اذهبي الى المحتوى
صاحبه القلب الطيب

صفحة تطبيقات الاخوات فى ☀ ☀دوره الطبخ العبقرية لكل انثى ذكية☀ ☀

المشاركات التي تم ترشيحها

الاخوات الحبيبات

 

ارجو ان كل أخت لم تجد درسا تعود للفهرس فهو مثبت بساحة الطيبات وستجدة ان شاء الله او بتوقيعى

 

فهرس الدورة

 

 

 

الحبيبه مسلمه مجاهدة

تطبيقات جميلة جدااااا جداااا وشهية اللهم بارك

 

بوركتن يا حبيبات

 

بجد أثبتن جدارتكن وهمتكن ^___^

 

فعلا الاخوات رااائعات ويستحقوا التميز :mrgreen: :icon15:

 

 

 

 

ام زينه وميسان

لسلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

حياك الله أم حبيبة طبقت اليوم للمكرونة كنت أنوي عمل المكرونة النجريسكو لكن لظروف الإمتحانات وجدت إني لن أخرج لذا قمت بعمل مكرونة بالصلصة البيضاء و كانت هذه رائعة حقا

قمت بعملها بطريقتك بالحرف فجاءت حلوة و عجبتنا جدا لأني أول مرة أعملها و هذه هي الصو

 

ماشى حبيبتى ..مش مشكله اكيد كانت النجرسكو منك برضو هتكون هاااااااايله

وجميل اوى الطبقين دووول وتزيينك فى المكرونه يمم وش انسان جميله اوووى

حلوة المكرونه البيضا والحمررة كمان

والمكرونه فعلا رفيعه شبه الشعيريه

زاك الله خيرا ماريا الحبيبة المكرونة دي شعرية لأني ساعتها لم يكن عندي سواها لكني أحب أكلها هكذا لأنها تكون أخف من الإسباجيتي ......ياريت تعجب أم حبيبة

تسلم ايدك جمييييييييل جداا بدون اى رياء ..بالطبع عجبتنى وعجبت الجميع والاهم انك اسعدتى اسرتك وسعدتى :icon15:

الف هنا

 

post-45736-1304416337.jpg

post-45736-1304416399.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
]السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

ازيكم يا اشطر طباخات ما شاء الله الدرس حلو جدا

 

وسبحان الله انا عملت مكرونه بالبشاميل يوم الجمعه وصورتها مش عارفه ليه بس حبيت اشوف صورتها هتطلع حلوة ولا لا وقلت خليه احتياطى يمكن نعمل مكرونه فى من الايام

 

واليكم الصورة ويا رب تطلع حلوة

 

post-122602-1304279634_thumb.jpg

 

ما شاء الله تطبيق ام ميسان رائع

 

طيب شوفى يعنى انتى شطرة وبتطبقى من غير ما نحط الدرس ههههههه

باين عليكى فعلا شاطرة بس متواضعه

وجميله جدا الصينيه وان شاء الله راح اعملها اليوم او الغد ايضا

 

تسلم الايادى وبعدين بأه شكلنا هنحطها فى دروس الدورة بس لو اشتركتى :mrgreen:

 

 

post-45736-1304416755.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
عزتي نقابي

يا اهلا انا كمان من دمياط هههههههههههه

 

اهلا اهلا ماريا

من دمياط نفسها؟؟

انا مبسوطه جدا اني لقيت حد من دمياط

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

أولا أوجه شكري الى صاحبة القلب الطيب على هذا الدرس الطيب كما هو معهود

وأعتذر عن التطبيق السابق الذي سأحاول تطبيقه في وقت لاحق ان شاء الله حتى ولو بعد انتهاء الدورة لانني سوف أستأذن عن المشاركة وأتابع من بعيد فقط لان الظرف الذي طرأ علي يجب أن أتفرغ له وهو الامتحانات والتحضير لها وفقني الله واياكم

وبالنسبة لهذا الدرس فقد تمكنت بعون الله من تطبيق صينية المكرونة بالبشاميل حيث قمت بالخطوات نفسها الا أنني استعملت المكرونة الصغيرة وفي اللحمة المفرومة لم أضف الفلفل أما عن البهارات فقد اكتفيت بالفلفل الاسمر والقرفة أما عن البشاميل فقد استعملت الزبدة بدل الزيت والجبن بدل الماجي(لعدم توفره في البيت وأيضا لانستعمله عادة)وفي الشكل النهائي كانت طبقة البشاميل الافقية غير سميكة لكن في المرة القادمة ان شاء الله سأجعلها أكثر سمكا

أما عن مذاقها فكما وصفتيها اللهم بارك فعلا لذيذة .

