اذهبي الى المحتوى
ام مريم ويحيى

احلى فراخ مقرمشه الذ من كنتاكى من مطبخى

المشاركات التي تم ترشيحها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

اخواتى الحبيبات

 

اليوم عملت لكم فراخ مقرمشه جميله جدا ان شاء الله هتعجبكم

 

المقادير

 

دجاجه كامله _ فنجان صغير خل _ 3 فص ثوم مدقو ق _ ملح _ فبفل _ بهارات ( عبارة عن ملعقه صغيرة زنجبييل بودرة _ ملعقة صغيره بردقوش _ ملقة صغيره ونصف زعتر _ ملعقة طعام روز مارى ) دقيق _ زيت للتحمير

 

الطريقة

 

!- تقطع الدجاجه ثمان قطع مع نزع الجلد

 

 

2- نخلط جميع المقادير السابقه الخل والثوم ونصف كاس ماء والبهارات ثم نخلط الفرخه بالمقادير السابقه ونتركها فى الثلاجه عدة ساعات

 

 

3- نغمس الدجاج بالبيض ثم بالدقيق ونضع على الدقيق قليل من البقسماط مع ملعقة بيكنج بودر ثم يقلى فى الزيت على نار هايه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وبالهنا والشفا

 

ان شاء الله تعجبكم

post-119673-1275111677_thumb.jpg

post-119673-1275112329_thumb.jpg

post-119673-1275112536_thumb.jpg

post-119673-1275112562_thumb.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

هاجربها ربنا يبارك لك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

يميميمييمييميميم

12751240071.gif

 

الطبق شكله مقرمش ولذيذ

 

وبيكون كذا اكيد ما دام من ايدكـِ

 

يا الغالية سندسة:)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

يميميمييمييميميم

12751240071.gif

 

الطبق شكله مقرمش ولذيذ

 

وبيكون كذا اكيد ما دام من ايدكـِ

 

يا الغالية سندسة:)

 

عليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

تسلمى اختى الحبيبه

 

اسعدنى مرورك يا غاليه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ممكن بس تقوليلي عن حرارة المقلاة لاني كل ما اعملها لازم

تاخذ وقت طويل و ممكن تتحرق من بره و تضل نية من جوا

احكي لي عن طريقتك بالقلي

 

بصراحة طبق جميل جدا تسلم الايادي

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

تسلم ايديك سندوسه شكلها جوعنى ههههههه

 

انا بسلقها نصف سوا قبل التحمير عشان أأمن

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ممكن بس تقوليلي عن حرارة المقلاة لاني كل ما اعملها لازم

تاخذ وقت طويل و ممكن تتحرق من بره و تضل نية من جوا

احكي لي عن طريقتك بالقلي

 

بصراحة طبق جميل جدا تسلم الايادي

 

 

حبيبتى ام حلا اسعدنى مرورك جدا

 

بالنسبه لطريقة القلى انا طبعا زى ما قلت بقطع الدجاجه 8 قطع وكمان بشرحها بالسكين يعنى بغرز السكين فى كل قطعه

 

ولما بضعها فى البيض وبعدين الدقيق اللى بكون حاطه عليه بيكنج بودر بحطها على اصغر عين فى البتوجاز وأوطى عليها النار كمان

 

هى فعلا بتاخد وقت شويه بس الحمد لله مش بطله نيه

 

كمان كل لما نسيبها فى التتبيله مده اطول ده بيساعد فى القلى لان الخل بيدوب الانسجه شويه

 

وان شاء الله تعجبكم

 

واى سؤال انا فى الخدمه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم ايديك سندوسه شكلها جوعنى ههههههه

 

انا بسلقها نصف سوا قبل التحمير عشان أأمن

 

سلمتى يا غاليه

 

وتشرفت بمرورك العطر

 

وجربيها ان شاء الله هتعجبك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

ما شاء الله يا سندسة ست بيت بصحيح

بس بصى بقا يا قمر يعنى الفراخ دى م بتسلقيها خالص خالص

يعنى من التتبيلة للقلى على طول؟

طب وبتطلع مستوية ولا نايه من جوة زى ام حلا

وكمان يعنى اسبها اد ايه ينفع من بالليل للصبح

وكنت سمعت ان ينفع احط معاها كورن فلكس مطحون على الدقيق بتطلع بتقرمش اكتر

جربتيه ولا لا ؟؟؟؟؟؟؟؟

معلش بقا اسئلة كتير اصل شكلها روعة الله بارك الف هنا يا قمر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

ما شاء الله يا سندسة ست بيت بصحيح

بس بصى بقا يا قمر يعنى الفراخ دى م بتسلقيها خالص خالص

يعنى من التتبيلة للقلى على طول؟

طب وبتطلع مستوية ولا نايه من جوة زى ام حلا

وكمان يعنى اسبها اد ايه ينفع من بالليل للصبح

وكنت سمعت ان ينفع احط معاها كورن فلكس مطحون على الدقيق بتطلع بتقرمش اكتر

جربتيه ولا لا ؟؟؟؟؟؟؟؟

معلش بقا اسئلة كتير اصل شكلها روعة الله بارك الف هنا يا قمر

 

عليكم السلام ورحمة الله وبركاته

 

ربنا يخليكى يا ام سلمى واسعدنى مرورك يا قمر

 

انا فعلا مش يسلق الفراخ خالص وزى ما قلتى يعنى من التتبيله على القلى على طول واقل حاجه للتتبيبله 4 ساعات

 

وطبعا كل لما تكون اطول بيكون احسن ولو من الصبح لليل هتبقى ممتازه ان شاء الله

 

انا لما بيكون عندى عزومه وبجهز حاجاتى من بليل ولو هعمل الفراخ دى بتبلها من بليل بتطلع جميله الحمد لله

 

وما تخافيش مش بتطلع نيه خالص بس اهم حاجه سويها على الهادى الزيت يكون كتير شويه والنار هاديه

 

كمان زى ما قلت انى بقطع الفرخه 8 قطع وبشرحها بالسكين وده بيخلى الحراره تدخل وتسويها كويس

 

بالنسبه للكورن فليكس انا فعلا سمعت انه بيخليها مقرمش اكتر بس بصراحه ما جربتهوش

 

انا جربت الدقيق وبحط عليه بيكنج بودر وشوية بقسماط مطحونين بس

 

واى سؤال انا تحت امرك يا قمر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله

 

 

جمييلة جدًا

 

تسلم الأيادي

 

هي كمان لو اتقلت في زيت غزير هاتكون تمام :smile:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله

 

 

جمييلة جدًا

 

تسلم الأيادي

 

هي كمان لو اتقلت في زيت غزير هاتكون تمام :P

 

 

طبعا مشرفتى الغاليه

 

لو اتقلت فى زيت غزير هتكون اجمل وهتدى نتيجه احسن بالنسبه للى خايفين انها تطلع نيه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×