اذهبي الى المحتوى
ساره أم حمزه

تطبيقى للدجاج والرز

المشاركات التي تم ترشيحها

بسم الله الرحمن الرحيم

 

ده تطبيقى للفراخ والرز

بس مش فاكره بصراحه انا شفت الطريقه فين

لانى حطاها فى ملف ورد وعملتها النهارده

جميله ما شاء الله وعجتنا والرز عامل زى الكبسه اللهم بارك

وعملت بسله معاهم

 

post-26107-0-97891100-1416501316.jpg

 

فرخه مغسوله ومقطعه 8 قطع / جزر مبشور/ قشر برتقال / بشر لمون / بصل مبشور / ثوم مفروم / بهارات( ملح : كمون: فلفل: هيل: قرفه مطحونه او خشب: كزبره مطحونه: قرنفل مسمار: ورق لوري) / طماطم مبشوره 2 كوب ارز بسمتي او مصري

مكنش عندنا طماطم عملت صلصله

 

الطريقه

 

نحمر البصل حتي يأخذ اللون البني نضيف الجزر ونقلب ثم بشر البرتقال ثم بشر اليمون ثم البهارات ثم الفرخه ونقلبها في هذه الخلطه جيدا ثم نضع الثوم والطماطم

 

ونترك الفرخه تتشوح في الخلطه شوي ثم نضيف الماء ونتركها لمده ساعه لكي تستوي الفرخه

 

بعد زلك نخرج الفرخه ونضعها في صينيه ونحمرها في الفرن

 

وناتي بالرز ونضعه في خلطه الفراخ

 

ونتركه ليستوي لمده تتراوح من 30 :35 دقيقه

  • معجبة 2

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

: )

اللهم بارك

مشهي تسلم يداكِ سارة الحبيبة

وجزاكِ الله خيرًا طريقة جميلة

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اللهم بارك طبق يفتح النفش ’ شكله لذيذ

سلمت يداكِ سارة .

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

الله يسلمك من كل سوء مشرفتى مرام

امين واياك يارب

نورتى الموضوع واسعدتينى بردك ( :

 

امين ويبارك فيك ويسلمك منوله ^^

جزاك الله خيرا نورتينى

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ما شاء الله رائع ياسارة ،

سلمت يداك .

لكن ماهى كمية بشر البرتقال والليمون التى وضعتيها ؟

 

...سؤال خارج الموضوع

كيف أحفظ عندي موضوع أعجبنى ؟

وجزاك الله خيراً سارة .

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله يبارك فيك محبة

الله يسلمك من كل سوء

 

هى المقادير مكنتش موضعه المقدار بالظبط بس انا بشرت برتقاله واحده وليمونه واحده

 

لو تحفظي موضوع على الجهاز تكونى فاتحه على الصفحه وتضغطى على زر ctrl + s

او ممكن تحفظيه فى المفضله

انت متصفح ايه ؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

هتلاقى القائمه على شكل 3 خطوط شوفى فيها كده

اصل الفايفوكس الموجود عندى الان مش عارفه مكان المفضله فيه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

ماشاء الله اسو شكلها تحفه اللهم بارك

الموضوع لام الصبر الجميل على ما اتذكر جزاها الله خيرا

اقولك على تركاية كمان هتخليها احلى

انك بعد ما تخلصى خالص تحطى الفراخ بعد ماتتحمر على الرز بعد مايستوى وتعملى حفرة صغيرة فى المنتصف

وتحطى فحمة مولعه على شوية سمن أو دهن لو عندك فى طبق طبعا وتغطى عليهم شوية

الرز والفراخ هياخدوا ريحة الفحم وهيبقى طعمه حلو اوى

وكمان ممكن تعملى اللحمة بنفس الطريقة برضوا

  • معجبة 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

الله يكرمك ويبارك فيك بنوته

جزاك الله خيرا على الطريقه الجميله ^^

إن شاء الله ابقى اجرب

نورتى الموضوع

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

إنشاء حساب جديد أو تسجيل دخول لتتمكني من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

إنشاء حساب جديد

سجلي حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجلي حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلكين حسابًا بالفعل ؟ سجلي دخولك من هنا.

سجلي دخولك الان

  • من يتصفحن الموضوع الآن   0 عضوات متواجدات الآن

    لا توجد عضوات مسجلات يتصفحن هذه الصفحة

منتدى❤ أخوات طريق الإسلام❤

‏قال أبو بكر البلخي: ‏"شهر رجب شهر الزرع ‏وشهر شعبانَ شهر سقيِ الزرعِ.. ‏وشهر رمضانَ شهر حصادِ الزرع". ‏فمن لم يزرع في رجب، ‏ولم يسق في شعبان، ‏فكيف يحصد في رمضان؟! ‏اللهم بلِّغنا رمضان

×