اذهبي الى المحتوى
أزفـــ الرحيل ـــ

العجينة الذهبية العجيييبة : ) لكل حاجة‎

المشاركات التي تم ترشيحها

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاتة

شكرا لكى يا اختى الغاليه على هذه العجينة الجميله انشاء الله هجربها

ودائما في تاْْلق والبحث عن كل شئ جديد ومفيد

جزاكى الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ادا قلتو دهبية فعلا دهبية و عجييييييييييييييييبة هاد لعجينة

بارك اله في صاحبة المجهود سواء اللي حضرت او لي نقلت

الظاهر اني ساتشجع و ابدا اجرب احب المطبخ ههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

ماشاء الله حلوة جدا

أشكال مميزة جداا والعجينة باين عليها رووعة

لكن أريد أن أعرف الكوب الذي نستعمله ماهي الكمية التي يأخذها؟

السؤال الثاني علبة الزبادي كم تحوي من الزبادي بالغرام؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

جزاك الله خيرا

تسسسسسسسسسسسسسسلمى و100000000 شكرا

انا نقلت الموضوع كلة فى ملف ووزعتة على اصحابى

شششششششششششككككككككككككككككككككككرررررررررررررررااااااااااااااااااااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

جزاك الله خيرا

تسسسسسسسسسسسسسسلمى و100000000 شكرا

انا نقلت الموضوع كلة فى ملف ووزعتة على اصحابى

شششششششششششككككككككككككككككككككككرررررررررررررررااااااااااااااااااااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

كويس ان الموضوع اترفع

 

كنت حابة ادخل واقول لسلمتى جزاكِ الله الف خير

 

انا عملت كرواسون وطلع روعة مرتين عملته

 

ماكنتش متخيلة انى هنجح فى عمله ابداا

 

ربنا يباركللك يا سلمتى يارب ، احبكِ فى الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

بارك الله فيك يا اختي فعلا وصفات مميزة واطباق شهية

والذي يجعلعها مشهية اكثر الصور الرائعة

وصدق المثل القائل العين بتاكل قبل الفم.

تحياتي

 

وبارك الله فيك يا غالية

طبعا الصور بتشجع اكتر

ان تجربيها وبتطلع حلوة

 

 

وعليكم السلامورحمة الله وبركات

شكرا لكى يا اختى الغاليه على هذه العجينة الجميله انشاء الله هجربها

ودائما في تاْْلق والبحث عن كل شئ جديد ومفيد

جزاكى الله خيرا

 

وجزاك الله خيرا شموس

 

ما شاء الله يسلم يديك

تسلمى يا غالية

 

ادا قلتو دهبية فعلا دهبية و عجييييييييييييييييبة هاد لعجينة

بارك اله في صاحبة المجهود سواء اللي حضرت او لي نقلت

الظاهر اني ساتشجع و ابدا اجرب احب المطبخ ههههه

يلا يا جميل ورينا شطارتك

بالتوفيق ان شاء الله

 

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

ماشاء الله حلوة جدا

أشكال مميزة جداا والعجينة باين عليها رووعة

لكن أريد أن أعرف الكوب الذي نستعمله ماهي الكمية التي يأخذها؟

السؤال الثاني علبة الزبادي كم تحوي من الزبادي بالغرام؟

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

الكوب اللى تريدينه

علبة الزبادى العادية متوسطة يعنى

وبالهنا والشفا

 

شي لذيذ ..........بارك الله فيك

وبارك الله فيك يا غالية

 

واوووووتسلمي عانلقل روعة

تسلمى حبيبتى

 

بســم الله الـرحمــن الرحيــم

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

جزاك الله خيرا

تسسسسسسسسسسسسسسلمى و100000000 شكرا

انا نقلت الموضوع كلة فى ملف ووزعتة على اصحابى

شششششششششششككككككككككككككككككككككرررررررررررررررااااااااااااااااااااا

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

وجزاك الله خيرا يا غالية

اسال الله ان يرزقنا الاخلاص

 

كويس ان الموضوع اترفع

 

كنت حابة ادخل واقول لسلمتى جزاكِ الله الف خير

 

انا عملت كرواسون وطلع روعة مرتين عملته

 

ماكنتش متخيلة انى هنجح فى عمله ابداا

 

ربنا يباركللك يا سلمتى يارب ، احبكِ فى الله

وجزاك الله خيرا بسمتى الحبيبة

ما شاء الله عليك يا بسمة شاطرة طالعة لسلمتك :icon15:

احبك الله الذى احببتنى فيه

وأنا أيضا احبك فى الله

 

 

 

تسلم ايديك على المجهود الرائع

 

تسلمى ياغالية

اسال الله ان يرزقنى واياك الاخلاص فى القول والعمل

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عجينة حلوة

 

وارجعى نورى المواضيع من تانى حبيبتى بإذن الله تعالى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عجينة حلوة

 

وارجعى نورى المواضيع من تانى حبيبتى بإذن الله تعالى

 

 

انتى الاحلى يا محبة

باذن الله يا حبيبتى

بارك الله فيك اسماء الحبيبة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،جزاك الله خيرا اختى

 

