكثر

(الظاهر عجبه (يا حراااااام

بس مو مشكله بنعملها مره ثانيه عشان خاطر عيونه

بس بضيف الجبن معاها

لي مرور ثاني

سلااام

تم تعديل بواسطة ام بدور البدوی

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

هههههههههههههههههههههههه

بالف هنا

عارفه لو كنتي عاملتي منها كتير كانت اتسابت

هههههههههههههههههههههههههه(امزح

 

ايوه عارفه الطريقه دي

جميله واوقات بعملها

تسلم ايدك ام بدور

 

لي عوده

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

شوفتى يا ماريا مش قلت لك هجربها

اهى ام بدور سبقتنى وعجبتهم

بس انا عندى سؤال

هو ما فى حد بيدخل الموضوع ده غيرنا ليه؟ :closedeyes:

هو موضوع وحش :sad: ولا هو مش ظا هر؟والمفروض اعمل ايه علشان الناس تتفاعل افيدونى :huh:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

على فكره انا بعمل الاكله دى على العشاء ولكن بدون الجبنه والبطاطس

وبحبها جدا وبنسميها شكشوكه فى مصر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
شوفتى يا ماريا مش قلت لك هجربها

اهى ام بدور سبقتنى وعجبتهم

بس انا عندى سؤال

هو ما فى حد بيدخل الموضوع ده غيرنا ليه؟

هو موضوع وحش ولا هو مش ظا هر؟والمفروض اعمل ايه علشان الناس تتفاعل افيدونى

 

لا والله موضوع جميل

بس اوقات ممكن مبيبقوش واخدين بالهم

مش عرفه والله تعملي ايه

بس انت مش عاجبك احنا ولا ايه

ههههههههههه

 

على فكره انا بعمل الاكله دى على العشاء ولكن بدون الجبنه والبطاطس

وبحبها جدا وبنسميها شكشوكه فى مصر

 

اهلا باهل كايرو

انا كمان من مصر

عارفه انا الشكشوكه

بس الي بقولك عليها طريقتي دي

مزتها

ان كل حاجه فيها بتبقي طريه

الفلفل والبصل والطماطم

يا دوب الي بيستوي فيها البيض

 

انا عن نفسي بحبها كدا

 

جوزي يدخل المطبخ

الله فيه ريحه جميله قوي

اوريه الريحه الجميله يقولي اه طيب كلي انت بقي

هههههههههههههههههههههههههه

علشان كله طري

لكن الشكشوكه

بتسبكي الطماطم وبعدين تحطي البيض وتقلبي سريعا صح؟؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بالعكس يا ماريا انت وام بدور على عينى وراسى :dry:

بس نفسى حد تانى يعبرنى عضوة جديده بقه وعايزه احس ان الناس شيفانى

اما بالنسبه للشكشوكه صح بنسبك الطماطم شويه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طيب من الوجبات الي بحبها علي العشا جدااا

 

بجيب جبنه بيضاء

واقطع عليها طماطم مكعبات وفصين توم

وبقدونس وبصل اخضر وشويه زيتوبقلبهم علي بعض

بتبقي جميله

طبعا وكوبايه الشاي

جمب اي اكله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

من وجبات الغداءبعمل ارز باسمتى بالخضار المشكل وقطع الدجاج والكارى والقرفه والحبهان والقرنفل وفلفل اسود و ورق لورا

وطبعا جمبها مخلل

وبتبقى جميلة جدا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا بقى بحب اوى اعمل بيتزا البيض على العشاء

 

بقطع جبنه رومى وبسطرمه وفلفل حلو وزيتون اسود واقلبهم فى قطعة زبده على النار ثم اضع البيض واقلب الجميع حتى استواء البيض

 

بس ايه طعمها امممممممممم راااااائع

تم تعديل بواسطة يسرا عبد الرحمن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اما هذه الوجبه تصلح على الغذاء والعشاء وهى فراخ مشويه وطريقتها

بتبل الفراخ من الليل ب بصله كبيره مفرومه وليمونتين وملح وفلفل اسمر وجنزبيل

وفى اليوم الثانى اضع الفراخ فى حله بها ثلاث اكواب كبيره ماء واتركها تستوى قليلا وعندما يقل الماء قليلا اطفىء النار

وبعد ذلك اضع الفراخ فى صنيه وادخلها الفرن حتى يحمر الوجه

واقدمها على السفرة مع بطاطس محمرة وسلاطه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
اهلين يسرا

الا الجنزبيل دا بيبقي حلو في الاكل ولا

محاولتش اجربه

اصل رحته صعبه قوي

طبعا بيكون حلو

كل خلطات الشاورما بيكون فيها جنزبيل

وبعدين لما تحطى تحطى ربع ملعقة الشاى جنزبيل

وممكن تعملى التتبيل من غيره خالص

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

طيب بقولك متعرفيش اسماء تواااااااااااااااااابل

غريبه كدا

تقوليلي عليها

الي انا اعرفه

( توابل اللحمه الزعتر الكمون الفلفل الزعفران القرفه

 

لو تعرفي اكتر وبيتحط في ايه

قوليلي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ولا تزعلى أم جمانة ممكن أنضم لكم لو تحبى

 

بحب أعمل المقلوبة والبيتزا واللحم البارد مع الكرونة بصلصة والأكل العادى إللى كل المصريين عارفينو

 

والفراخ الرستو بالبطاطس شوفى تحبو إيه وأنا أدخل أقول الطريقة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
طيب بقولك متعرفيش اسماء تواااااااااااااااااابل

غريبه كدا

تقوليلي عليها

الي انا اعرفه

( توابل اللحمه الزعتر الكمون الفلفل الزعفران القرفه

 

لو تعرفي اكتر وبيتحط في ايه

قوليلي

فى المحلب والقرنفل المطحون وشومر وهال وسّماق

اشتريهم من العطار واخلطيهم على بعض بعد الطحن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ولا تزعلى أم جمانة ممكن أنضم لكم لو تحبى

 

بحب أعمل المقلوبة والبيتزا واللحم البارد مع الكرونة بصلصة والأكل العادى إللى كل المصريين عارفينو

 

والفراخ الرستو بالبطاطس شوفى تحبو إيه وأنا أدخل أقول الطريقة

هاتى طريقة المقلوبه لانى اول مرة اسمع عنها

والفراخ الرستو لانى ما بعرف اعملها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×