أعتذر عن الاطالة فأنا أضطر لذلك لعدم تمكني من وضع تطبيقي بالصور فأضطر لتقريب الصورة بالكتابة.

جزاك الله على ماتقدمينه خير الجزاء وجعله في ميزان حسناتك

بارك الله فيك.

 

 

ماشى حبيبتى ..المهم ان تتابعى وان شاء الله ربنا ييسر امر امتحاناتك والااهم ان تستفيدى

 

والحمد لله انك عملتى صينيه المكرون وهى فعلا بتكون جميييله والحمد لله انها اعجبتك ياغالية

ولا تعتذرى ولا شئ كلنا عندنا ظروف وكلنا معرضون لذلك

 

اللهم امين على دعواتك الجميله

اسأل الله ان ينفع بتلك الدورة اكبر عدد من الاخوات

 

بانتظار متابعتك دووووما

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، كيف حالك إن شاء الله دائمــاً بخير ؟ محشى البصل كان روعهههههههههههههههههههههههههه كانت حماتى عملته لى مرة بس بطرقه تانيه بس الطرقه دى احلى اما بقى محشى الخرشوف فده سهل اوى اول حاجة تنظفى لخرشوف لغاية قلبه وتشيلى الشوك بالمعلقة تكونى بقى معصجة لحمه تضعى على الخرشوف ممكن تضعى عليه صلصة او بشاميل وبالهنا والشفى

 

الف هنا حبيبتى وربنا يحفظلك حماتك وتتعلمى منها كمان وكمان

والخرشوف لا اعلم لا احبه ولكن لو منك ساحاول ان احبه ههه

تسلم ايدك وبانتظار دووما مواهبك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سارة محمد

السلام عليكم

ام حبيبه الحمد لله امبارح كنت بجرب المكرونه

لكن امى كانت نايمه ساعتها فانا لغبطت شويه

 

 

اهلا ياسارة طيب بصى ليه وامك نايمة انا افضل انها تكون معاكى عشان تعرفك الصح لانك لوحدك فى حاجات مش هتعرفيها

 

جبت حله وملتها ميه كتير طبعا ههههه وحطيت ملعقه صغيره ملح

و3 ملاعق صغيرة زيت والمقدار من تأليفى

وولعت النار ومن غير ماأغطى الحله وغيبت كتير مغلتش كل شويه اروح ابص مغلتش

رحت خدت الحله وكبيت منها فى الحوض شويه وحطيتها تانى

امى صحت الحمد لله وقلتلها راحت قالتلى انتى مش مغطياها ، غطيها عشان تغلى

انتى حطاها ع العين الصغيرة حطيها ع الكبيرة

فعملت كده وغلت الحمد لله قالتلى بعد كده اقلل الميه لانها طلعت كتير

حطيت المكرونه وقلبت ولما اتعملت

جميل كده انتى هتتعلمى واحدة واحده طالكا هتعملى كيس واحد اكيد هتجيبى حله صغيرة مش كبيرة وتملى نصها وتحطى شويه ملح وزيت وتغطيها على النار الكبيرة لحد ما يغلوا واول لما تغلى تحطى المكرونه وتقلبى لحد ما تبدأ تنضج ومش تعجن

حطيت حلة من غير ماغسلها فى الحوض عشان بس اسند فوقها المصفى واصفى المكرونه

ففضيت المكرونه وفاتحه الحنفيه فالحله اللى تحت المصفى اتملت ميه وطلعت ع المكرونه الميه دى