العجينه روعه وانا عاملتها ولا 100 مرة وخصوصا البيتزا

 

وكل العائله طلبت الوصفه لانها عجبتهم جدا

 

وبالرغم انى قلتلهم على المقادير بالظبط الا انه ولا واحده عارفه طلعها مظبوطه

 

وبفضل الله بقيت انا اشطر واحده وكمان بتمنظر عليهم

 

بارك الله فيك وفى من اهدتنا هذه الذهبيه فعلا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عجينه تحفـــــــــــــــــــــة

وموضوع يستحق الرفع

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عندك حق يا أنوج

عجينه تحفه

أنا عملت منها الدونات والكروسون

وإن شاء الله اجرب منها البيتزا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اه فعلا تحححححفه استنى يابنوته هوريكى منها البيتزا واشجعك اصبرى عليا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وين هالملف عني من زمان

جزاك الله خيرا على النقل وجزى الله صاحبة الموضوع كل الخير

وجزى الله كل الخير من رفعت الموضوع^_^

اسال الله ان ييسر لي واجربها

 

بس سؤال للاخوات اللي جربوها

هو مكتوب في اول وصفة انها بعد ما عجنتها في العجانة تركتها ترتاح ثلث ساعة وبدات في عمل الكرواسان

طيب يعني بدون ما تتركها تتخمر 3او4 ساعات بينفع؟

يعني انتو تركتوها تتخمر وللا لا؟

 

وكمان لو حد عندو عجانة يحكيلي بس اني احط المكونات فيها واتركها تعجن

طيب بتخيل انها رح تطلع مبروشة او مش عارفة بصراحة شاكة في قدراتها

انا عندي صانعة طعام ومن ضمنها عجانة بس خايفة اجربها تخرب معي العجينة لهيك مرتين اعجن وما افكر اجربها...شفتو كم انا فاشلة

وكل مرة يصير فيي مقلب شكل وما تزبط

وكمان ايدي بيوجعوني من كثر العجن وبحرم اعيدها

وخايفة انو الوعاء المخصص اللي بتنحط فيه قطعة العجن يكون صغير يعني بتخيل ان العجينة حتملي ثلثينه او اكثر شوية ياترى رح تزبط او لا؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا حرد عليكي يا امومة(:

 

بس سؤال للاخوات اللي جربوها

هو مكتوب في اول وصفة انها بعد ما عجنتها في العجانة تركتها ترتاح ثلث ساعة وبدات في عمل الكرواسان

طيب يعني بدون ما تتركها تتخمر 3او4 ساعات بينفع؟

يعني انتو تركتوها تتخمر وللا لا؟

ايوه ياحبيبتي سيبيها من 20د الى 30د وغطيها بشكل انه ما يدخلهاش الهواء نهائي ....بعدين تشكليها مثل مابدك ...وبعد ما تعملي الاشكال الي انتي حاباها و تدهنيها بالبيض و ترصيها في الصينية غطيها بقماش او فوطة و سيبيها ترتاح 10دقايق قبل ما تحطيها في الفرن

 

طيب بتخيل انها رح تطلع مبروشة او مش عارفة بصراحة شاكة في قدراتها

انا عندي صانعة طعام ومن ضمنها عجانة بس خايفة اجربها تخرب معي العجينة لهيك مرتين اعجن وما افكر اجربها...شفتو كم انا فاشلة

وكل مرة يصير فيي مقلب شكل وما تزبط

 

يبقى اعجنيها شوية بالعجانة لغاية ما تتجمع المكونات مع بعضها و بعدين كملي عجن بايدك...

بس في الغالب انا دايما بشوف الشيف في التلفزيون بتعجن عجينة المعجنات بايدها و انا بعمل زيها

تم تعديل بواسطة ***أم محمد***

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا مش مصدقة عينيا

ربي يجزيك كل الخير يا ام محمد

معقول بقدر اعملها وتنفش وتطلع اسفنجية بدون ما اتركها تتخمر

روووووووووووعة

باذن الله قريبا اجربها

ويارب تزبط معي

وحادعيلك وادعي لكل اللي ساهموا في الموضوع الروعة هذا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

يلا اعمليها و قوليلنا

 

انا قلتلك الطريقة الي انا معتمداها...كمية الخميرة الي محطوطة كافية حتى تخليها تختمر خلال 20د الى 30 د

 

بس تكون متغطية كويس وباحكام ( غطيها بالبلاستيك الخاص بالاكل) و لا نسمة هوى تتدخللها وبعد تشكيلها خليها ترتاح 10 د قبل ما تدخليها الفرن و اعملي حساب ترك المسافة بين الحبات عشان لما تنفش ما تزلقش في بعضها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انا عملتها اليوم وبدعيلكم من كل قلبي

بصراحة كلمة رووووووووعة قليلة عليها

ان شاء الله انزل تطبيقي قريبا

ما عمريش تخيلت تطلع معي عجينة بهالروعة

واعجبت زوجي جدا

وتفننت فيها وعملت منها اشكال حلوة بالمعجنات كرواسان وفطاير عشكل سمكة وبيتزا ومناقيش ^_^

  • معجبة 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×