رحت فضيت الميه وغسلت المكرونه بسرعه وقلتش لأمى ع اللى حصل ده

اللى حصل مش جريمة ولا حاجة ..انتى خدى بالك المرة الجايه كونى مثبته المصفاه من الاساس وحطى المكرونه فى المصفاه وشغلى المياة وشيلى المصفاه بايديك والمكرونه عمرها ماهتعوم فى المياه

وبعدين لاقيت مفيش بصل ولا ثوم ، وانا اصلا مُحبطه وانا بعمل حاسه انها مش هطلع حلوة

فحطيتها فى الثلاجه لان الوقت اتأخر ولان عايزاهم يجبولى بصل وثوم الاول إن شاء الله

مش مشكله التسيبكه ديه هتتعمل كتير فى المرات الجايه ممكن تبقى تجربيها

وعلى فكرة حالتنا النفسيه واحنا بنطبخ هى اهم حاجة يعنى لو انا حطه فى دماغةى ان الاكل هيطلع وحش اكيد هيطلع وحش

ولو العكس يبقا هيكون زى الفل . الاكل على حسب المزاج زى ما بيقولوا وانا كده جدا

 

طبقى وانتى نفسيتك كده ..ولا تيأسى انتى باول الطريق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

ماشاء الله

تطبيقات الاخوات جدااا رائعة

والحمد لله إمبارح عملت المكرونة بالشاميل وهاهي صور التطبيق الخاصة بالمكرونة والمحشي

 

المحشي أنا عملت الخلطة بس أضفت له شوية فلفل حلو وشوية جمبري وطلعت لذيذ

وطبختها في الحلة والحمد لله النتيجة نوعا ما جيدة بس مازلت مبتدئة في المحشي لأني أول مرة أعمله

وعملت محشي باذنجان وكوسة وفلفل

هذه الصورتين

 

هذه وهو في القدر يطبخ

 

post-17467-1304411526.jpg

 

post-17467-1304411561.jpg

 

وهذه صور تطبيق المكرونة بالشاميل وأضفت للصلصة فلفل حلو وقمت بخلط الصلصة مع المكرونة

 

وهذه عملتها من فترة

 

 

 

 

ولم أضع البيضة فوق البشاميل فقط إكتفيت بالبشاميل

 

 

واتمنى التطبيق يكون جيد

 

 

اهلا اهلا بالحبيبه المتفائله

من زمان ماجيتى صفحة التطبيقات

دوما اعجب بتطبيقك حبيبتى

 

والمحشى جديده حكايه الجمبرى بس طبعا كل واحد وزوقه ..وشكله بصراحة جميييل بالنسبه لاول مرة

 

والمكرونة ولا كلمة جميله جدااااا....والصينيه شكلها يفتح النفس

(من اكثر الاكلات المحببه لقلبى هههه )

 

تسلم ايدك

وبانتظار دووما التطبيقات

 

 

post-45736-1304418382.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،

 

 

الغالية صاحبة القلب الطيب كيف حالك ؟

 

الحمد لله حبيبتى .,.نوريتنا جداااا

 

 

بالنسبة لدرس المحاشى انا مطبقتش حاجة قريب لكن من حوالى اسبوعين عملنا انا ووالدلدتى محشى كرنب وورق عنب وكوسة

 

طبعا سلقنا الكرنب وقطعنا وسلقنا ورق العنب وتم تأوير الكوسة

 

الخلطة كانت

 

صفرنا بصلة ثم وضعنا الصلصة حتى التسبيك وعليها التوابل ملح كمون شطة قليل عشان الاطفال

 

وصراحة احنا مبنحطش ثوم عشان الشيف قال بيعمل ريحة للمحاشى شوية

 

وخرطت الخضرة شبت وبقدونش وكسبرة

 

ووضعنها عالتسبيكة

 

ثم تم الحشو

 

ربنا يبارك فيكى وفى والدتك ...بس على فكرة التوم بيعطى طعم وريحة مختلفه وجميله اووى جربيها مرة وما راح تنسيه

 

معلش هو فين درس المكررونة ؟

كما زكرت وفى الفهرس تجدى اى درس تريدية ياغالية

 

بارك الله فيكى وبانتظار تطبيقك المستمر ووجودك

جزاكم الله خيرا

 

تسلميييييييييين

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ههههههه

لا طبعا ابي بيشتريلنا طماطم بس غير مسموح باستخدامها غير في السلاطه

هههههه

 

المهم نيجي للمكرونه

طبعا لو عملت مكرونه بالبشامل مش هسيب ولا حته وهزيد 10 كيلو مثلا لكن مش مشكله لازم التزم بالدوره

لان مش بيبقي عندنا لبن دايما انا بعملها بشوربه وبتتطلع اخف بكتيييييير مش قوامها اللي خفيف لا بتكون خفيفه علي المعده بس لما بيبقي عندنا لبن بعملها وبتبقي تحفه

إقتباس

 

عزتى نقابى

مش عارفه ايه حكايه اللبن فى دمياط

ومش عارفه البشاميل بالشوربه هيكون عامل ازاى ؟؟؟

وطبعا انتى هتقوليلى على المكرونه بالبشاميل ديه بتكون جميييييييييله وزيدى ولا يهمك ههههههه

قريبا هي نفس المقادير والطريقه بس بضيف للحمه قرفه وبستخدم بس الزيت بدون زبده او سمن

 

طيب الحمد لله ان الوصفات متشابهة

 

 

انتظر تطبيقك عندما تسنح الظروف حبيبتى

وشكلك كده انتى وماريا راح تاكلوا منى علقه كبيرة ههه قلبناها دردشة ...اممممممم دردشوا براحتكو بس فى ملتقى الاحبه ههههههه هنا صفحة للاكل وبس وممنوع الكلام على الاكل .... ولا عايزين مسلمة تجى تضربنا كلنا ههههههههههههههههه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
اهلا ياسارة طيب بصى ليه وامك نايمة انا افضل انها تكون معاكى عشان تعرفك الصح لانك لوحدك فى حاجات مش هتعرفيها

اهلا بيك ام حبيبه( :

اصل انا بعمل بعد لما اخلص الصلوات عشان ميبقاش ورايا شيء فهى كانت نايمه ساعتها

لكن قبل كده كانت صاحيه ( :

 

جميل كده انتى هتتعلمى واحدة واحده طالكا هتعملى كيس واحد اكيد هتجيبى حله صغيرة مش كبيرة وتملى نصها وتحطى شويه ملح وزيت وتغطيها على النار الكبيرة لحد ما يغلوا واول لما تغلى تحطى المكرونه وتقلبى لحد ما تبدأ تنضج ومش تعجن

ماشى إن شاء الله

اللى حصل مش جريمة ولا حاجة ..انتى خدى بالك المرة الجايه كونى مثبته المصفاه من الاساس وحطى المكرونه فى المصفاه وشغلى المياة وشيلى المصفاه بايديك والمكرونه عمرها ماهتعوم فى المياه

اه اصل انا فى الاول سندتها على الحله عشان هى سخنه هتنزل على ايدى وانا بغسلها

انا بعد كده هاخد بالى إن شاء الله وارفعها بإيدى

مش مشكله التسيبكه ديه هتتعمل كتير فى المرات الجايه ممكن تبقى تجربيها

وعلى فكرة حالتنا النفسيه واحنا بنطبخ هى اهم حاجة يعنى لو انا حطه فى دماغةى ان الاكل هيطلع وحش اكيد هيطلع وحش

ولو العكس يبقا هيكون زى الفل . الاكل على حسب المزاج زى ما بيقولوا وانا كده جدا

 

طبقى وانتى نفسيتك كده ..ولا تيأسى انتى باول الطريق

ماشى إن شاء الله جزاك الله خيرا ع التشجيع

يعنى احط المكرونه ع النار ن غير ميه واحط عليها صلصله بس الان ؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
عنى احط المكرونه ع النار ن غير ميه واحط عليها صلصله بس الان ؟

 

هتعملى الصلصه بتاعتك وتحطى عليها المكرونه وتقلبيهم مع بعض وتسيبهم على نار هاديه يترددوا والف هنا بس مش كتير كام دقيقه كدة ياسارة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انجي حبيبتي

مفناش من الضرب

انا بس هقولها منين من دمياط ومش هنطق بعدها خالص

سكتم بكتم

ههههههههههههههههههه

انا من مركز الزرقا لو تعرفيها مش دمياط نفسها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
هتعملى الصلصه بتاعتك وتحطى عليها المكرونه وتقلبيهم مع بعض وتسيبهم على نار هاديه يترددوا والف هنا بس مش كتير كام دقيقه كدة ياسارة

ام حبيبه ( :

الحمد لله النهارده غسلت حله وحطيت شوية زيت وخرط عليه فصين ثوم

وقلبت الثوم اتحمر وفضيت الصلصه وقلبت بسرعه كده وغسلت المكرونه

وحطيتها عليهم وقلبت بقت المكرونه حمره بالصلصه وحطيت شوية ملح

ووطيت النار ودقتها وهى ع النار طعمها حلو ما شاء الله الحمد لله ( :

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

بسم الله الرحمن الرحيم

 

 

بالنسبة للمكرونة بالبشمل

 

سلق المكرونة فى ماء وملح سلق جيد

 

 

ثم العصاج

 

نصفر بصلة ثم نضع لحمد مقروم و2 فص ثوم وملح وفلفل اسود والملح نضعه فى الآخر حتى لا يتكتل اللحم

 

ثم البشاميل

 

 

معالق الدقيق مساوية لمعالق السمن

 

 

مع اضافة اللبن والشوربة والمرقة وملح وفلفل اسود حتى الوصول للقوام المطلوب

 

ندهن الصينية بخليط من الزين والدقيق حتى لا تلتصق

 

نخلط المكرونة المسلوقة بالبشاميل ونترك القليل منه لنخلطة بالبيض ونضعه على الوجه

 

 

نضع نضف المكرونة بالبشاميل ثم العصاج ثم النصف الاخر من المكرونة بالبشاميل ثم البشاميل الخلوط بالبيض على الوجه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

بالنسبه لدرس للمكرونه أنا عملت مكرونه باشميل زي اختي الغاليه صحوبه ما قالت بس أنا ضربت عصفورين بحجر عملت مكرونه باشميل ونجرسكو

هتقولو إزاي هقولكم الصور هي اللي هتقولكم

على فكره اللي على الوش ده جبنه موتزريلا بتخلي طعمها جميل يا رب تكون المكرونه عجبتكم

post-168973-1304444533_thumb.jpg

post-168973-1304444567_thumb.jpg

post-168973-1304444613_thumb.jpg

post-168973-1304444656_thumb.jpg

post-168973-1304444685_thumb.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ههههههههههههههههههههههههه

انتي قصمتي الصينيه نصين ولا ايه؟؟

نص بشامل ونص نجرسكو

هههههه

مدبره انت خالص

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ساره محمد

 

طيب الحمد لله ان المكرونه طلعت كويسه وعجبتكوا ..ابقى برضو ابشرى بصله فى الاول وحمريها وفى الاخر والتسيبكه بتخلص حطى فصين توم مدقوق ولا تنسى الفلفل الاسمر

 

ام جنا

 

شكرا حبيبتى على طريقه المكرونه .نفس الطريقه تقريبا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

بالنسبه لدرس للمكرونه أنا عملت مكرونه باشميل زي اختي الغاليه صحوبه ما قالت بس أنا ضربت عصفورين بحجر عملت مكرونه باشميل ونجرسكو

هتقولو إزاي هقولكم الصور هي اللي هتقولكم

على فكره اللي على الوش ده جبنه موتزريلا بتخلي طعمها جميل يا رب تكون المكرونه عجبتكم

 

 

ايه بس الحلاوة والجمال ده

 

تصدقى فكرة حلوة جدااا نص محشى فراخ ونص محشى لحمه وتقريبا هى نفس الفكرة

واستغتيى عن الصلصه والكلام ده والله ميه ميه

 

تسلم ايدك .؟.وها هنا ست البيت عندما تبدع :cry:

 

راائعه اختى نسائم

 

بس مكانش فى قطعه من ديه وديه لاختك ام حبيبه :icon_eek: :tongue:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشى إن شاء الله بس اناا عملت ثوم ومش بصل عشان معندناش بصل لسه ( :

تم تعديل بواسطة سَارّه مُحَمّد

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
تسلم الايادى وبعدين بأه شكلنا هنحطها فى دروس الدورة بس لو اشتركتى

 

جزاكى الله خيرا ام حبيبه على كلماتك الجميله

 

ونفسى اشترك معاكم بجد بس المشكله انى مش انا اللى بتشترى لوازم البيت كما انى اجيب حاجة البيت مرة واحده فى الشهر

 

فاخشى ان يكون التطبيق غير متاح لدى فتزعلى منى

 

ويكفينى شرف انى اطبق عمايل ايدك

 

بارك الله فيك

 

 

 

سارة اوعى تكونى زعلتى منى

 

انا كنت بهزر معاكى ده انتى اصغر من اختى الصغيرة

 

ولو زعلتك من غير ما اقصد فحقك عليا

 

بالتوفيق اختى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
سارة اوعى تكونى زعلتى منى

 

انا كنت بهزر معاكى ده انتى اصغر من اختى الصغيرة

 

ولو زعلتك من غير ما اقصد فحقك عليا

 

بالتوفيق اختى

لا ... انا مزعلتش منك

انتى مقلتيش حاجه غلط ( :

بارك الله فيكِ

يارب

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ساره

هههههههههههههههههههههههه

اضحك الله سنك

ايه يا بنتي الشطاره دي

الله يعين والدتك يلا اتعلمي فيها قبل ما تتجوزي

ههههههههههههههههههه

ربي يباركلك فيها

ههههههههههههه ماشى يا ماريا

ههههههههه إن شاء الله

امين ويبارك فيك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
ما شاء الله عليكى يا سارة ده انتى شاطرة خااااااااااالص

انا كنت داخله انام وبعدين قريت اللى كتبتيه وقلت لا ده انا لازم ادخل واهنيكى على التقدم الباهر هذا

اضحك الله سنك يا غاليه

انا راى متقوليش لماما على حاجه خالص وكمان خبى المكرونه عشان تختفى اثار الجريمه

وربنا يباركلك فى الغاليه والدتك اول ما تصحى تعملها هى وابقى حوشيلى طبق

بس اوعى تضحكى على وتجبيلى اللى فى الثلاجه انا شايفاكى

هههههههههههههه ضحكتينى بجد

انا مكنتش شفت ردك ولا رد ماريا إلا النهارده

الحمد لله كملتها وطلعت حلوة الحمد لله

اللهم امين ويبارك فيك

هههههههههههههه ضحكتونى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

فينك يا انجي

:wub: :wub: :wub:

 

انا بقي اليوم عملت نفسي شاطره ورحت عملت يا اختي النجرسكو

بس مو زي ما انتي قلتي بالظبط

لازم اتفزلك شويه

وبدل ما احط طماطم حطيت بصل وفصين ثوم و3 ملاعق دقيق ونص كوب شوربه ونص كوب كريمه

وبعدين يا اختي حطيت الفراخ والمكرونه وقلبت كله في بعضه

وحطيت عليهم بشامل

وحطيته في الصينيه ورشيت علي الوش جبنه روووووووووووومي

ودخلتها الفرن

وبعدين

امممممممممممممممممممممممممممم

بصي هي حلوه بس ما عجبت جوزي قوي

قالي لو كنتي حموتي المكرونه يعني حطيت طماطم

قلت يا رتني

طبقت بالظبط بدل الفزلكه الي انا فيها

ههههههههههههههههههه

 

بعد كدا راح اطبق بالظبط :wub: :roll: :roll:

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏ أخبروهم بالسلاح الخفي القوي الذي لا يُهزم صاحبه ولا يضام خاطره، عدته ومكانه القلب، وجنوده اليقين وحسن الظن بالله، وشهوده وعده حق وقوله حق وهذا أكبر النصر، من صاحب الدعاء ولزم باب العظيم رب العالمين، جبر خاطره في الحين، وأراه الله التمكين، ربنا اغفر لنا وللمؤمنين والمؤمنات وارحم المستضعفات في فلسطين وفي كل مكان ..

×